Garmin Fenix 6 Pro Solar

Style:
010-02410-19
URGLASMATERIALE: Power Glass™
UR-STØRRELSE: 47 x 47 x 15,1 mm
INTERN HUKOMMELSE:32 Gb
VANDTÆTHED:Ja, 10 ATM
BATTERILEVETID: Op til 16 dage
VÆGT:85 gram

Garmin Fenix 6 Pro Solar er et af de mest intelligente løbe- og multifunktionsure på markedet. Uret henvender sig til den eventyrlystne løber og har en lang række funktioner, som kan tilpasses dine individuelle behov.

Uret er udstyret med en håndledsbaseret pulsmåler, og en PacePro™ funktion, som guider dig til den optimale pace - fx i ukendt terræn. Med indbygget musikfunktion og TopoActive Europe navigation kan du lade mobilen blive hjemme og nyde din træning til fulde..

Læs mere...
DKK 7.599

OM URET

Garmin Fenix 6 Pro Solar er et af de mest intelligente løbe- og multifunktionsure på markedet. Uret henvender sig til den eventyrlystne løber og har en lang række funktioner, som kan tilpasses dine individuelle behov.

Uret er udstyret med en håndledsbaseret pulsmåler, og en PacePro™ funktion, som guider dig til den optimale pace - fx i ukendt terræn. Med indbygget musikfunktion og TopoActive Europe navigation kan du lade mobilen blive hjemme og nyde din træning til fulde.

Modellen her kommer desuden med batteriforstærkning fra sollyset, og via solcelleopladning er det muligt at opnå op til 16 dages batterilevetid.

Fenix 6 er udviklet i et hårdført design og med en større skærm og opdateret brugerflade, får du tonsvis af nye funktioner og valgmuligheder.

Varens originale navn: Garmin Fenix 6 Pro Solar - Slate Gray with Black Band

 

DINE FORDELE

 Solceller for længere batterilevetid

Håndledsbaseret pulsmåler

PacePro™ funktion for pace-vejledning

▶ TopoActive Europe navigation

▶ Integreret musikfunktion (Spotify-kompatibelt)

▶ Design selv dine datafelter (op til 8)

▶ GarminPay-kompatibelt

SPECIFIKATIONER

URGLASMATERIALE: Power Glass™
UR-STØRRELSE: 47 x 47 x 15,1 mm
INTERN HUKOMMELSE:32 Gb
VANDTÆTHED:Ja, 10 ATM
BATTERILEVETID: Op til 16 dage
VÆGT:85 gram
Tekniske specifikationer
KønUnisex
MærkeGarmin
FarveHvid
YouTube link
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Garmin Fenix 6 Pro Solar
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.