Fysioterapi

FYSIOTERAPI

Gennem nærvær, åbenhed og reflektion forstår vi dine individuelle behov, mål og drømme.

På vores klinik for fysioterapi i Brønshøj, Slagelse og Horsens opnår du professionel og kompetent behandling gennem vores sundhedsfaglige team. Vi har over 20 års erfaring i fysioterapeutisk behandling og behandler alle typer af mennesker - lige fra den gangbesværede over motionisten til eliteatleten.

Hos os kan du hurtigt få booket en tid, også uden henvisning.

Priser fysioterapi:
1. behandling (1 time) : 650 kr.
Efterfølgende behandlinger (30 min.): 350 kr.
Læs mere

  Det siger klienterne

  TYPISKE SKADER VI MØDER I KLINIKKEN  HAR DU ONDT I FORFODEN?

  Forfodsproblemer | Mærker du snurrende, sovende fornemmelser i forfoden eller stikkende smerter under trædepuderne og mellem tæerne? Disse symptomer behandler vi dagligt med stor erfaring og ekspertise.


  LÆS MERE

  ONDT OMKRING AKILLES?

  Betændelse i eller ved akillessenen | Smerterne opstår typisk når du begynder at bruge hælen aktivt. Det kan være under fysisk aktivitet som løb, badminton, håndbold og fodbold. Smerterne tiltager gradvist ved fysisk aktivitet hvorefter de vil tiltage igen.


  LÆS MERE

  MÆRKER DU JAG I SVANGSENEN?

  Svangsenebetændelse forveksles oftes med hælspore | Smerten ved svangsenebetændelse viser sig ofte som smerter ved den indvendige del af hælen, når du lægger vægt på og tager de første skridt om morgenen.


  LÆS MERE

  ER DU KNÆSKADET?

  Knæsmerter | Der er mange årsager og sammenhæng til smerter i knæet. Løberknæ nævnes ofte og vil typisk være smerter på knæets yderside, der tiltager under bevægelse. Det føles ofte som en sviende smerte i et 5-krone-stort område på ydersiden af knæet.


  LÆS MERE

  SMERTER PÅ FORSIDEN/INDERSIDEN AF SKINNEBENET?

  Skinnebensbetændelse | Tilstanden viser sig ofte som en irritation af senerne på skinnebenents indvendige side/bagside. I mange tilfælde vil du opleve smerte, når man begynder din fysiske aktivitet hvorefter det gradvist vil aftage - for blot at komme igen i forværret tilstand efter endt aktivitet.


  LÆS MERE

  HAR DU SMERTER I OG OMKRING HÆLPUDEN?

  Hælspore forveksles ofte med svangsenebetændelse da symptomer kan opfattes ens | Smerterne ved hælspore viser sig ofte under hælen lidt foran hælpuden og grænser op på indersiden af hælen. Smerterne er ofte værst om morgenen.


  LÆS MERE  MØD VORES BEHANDLERE I KLINIKKEN  Thomas Christoffersen, Klinikchef og Fysioterapeut

  Jeg har en bred, biomekanisk forståelse og viden inden for fodrelaterede lidelser og skader i bevægeapparatet på alle aktivitetsniveauer. Jeg fremstiller ortopædiske, dynamiske fodindlæg og ved meget om ortoser og bandager.


  LÆS MERE
  Camilla Pedersen, Fysioterapeut

  Jeg arbejder både på klinikken, hvor jeg fremstiller dynamiske fodindlæg og i butikken, hvor jeg har mange års erfaring med vejledning omkring sko og tilbehør. I kraft af min uddannelse har jeg en bred viden inden for håndtering af diverse skader på bevægeapparatet, primært hvad angår fodrelaterede belastningsskader.


  LÆS MERE
  Mads Høyer, Fysioterapeut

  Jeg brænder virkelig for at motivere vores kunder og få løbeglæden frem! Sammen med min erfaring som løbeinstruktør bruger jeg min ekspertise som fysioterapeut til at aflæse kundernes bevægelsesmønster og guide med de rigtige sko.


  LÆS MERE
  Michael Weber Jørner, Osteopat og Fysioterapeut

  Jeg mener, jeg får de bedste behandlingsresultater ved at have en kritisk tilgang til alle mine behandlinger, hvor jeg opfatter kroppen som en helhed og ikke kun ser isoleret på, hvor smerten sidder.


  LÆS MERE
  Nickolaj Kaae, Fysioterapeut

  Jeg har en stor nysgerrighed inden for kroppens opbygning og biomekanik, hvilket har ført mig til, hvor jeg er i dag. I klinikken arbejder jeg med fysioterapeutiske løbestilsanalyser og fysioterapeutisk træningsterapi.


  LÆS MERE
  Simon Nielsen, klinisk fysioterapeut

  Kaiser Sport og Ortopædi er det perfekte sted for mig. Jeg får nemlig lov til at fordybe mig i alle de kunder, som træder ind af døren. Jeg finder altid den bedste løsning, og går aldrig på kompromis.


  LÆS MERE

  FYSIOTERAPI I KAISER SPORT OG ORTOPÆDI  Den fysioterapeutiske grundsten hos Kaiser Sport og Ortopædi er dig – vi gør vores bedste, hver dag for at følge og behandle ud fra et resultatorienteret samt holistisk billede, der rummer kroppens biomekaniske ressourcer, dine dagligdags funktioner samt din fremtidige proces.


  Det gør vi igennem et specielt udvalgt tværfagligt team, der alle rummer unikke biomekaniske samt træningspecialiseret kompetencer. Sammensætningen af vores fysioterapeutiske team gør at vi alle er involverede i din proces og yder en ekstraordinær indsats for din personlige progression.  OPDATERET VIDEN OG UDSTYR
  Vores personale deltager på nationale og internationale konferencer, undersøger nyt spændende udstyr samt uddanner sig efter den nyeste viden.

  Det har resulteret i:

  Et unikt europæisk 3D Sportslab, der kan analysere dine ledbevægelser ned til 5mm, hvor fysioterapeuter samt idrætskandidater analyserer rapporten og giver dig et dybt indblik i din biomekanik og rådgive dig herefter i relation til dit mål, træning eller ønsket funktion.


  Vores fodscannere, som giver vores indlægsspecialister et revolutionerende indblik i din fodsammensætning, er valgt ud fra den nyeste viden – det sikre os at teamet kan håndslibe og skabe et dynamisk ortopædisk indlæg, som kan få dig på rette vej igen.  TILGÆNGELIGHEDEN ER VIGTIG HOS KAISER SPORT OG ORTOPÆDI
  Du kan hurtigt booke tid på telefon 38 28 69 89 hverdage 9-15. På telefonen bliver du taget godt imod af vores sekretærteam, der kan guide dig igennem vores klinik samt behandlingstilbud og finde en løsning på dit behov.


  Du kan også udfylde formularen hér, og vi ringer dig op snarest muligt. Du er også velkommen til at møde op i butikken og få booket en tid til konsultation.


  Et opkald eller en bookning kickstarter en behandlingsproces for at få dig tilbage til et aktivt og smertefrit hverdagsliv med sport, idræt og bevægelse.