START DIT BEHANDLINGSFORLØB ALLEREDE I DAG

Vi har gjort det lidt nemmere for dig, at komme i gang med et effektiv behandlingsforløb. Brug blot 1-2 minutter på at udfylde vores skadeformular herunder.

 

Herefter kontakter vores sundhedsfaglige team til dig en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig tilbage til en aktiv hverdag uden frustration og smerter. Læs mere om de typiske skader vi behandler her →

Udfyld formular her:

TRYG, FAGLIG & KOMPETENT FYSIOTERAPEUTISK BEHANDLING

Hos os kan du hurtigt booke en tid, også uden henvisning - og med støtte fra Sygeforsikring Danmark.

Gennem nærvær, dialog og reflektion forstår vi dine individuelle behov, mål og drømme. På vores klinik for fysioterapi opnår du effektiv og kompetent behandling med vores sundhedsfaglige team. Vi har over 20 års erfaring i fysioterapeutisk behandling og vores klientkreds rummer stor diversitet - lige fra den gangbesværede over motionisten til eliteatleten.

 

 

Er du i tvivl om hvorvidt fysipterapi er den rigtige behandlingsform for dig, så udfyld blot vores skadesformular her. Det er helt uforpligtende og tager ca. 1 minut.

TYPISKE SKADER VI BEHANDLER MED FYSIOTERAPI

Har du smerter i- og omrking hælpuden? Smerterne ved hælspore viser sig ofte under hælen lidt foran hælpuden og grænser op på indersiden af hælen. Smerterne er ofte værst om morgenen. Hælspore forveksles ofte med svangsenebetændelse da symptomer og behandling minder om hinanden. Læs mere her.

 

NEDSUNKEN FORFOD

Døjer du med smerte i forfoden? Mærker du snurrende, sovende fornemmelser i forfoden eller stikkende smerter under trædepuderne og mellem tæerne? Smerter og gener med disse symptomer behandler vi dagligt med stor erfaring og ekspertise. Nedsunken forfod kaldes også forfodsfald. Læs mere her.

  

Har du en brændende fornemmelse på forsiden eller indersiden af skinnebenet? Tilstanden viser sig ofte som en irritation af senerne på skinnebenents indvendige side og bagside. Du oplever smerte, når du begynder din fysiske aktivitet hvorefter det gradvist aftager - for blot at komme igen i forværret tilstand efter endt aktivitet. Læs mere her.

 

NYHED: ONLINE FYSIOTERAPI MED NICKOLAJ KAAE

Hos os kan du hurtigt booke en tid, også uden henvisning - og med støtte fra Sygeforsikring Danmark.

Vi har netop lanceret tilbudet om online fysioterapi. En online fysioterapuetisk videokonsultation er til dig, der ønsker behandling hjemmefra. Gennem konsultationen kan vi kortlægge dine behov for behandling, vise dig specifikke træningsøvelser og i forlængelse af det sklræddersy et personligt rehabeliteringsprogram til dig.

Online fysioterapi, brønshøj, holbæk, horsens, slagelse, viborg
Nickolaj Kaae
Fysioterapeut & Stud. Ostepoat

Der er mange årsager og sammenhæng til smerter i knæet. Løberknæ, det mest kendte udtryk for knæsmerter, nævnes ofte og vil typisk være smerter på knæets yderside, der tiltager under fysisk aktivitet, som løb, gang, håndbold, fodbold og badminton. Det føles ofte som en sviende smerte i et 5-krone-stort område på ydersiden af knæet. Læs mere her.

 

Smertene ved betændelse i- eller ved akillessenen opstår typisk når du begynder at bruge hælen aktivt. Det kan være under fysisk aktivitet som gang, fitnesstræning, dans, gymnastik, løb, badminton, håndbold og fodbold. Smerterne tiltager gradvist ved fysisk aktivitet hvorefter du vil opleve de aftager igen. Læs mere her.

 

Smerten ved svangsenebetændelse viser sig ofte som smerter ved den indvendige del af hælen, når du lægger vægt på og tager de første skridt om morgenen. Smerten aftager langsomt op ad dagen eller ved aktivitet. Svangsenebetændelse forveksles oftes med hælspore, da symtomper og behandling langt hen ad vejen er ens. Læs mere her.

LÆS OGSÅ

PRISER & INFO

Fysioterapi og osteopati hos Kaiser Sport & Ortopædi (KSO) er tilskudsberettiget fra Sygeforskring Danmark. Alle vores behandlere arbejder uden for den offentlige sygesikring, og der ydes derfor ikke tilskud fra det offentlige til behandling. Du behøver derfor ikke en henvisning fra din læge.

 

PRISER | ORTOPÆDISKE INDLÆG

PRISER | 3D-FYSIOTERAPUETISK LØBESTILSANALYSE

PRISER | FYSIOTERAPI

PRISER | OSTEOPATI

PRISER | MASSAGE

SÅDAN BESTILLER DU EN TID OG KOMMER I GANG

Du finder os i Brønshøj, Holbæk, Horsens, Slagelse og Viborg. Du kan bestille tid til behandling på følgende måder:

 

BOOK PR. TELFON

BOOK ONLINE

BOOK VIA SKADEFORMULAR

BOOK VIA KONTAKTFORMULAR

FYSIOTERAPI | KAISER SPORT & ORTOPÆDI

Den fysioterapeutiske grundsten hos Kaiser Sport og Ortopædi er dig – vi gør vores bedste, hver dag for at følge og behandle ud fra et resultatorienteret samt holistisk billede, der rummer kroppens biomekaniske ressourcer, dine dagligdags funktioner samt din fremtidige proces.


Det gør vi igennem et specielt udvalgt tværfagligt team, der alle rummer unikke biomekaniske samt træningspecialiseret kompetencer. Sammensætningen af vores fysioterapeutiske team gør at vi alle er involverede i din proces og yder en ekstraordinær indsats for din personlige progression.


Vores personale deltager på nationale og internationale konferencer, undersøger nyt spændende udstyr samt uddanner sig efter den nyeste viden.

Det har bl.a. resulteret i: Et unikt europæisk 3D-stuide, der kan analysere dine ledbevægelser ned til 5mm, hvor fysioterapeuter samt idrætskandidater analyserer rapporten og giver dig et dybt indblik i din biomekanik og rådgive dig herefter i relation til dit mål, træning eller ønsket funktion.

Vores fodscannere, som giver vores indlægsspecialister et revolutionerende indblik i din fodsammensætning, er valgt ud fra den nyeste viden – det sikre os at teamet kan håndslibe og skabe et dynamisk ortopædisk indlæg, som kan få dig på rette vej igen.