Garmin Edge 130

Style:
010-01913-01

Få øjeblikkelige data og automatisk anerkendelse på turen med den robuste og kompakte Edge® 130.

Denne brugervenlige GPS-cykelcomputer viser, hvor langt, hvor hurtigt, hvor hårdt, hvor højt du kører og hvordan du kommer hjem igen.

Skærmen kan aflæses i sollys takket være den klare 1,8" skærm.

Har du brug for andet end statistikker og navigation?

Tilføj cykleopmærksomhedsfunktioner, når du parrer Edge 130 med Varia™ cykellygter og bagudvendt cykelradar (ekstraudstyr).

Læs mere...
DKK 1.399

Få øjeblikkelige data og automatisk anerkendelse på turen med den robuste og kompakte Edge® 130.

Denne brugervenlige GPS-cykelcomputer viser, hvor langt, hvor hurtigt, hvor hårdt, hvor højt du kører og hvordan du kommer hjem igen.

Skærmen kan aflæses i sollys takket være den klare 1,8" skærm. Uanset om du kører vej- eller terrænkørsel, hjælper Edge 130 dig med at finde vej med downloadbare ruter og svingmeddelelser.

Download datafelter fra Connect IQ™-appen, få smart-notifikationer1 og se dine statistikker lige på skærmen. LiveTrack-funktionen giver dig mulighed for at dele din placering i realtid med venner og familie.

Tilføj cykleopmærksomhedsfunktioner, når du parrer Edge 130 med Varia™ cykellygter og bagudvendt cykelradar (ekstraudstyr).

Med op til 15 timers batterilevetid kan dette lille energibundt følge dig på de lange ture.

Edge® 130:
• Enkelt, robust design med et 1,8" klart display, der kan aflæses i sollys
• Med GPS, GLONASS og Galileo-satellitter og højdemåler ved du hvor langt, hurtigt, hårdt og højt du har kørt på de
længste stigninger eller på vej gennem byen
• Navigationsfunktionerne inkluderer svingmeddelelser og et brødkrummespor, der viser hvor du har kørt, hvor du skal
hen og endda viser, hvordan du kommer tilbage til start
• Download ruter til vej- og terrænkørsel med popularity routing fra Course Creator-funktionen i Garmin Connect™
online-universet
• Kompatibel med Varia™ cykleopmærksomhedstilbehør, herunder bagudvendt cykelradar og cykellygter
• Kompatibel med Vector™ effektmålere, så du kan overvåge din ydeevne
• Tilsluttede funktioner1 omfatter smart-notifikationer, vejr med mere, samt LiveTrack og Assistance-funktioner gør det
nemt at dele din placering
• For at konkurrere og sammenligne dig med andre, race mod Garmin eller Strava Live Segments
• Batterilevetid2: Op til 15 timer

Tekniske specifikationer
MærkeGarmin
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Garmin Edge 130
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.