Garmin Fenix 6X Pro Solar Carbon Grey

Style:
010-02157-21

Fenix har virkelig fået opbygget et ry i markedet som værende absolut blandt de bedste gps løbe- og multisportsure. Fenix 6 lever i høj grad op til den høje standard - og mere til!

Fenix 6 kommer i tre størrelser, hvoraf denne er den største med en diameter på 51 mm. Denne model er endvidere med hårdført såkaldt Gorilla Solar glas, carbongrå urkasse og en komfortabel sort gummirem.

Denne model er den eneste i Fenix 6 kollektionen, der lades af solenergi, så det er uden tvivl den absolutte topmodel.

Læs mere...
DKK 7.999


Om Garmin Fenix 6X

Fenix har virkelig fået opbygget et ry i markedet som værende absolut blandt de bedste gps løbe- og multisportsure. Fenix 6X lever i høj grad op til den høje standard - og mere til!

Fenix 6X kommer med i et stort, hårdført design med en større skærm og opdateret brugerfalde, som giver dig tonsvis af nye funktioner og valgmuligheder således, at du får præsenteret data på præcis den måde du vil.

GPS-funktionaliteten bliver stadigt mere præcis for hver opdatering af Fenix-kollektionen og GPS'ens præcision er virkelig state-of-the-art.

Denne model er den eneste i Fenix 6 kollektionen, der lades af solenergi, så det er uden tvivl den absolutte topmodel.

Varens originale navn: Garmin 6X PRO Solar Carbon Gray DLC w/ Black Band

Nøglefunktioner

• Nytænkt og hårdført design

• Stort display

• Design selv dine datafelter (op til 8)

• Træn/løb med forbedret goal-pace visning

• GarminPay kombatibelt

• Forbedret batterilevetid (op til 60 timers GPS-brug)

Specifikationer

• Diameter: 51 mm (6S = 42 mm, 6 = 47 mm)

• Glastype: Gorilla Solar

• Vægt: 96 g

• Intern hukommelse: 32 Gb

• Vandtæthed: 10 ATM (velegnet til vandsport - IKKE dykning)

 
 
Tekniske specifikationer
KønUnisex
MærkeGarmin
FarveSort
YouTube link
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Garmin Fenix 6X Pro Solar Carbon Grey
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.