Få effektiv behandling med fysioterapi.

Start dit behandlingsforløb allerede i dag. Hvis du er tvivl om hvorvidt vores fysioterapeutiske behandlingsforløb er det rette for dig, så har vi gjort det lidt nemmere for dig at blive klogere. Brug blot 1-2 minutter på at udfylde vores skadeformular - så kontakter vores sundhedsfaglige team dig til en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst hjælper dig tilbage i topform.

Se priser på vores behanlingsmuligheder her.

  • Første behandling á 30 min.: Pris DKK 600
  • Første behandling á 60 min.: Priser fra DKK 650-900
  • Efterfølgende behandlinger á 60 min.: Fra DKK 700-800
  • Efterfølgende behandlinger á 30 min.: Fra DKK 300-500 

 

NB: Priserne kan variere alt efter behandler og speciale. Ved bestilling af tid aftales prisen.

Bestil pr. telefon eller online herunder.

Book pr. telefon

Ring på +45 3828 6989 i hverdage mellem 09-15. Udenfor telefontid efterlad venligst dit navn og nummer, så ringer vi igen.

Book via skadeformular

Få rådgivning vedr. din skade og hjælp til booking via vores skadeformular. Udfyld formular her

Book online

Du kan book online via vores bookingplatform Complimenta:

Brønshøj Holbæk Horsens Lyngby Odense Slagelse Viborg

Tryg, faglig og kompetent behandling med fysioterapi.

Gennem nærvær, dialog og reflektion forstår vi dine individuelle behov, mål og drømme. På vores klinik for fysioterapi opnår du effektiv og kompetent behandling med vores sundhedsfaglige team. Vi har over 20 års erfaring i fysioterapeutisk behandling og vores klientkreds rummer stor diversitet - lige fra den gangbesværede over motionisten til eliteatleten.

Her er de typiske skader vi behandler i Kaiser Sport & Ortopædi.

Har du smerter i- og omrking hælpuden? Smerterne ved hælspore viser sig ofte under hælen lidt foran hælpuden og grænser op på indersiden af hælen. Smerterne er ofte værst om morgenen. Hælspore forveksles ofte med svangsenebetændelse da symptomer og behandling minder om hinanden. Læs mere her.

 

Nedsunken forfod

Døjer du med smerte i forfoden? Mærker du snurrende, sovende fornemmelser i forfoden eller stikkende smerter under trædepuderne og mellem tæerne? Smerter og gener med disse symptomer behandler vi dagligt med stor erfaring og ekspertise. Nedsunken forfod kaldes også forfodsfald. Læs mere her.

Har du en brændende fornemmelse på forsiden eller indersiden af skinnebenet? Tilstanden viser sig ofte som en irritation af senerne på skinnebenents indvendige side og bagside. Du oplever smerte, når du begynder din fysiske aktivitet hvorefter det gradvist aftager - for blot at komme igen i forværret tilstand efter endt aktivitet. Læs mere her.

Der er mange årsager og sammenhæng til smerter i knæet. Løberknæ, det mest kendte udtryk for knæsmerter, nævnes ofte og vil typisk være smerter på knæets yderside, der tiltager under fysisk aktivitet, som løb, gang, håndbold, fodbold og badminton. Det føles ofte som en sviende smerte i et 5-krone-stort område på ydersiden af knæet. Læs mere her.

Smertene ved betændelse i- eller ved akillessenen opstår typisk når du begynder at bruge hælen aktivt. Det kan være under fysisk aktivitet som gang, fitnesstræning, dans, gymnastik, løb, badminton, håndbold og fodbold. Smerterne tiltager gradvist ved fysisk aktivitet hvorefter du vil opleve de aftager igen. Læs mere her.

 

Svangsenebetændelse

Smerten ved svangsenebetændelse viser sig ofte som smerter ved den indvendige del af hælen, når du lægger vægt på og tager de første skridt om morgenen. Smerten aftager langsomt op ad dagen eller ved aktivitet. Svangsenebetændelse forveksles oftes med hælspore, da symtomper og behandling langt hen ad vejen er ens. Læs mere her.

Nedsunken forfod.

I videoen fortæller vores fysioterapeut, Mads, om behandlingen af nedsunken forfod med fysioterapi og ortopædiske indlæg.

Læs mere

Hælspore.

I denne videoen fortæller vores fysioterapeut Mads om behandlingen af en hælspore.

Læs mere

Fyisoterapi hos Kaiser Sport & Ortopædi

 

Den fysioterapeutiske grundsten hos Kaiser Sport & Ortopædi er dig – vi gør vores bedste, hver dag for at følge og behandle ud fra et resultatorienteret samt holistisk billede, der rummer kroppens biomekaniske ressourcer, dine dagligdags funktioner samt din fremtidige proces.

 
Det gør vi igennem et specielt udvalgt tværfagligt team, der alle rummer unikke biomekaniske samt træningspecialiseret kompetencer. Sammensætningen af vores fysioterapeutiske team gør at vi alle er involverede i din proces og yder en ekstraordinær indsats for din personlige progression.

 
Vores personale deltager på nationale og internationale konferencer, undersøger nyt spændende udstyr samt uddanner sig efter den nyeste viden.

 
Det har bl.a. resulteret i: Et unikt europæisk 3D-stuide, der kan analysere dine ledbevægelser ned til 5mm, hvor fysioterapeuter samt idrætskandidater analyserer rapporten og giver dig et dybt indblik i din biomekanik og rådgive dig herefter i relation til dit mål, træning eller ønsket funktion.

 
Vores fodscannere, som giver vores indlægsspecialister et revolutionerende indblik i din fodsammensætning, er valgt ud fra den nyeste viden – det sikre os at teamet kan håndslibe og skabe et dynamisk ortopædisk indlæg, som kan få dig på rette vej igen.