Garmin Fenix 6S Pro Solar

Style:
010-02409-11
6.799 kr.
URGLASMATERIALE: Power Glass™
UR-STØRRELSE: 42 x 42 x 14,2 mm
INTERN HUKOMMELSE:32 Gb
VANDTÆTHED:Ja, 10 ATM
BATTERILEVETID: Op til 10 dage
VÆGT:61 gram

Garmin Fenix 6S Pro Solar er et af de mest intelligente løbe- og multifunktionsure på markedet. Uret henvender sig til den eventyrlystne løber og har en lang række funktioner, som kan tilpasses dine individuelle behov. Uret her er det mindste i Fenix 6 serien.

Uret er udstyret med en håndledsbaseret pulsmåler, og en PacePro™ funktion, som guider dig til den optimale pace - fx i ukendt terræn. Med indbygget musikfunktion og TopoActive Europe navigation kan du lade mobilen blive hjemme og nyde din træning til fulde..

OM URET

Garmin Fenix 6 Pro Solar er et af de mest intelligente løbe- og multifunktionsure på markedet. Uret henvender sig til den eventyrlystne løber og har en lang række funktioner, som kan tilpasses dine individuelle behov. Uret her er det mindste i Fenix 6 serien.

Uret er udstyret med en håndledsbaseret pulsmåler, og en PacePro™ funktion, som guider dig til den optimale pace - fx i ukendt terræn. Med indbygget musikfunktion og TopoActive Europe navigation kan du lade mobilen blive hjemme og nyde din træning til fulde.

Modellen her kommer desuden med batteriforstærkning fra sollyset, og via solcelleopladning er det muligt at opnå over 10 dages batterilevetid.

Fenix 6 er udviklet i et hårdført design og med en større skærm og opdateret brugerflade, får du tonsvis af nye funktioner og valgmuligheder.

 

DINE FORDELE

 Solceller for længere batterilevetid

Håndledsbaseret pulsmåler

PacePro™ funktion for pace-vejledning

▶ TopoActive Europe navigation

▶ Integreret musikfunktion (Spotify-kompatibelt)

▶ Design selv dine datafelter (op til 8)

▶ GarminPay-kompatibelt

SPECIFIKATIONER

URGLASMATERIALE: Power Glass™
UR-STØRRELSE: 42 x 42 x 14,2 mm
INTERN HUKOMMELSE:32 Gb
VANDTÆTHED:Ja, 10 ATM
BATTERILEVETID: Op til 10 dage
VÆGT:61 gram
Tekniske specifikationer
YouTube link