Garmin Forerunner 245

Style:
010-02120-11

Du løber, Forerunner® 245 tænker. Dette GPS-smartwatch til løb evaluerer præstationsstatistik som eksempelvis VO2-max, aerobe og anaerobe træningseffekter og træningsstatus, som angiver, om du undertræner eller presser dig selv for hårdt.

Du kan også spore avanceret løbedynamik1 som eksempelvis tid med jordkontakt og skridtlængde.

Læs mere...
DKK 2.499

Du løber, Forerunner® 245 tænker. Dette GPS-smartwatch til løb evaluerer præstationsstatistikker som eksempelvis VO2-max, aerob og anaerob træningseffekt og træningsstatus, som angiver, om du undertræner eller presser dig selv for hårdt.

Du kan også spore avanceret løbedynamik som eksempelvis tid med jordkontakt og skridtlængde.

Fjern gætteriet fra træningen for dine næste 5 km, 10 km eller halvmaraton, når du kombinerer dette ur med Garmin Coach appen.

Vælg gratis træningsplaner, der tilpasser sig dine mål, eller tag hånd om din egen træning ved at oprette brugerdefinerede træninger på Garmin Connect™, Garmins gratis online træningsunivers.

 

Forerunner® 245:

  • Evaluerer din træningsstatus for at angive, om du vil have fordel af endnu en træning i denne uge, eller om du overtræner og har brug for en hviledag. Indeholder yderligere præstationsovervågning
  • Få gratis, justerbare træningsplaner fra Garmin Coach, eller opret dine egne brugerdefinerede træninger på Garmin Connect online træningsunivers
  • Indeholder avanceret løbedynamik inklusive tid med jordkontakt, skridtlængde, vertikale forhold og meget mere
  • Sikkerheds- og sporingssfunktioner, som eksempelvis indbygget registrering af hændelse, gør det nemt at dele din position
  • Kan brugertilpasses med gratis urskiver, apps med mere fra vores Connect IQ Store
  • Batterilevetid: Op til 7 dage i smartwatch-tilstand; op til 6 timer i GPS/musik-tilstand
Tekniske specifikationer
MærkeGarmin
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Garmin Forerunner 245
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.