Kaiser Sport & Ortopædi

KSO FYSIOTERAPI

FYSIOTERAPI

Kontakt +45 38 28 69 89

TRYG, FAGLIG & KOMPETENT BEHANDLING

Hos os kan du hurtigt booke en tid, også uden henvisning - og med støtte fra Sygeforsikring Danmark.

Fysioterapi Kaiser Sport & Ortopædi - bestil tid

Gennem nærvær, dialog og reflektion forstår vi dine individuelle behov, mål og drømme. På vores klinik for fysioterapi opnår du effektiv og kompetent behandling med vores sundhedsfaglige team. Vi har over 20 års erfaring i fysioterapeutisk behandling og vores klientkreds rummer stor diversitet - lige fra den gangbesværede over motionisten til eliteatleten. Er du i tvivl om hvorvidt fysipterapi er den rigtige behandlingsform for dig, så udfyld blot vores skadesformular her. Det er helt uforpligtende og tager ca. 1 minut.

TYPISKE SKADER VI BEHANDLER

POPULÆRT INDHOLD

TRYK PÅ BILLEDERNE FOR MERE

KSO-STATEMENT-NO-02

Døjer du med smerte i forfoden? Mærker du snurrende, sovende fornemmelser i forfoden eller stikkende smerter under trædepuderne og mellem tæerne? Smerter og gener med disse symptomer behandler vi dagligt med stor erfaring og ekspertise. Nedsunken forfod kaldes også forfodsfald. Læs mere her.

Har du smerter i- og omrking hælpuden? Smerterne ved hælspore viser sig ofte under hælen lidt foran hælpuden og grænser op på indersiden af hælen. Smerterne er ofte værst om morgenen. Hælspore forveksles ofte med svangsenebetændelse da symptomer og behandling minder om hinanden. Læs mere her. Læs mere her.

Har du en brændende fornemmelse på forsiden eller indersiden af skinnebenet? Tilstanden viser sig ofte som en irritation af senerne på skinnebenents indvendige side og bagside. Du oplever smerte, når du begynder din fysiske aktivitet hvorefter det gradvist aftager - for blot at komme igen i forværret tilstand efter endt aktivitet. Læs mere her.

NYHED: ONLINE FYSIOTERAPI MED NICKOLAJ KAAE

Vi har netop lanceret tilbudet om online fysioterapi. En online fysioterapuetisk videokonsultation er til dig, der ønsker behandling hjemmefra. Gennem konsultationen kan vi kortlægge dine behov for behandling, vise dig specifikke træningsøvelser og i forlængelse af det sklræddersy et personligt rehabeliteringsprogram til dig.

Der er mange årsager og sammenhæng til smerter i knæet. Løberknæ, det mest kendte udtryk for knæsmerter, nævnes ofte og vil typisk være smerter på knæets yderside, der tiltager under fysisk aktivitet, som løb, gang, håndbold, fodbold og badminton. Det føles ofte som en sviende smerte i et 5-krone-stort område på ydersiden af knæet. Læs mere her.

Smertene ved betændelse i- eller ved akillessenen opstår typisk når du begynder at bruge hælen aktivt. Det kan være under fysisk aktivitet som gang, fitnesstræning, dans, gymnastik, løb, badminton, håndbold og fodbold. Smerterne tiltager gradvist ved fysisk aktivitet hvorefter du vil opleve de aftager igen. Læs mere her.

Smerten ved svangsenebetændelse viser sig ofte som smerter ved den indvendige del af hælen, når du lægger vægt på og tager de første skridt om morgenen. Smerten aftager langsomt op ad dagen eller ved aktivitet. Svangsenebetændelse forveksles oftes med hælspore, da symtomper og behandling langt hen ad vejen er ens. Læs mere her.

UDFYLD SKADEFORMULAR

Er du tvivl om hvilken behandling du har brug for? Udfyld blot vores skadesformular og lad vores sundhedsfaglige team kontakte dig med rådgivning om hvilke behandlingsmuligheder vi kan tilbyde dig. Det er selvfølglig helt uforpligtende. Det tager ca. 1-2 minutter at udfylde skadesformularen og vi kontakter dig snarest pr. telefon.

BOOKING

Telefon: Book tid til behandling: +45 38 28 69 89

Online:  Book tid til behandling her

Du kan ringe til os i hverdage mellem 09:00-15:00 på telefon +45 38 28 69 89 og bestille tid til osteopati i Brønshøj. Har du spørgsmål om behandling og booking kan du også udfylde kontaktformularen, så ringer vi dig op. Skriv gerne hvilket tidspunkt i hverdage mellem 09-15 vi kan ringe til dig på.

Ved afbud: Senest 24 timer før behandlingen. Ved senere afbud opkræves den fulde pris. Afbud kan efter kl. 15:00 indtales på vores telefonsvarer eller på mail: info@kaisersport.dk

PRISER*

Første behandling á 60 min.: DKK 650 / 900

Efterølgende behandling á 60 min.: DKK 700 / 800
Efterfølgende behandlinger á 30 min.: DKK 350 / 500

*Priserne kan varie alt efter behandler og speciale. Ved bestilling af tid aftales prisen.

TILSKUD FRA DANMARK

Fysioterapi hos Kaiser Sport & Ortopædi er tilskudsberettiget fra Sygeforskring Danmark.

HENVISNING

Alle vores behandlere arbejder uden for den offentlige sygesikring, og der ydes derfor ikke tilskud fra det offentlige til behandlingen. Derfor behøver du heller ikke en henvisning fra din læge.

FYSIOTERAPI BRØNSHØJ | KAISER SPORT & ORTOPÆDI

Den fysioterapeutiske grundsten hos Kaiser Sport og Ortopædi er dig – vi gør vores bedste, hver dag for at følge og behandle ud fra et resultatorienteret samt holistisk billede, der rummer kroppens biomekaniske ressourcer, dine dagligdags funktioner samt din fremtidige proces.

Det gør vi igennem et specielt udvalgt tværfagligt team, der alle rummer unikke biomekaniske samt træningspecialiseret kompetencer. Sammensætningen af vores fysioterapeutiske team gør at vi alle er involverede i din proces og yder en ekstraordinær indsats for din personlige progression.


Vores personale deltager på nationale og internationale konferencer, undersøger nyt spændende udstyr samt uddanner sig efter den nyeste viden.

Det har bl.a. resulteret i: Et unikt europæisk 3D-stuide, der kan analysere dine ledbevægelser ned til 5mm, hvor fysioterapeuter samt idrætskandidater analyserer rapporten og giver dig et dybt indblik i din biomekanik og rådgive dig herefter i relation til dit mål, træning eller ønsket funktion.

Vores fodscannere, som giver vores indlægsspecialister et revolutionerende indblik i din fodsammensætning, er valgt ud fra den nyeste viden – det sikre os at teamet kan håndslibe og skabe et dynamisk ortopædisk indlæg, som kan få dig på rette vej igen.