-25%

Garmin Fenix 6S Pro Rose Gold

Style:
010-02159-11

Leveringstid
2-3 hverdage

Tilbudspris 4.424 kr.
Normalpris 5.899 kr.

Fenix har virkelig fået opbygget et ry i markedet som værende absolut blandt de bedste gps løbe- og multisportsure. Fenix 6 lever i høj grad op til den høje standard - og mere til!

Fenix 6 kommer i tre størrelser, hvoraf denne er den mindste med en diameter på 42 mm. Denne model er endvidere med smuk rosaguldfarvet urkasse og en hvid gummirem, der giver uret et yndefuldt udtryk.Om Garmin Fenix 6S

Fenix har virkelig fået opbygget et ry i markedet som værende absolut blandt de bedste gps løbe- og multisportsure. Fenix 6S lever i høj grad op til den høje standard - og mere til!

Fenix 6S kommer med et hårdført design med en større skærm og opdateret brugerfalde, som giver dig tonsvis af nye funktioner og valgmuligheder således, at du får præsenteret data på præcis den måde du vil.

GPS-funktionaliteten bliver stadigt mere præcis for hver opdatering af Fenix-kollektionen og GPS'ens præcision er virkelig state-of-the-art.

Varens originale navn: Garmin Fenix 6S PRO Rose Gold w/ White Band (Glass)

Nøglefunktioner

• Nytænkt og hårdført design

• Stort display

• Design selv dine datafelter (op til 8)

• Træn/løb med forbedret goal-pace visning

• GarminPay kombatibelt

• Forbedret batterilevetid (op til 25 timers GPS-brug)

Specifikationer

• Diameter: 42 mm (6 = 47 mm, 6X = 51 mm)

• Vægt: 67 g

• Intern hukommelse: 32 Gb

• Vandtæthed: 10 ATM (velegnet til vandsport - IKKE dykning)

 
 
Tekniske specifikationer
 

Kvalitet møder design

Det robuste, men sofistikerede design har en 1,2" skærm, der altid er tændt, en rustfrit stål eller DLC-belagt urkrans og en konstruktion, som er testet i henhold til amerikanske militærstandarder.

PacePro teknologi

En unik PacePro funktion hjælper dig med at holde farten med en niveaujusteret vejledning, når du løber en bane.

TopoActive Europakort og kort over skisteder

Brug TopoActive Europakort for at navigere gennem dine outdoor-eventyr, og se løjpenavne og sværhedsgrader for 2.000 skisportssteder over hele verden.

Strømstyring

Se, hvordan forskellige indstillinger og sensorer påvirker dit urs batterilevetid, så du kan foretage batteriforlængende ændringer, mens du er på farten.

Præstationsmålinger

Se avancerede træningsmålingersom indeholder løbedynamik1, varme- og højdejusteret VO2-max, restitutionsanbefaling med mere.

Sports-apps

Brug forudindlæste aktivitetsprofiler til trailløb, svømning, løb, cykling, vandring, roning, skiløb on- og off-piste, golf med mere.

ClimbPro funktion

Brug ClimbPro stigningsværktøjet til at se oplysninger i realtid om dine aktuelle og kommende stigninger, herunder hældning, distance og højdeforøgelse.

Golfbaner

Få adgang til CourseView kort i fuldfarver for mere end 41.000 golfbaner over hele verden, retning og funktionen PlaysLike Distance.

Sving-for-sving-navigation

Følg en rute eller bane med hjælp fra sving-for-sving-anvisninger, som fortæller dig, hvornår det næste sving nærmer sig.

Tur-retur-rute

Indtast en distance, du vil tilbagelægge, og få forslag til ruter, der fører dig tilbage til startpunktet. Trendlineruteføring ud fra popularitet hjælper dig med at finde de bedste lokale stier.

Multi-GNSS understøttelse

Få adgang til en lang række globale navigationssatellitsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for at spore i mere krævende omgivelser, hvor GPS ikke er nok.

ABC-sensorer

Naviger din næste rute med ABC-sensorer, herunder en højdemåler til højdedata, trykhøjdemåler til at overvåge vejret og et treakset elektronisk kompas.

Sikkerheds- og sporingsfunktioner

Hvis du føler dig usikker, eller hvis dit ur registrerer, at der er sket en hændelse, kan funktionerne assistance og registrering af hændelse3 sende din position til nødkontakter.

Musik-apps

Gem op til 2.000 sange, eller få adgang til forudinstallerede streaming-apps fra kompatible tjenester, herunder Spotify® og Deezer, og lyt via Bluetooth®hovedtelefoner.

Garmin Pay betalingsløsning

Kom nemt gennem betalingskøen med Garmin Pay kontaktløs betalingsløsning via deltagende udbydere.

Smart-notifikationer

Modtag e-mails, sms'er og notifikationer direkte på uret, når det er parret med en kompatibel enhed.

Håndledsbaseret pulsmåling

Optisk pulsteknologi1 registrerer intensiteten i dine træningsaktiviteter samt pulsvariation for at beregne dit stressniveau. Den registrerer også under vand uden en pulsrem.

Pulse Ox-sensor

Til højdeakklimatisering eller søvnovervågning bruger en Pulse Ox2 sensor lysstråler på dit håndled til at måle, hvor godt din krop absorberer ilt.

Body Battery energiovervåger

Optimer din krops energireserver ved at bruge pulsvariation, stress, søvn og andre data til at måle, hvornår du er klar til at være aktiv, eller når du har brug for at hvile dig.

Registrering af menstruationscyklus

Følg detaljer om menstruationscyklus og følelsesmæssige symptomer, og noter regelmæssige, uregelmæssige eller overgangsaldercyklusser for bedre at forstå din krop.

Connect IQ™ Store

Download brugerdefinerede urskiver, tilføj datafelter, og få apps og widgets fra Connect IQ Store.

 

Connect IQ™ Store

Download brugerdefinerede urskiver, tilføj datafelter, og få apps og widgets fra Connect IQ Store.

 

Batteri

Internt, genopladeligt litiumbatteri giver op til 9 dages batterilevetid i smartwatch-tilstand, 6 timer i GPS-tilstand med musik og op til 34 dage i batterispare-tilstand.

YouTube link