-20%

Garmin Forerunner 245 Music - White/Black

Style:
010-02120-31

Den sprit nye Garmin Forerunner 245 Music er en luksuriøs opgradering af Forerunner 235-modellen. Med nye funktioner som Garmin Coach Træningsplaner hjælper uret dig med at holde styr på din træning.

Med Forerunner 245 Music kan du høre op til 500 sangen på selve uret. Så kan du lade telefonen blive derhjemme og nyde din løbetur 100%

Denne model er med den helt hvide rem

Læs mere...
Tilbudspris DKK 2.319
Normalpris DKK 2.899
Vi har selvfølgelig Garmin Forerunner 245 Music - White/Black i vores sortiment. Har du specifikke ønsker til størrelser, der ikke vises er du velkommen til at kontakte os, så undersøger vi muligheden for at bestille hjem.
Tekniske specifikationer
KønUnisex
MærkeGarmin
FarveHvid
Additional description

GPS-smartwatch til løb med musik og avancerede træningsfunktioner

 • Synkroniser med musikstreamingtjenester som Spotify® og Deezer, så du nemt kan gemme og afspille dine yndlingssange direkte fra dit ur
 • Evaluerer din træningsstatus for at angive, om du vil have fordel af endnu en træning i denne uge, eller om du overtræner og har brug for en hviledag. Indeholder yderligere præstationsovervågning
 • Få gratis, justerbare træningsplaner fra Garmin Coach, eller opret dine egne brugerdefinerede træninger på Garmin Connect online træningsunivers
 • Indeholder avanceret løbedynamik2 inklusive tid med jordkontakt, skridtlængde, vertikale forhold og meget mere
 • Sikkerheds- og sporingssfunktioner3, som eksempelvis indbygget registrering af hændelse, gør det nemt at dele din position
 • Kan brugertilpasses med gratis urskiver, apps med mere fra vores Connect IQ Store
 • Batterilevetid: Op til 7 dage i smartwatch-tilstand; op til 6 timer i GPS/musik-tilstand

Du løber, Forerunner 245 Music tænker. Det lærer dig også at kende, kilometer efter kilometer og sang efter sang. Dette GPS-smartwatch har plads til dine yndlingssange, så du kan blive ved med at bevæge dig til musikken uden at skulle tage din telefon med. Din statistik registreres også, dine tal behandles, og du får alt at vide om din præstation, din løbeform, din træningshistorik og dine mål. Alt, hvad du skal fokusere på, er at placere den ene fod foran den anden.

Lad musikken spille

Hvis du ikke kan løbe uden den helt perfekte playliste, kan du ikke løbe uden Forerunner 245 Music. Synkroniser dine omhyggeligt sammensatte playlister fra udvalgte musikstreamingtjenester1 – eksempelvis Deezer og Spotify – til dit ur for en lytteoplevelse uden reklamer. Du kan nemt gemme op til 500 sange på dit ur. Det er nemt at overføre musik fra din computer og derefter sætte det i kø til din foretrukne playliste, så du nemt kan lytte til den igennem Bluetooth®hovedtelefoner.

Let the Music Play

Avancerede præstationsanalyser

Hvilken mængde af træning er den rigtige for dig? Forerunner 245 Music tilbyder personlig trænings- og restitutionsanbefaling til smartere træningsbeslutninger, så du kan forberede dig til dit næste løb. Uret holder styr på din VO2-max og forstår, hvordan varme og højde påvirker din præstation. Jo højere VO2-max, jo mere kan du forvente at præstere, hvilket er præcis, hvad der vises af målingerne af præstationstilstand . Træningsstatus evaluerer din seneste træningshistorik og præstationsindikatorer, som giver dig besked om, hvorvidt du træner produktivt, optimalt, eller om du overanstrenger dig. Se, hvordan din træning påvirker udviklingen af udholdenhed, hastighed og styrke med aerob og anaerob træningseffekt feedback. Restitutionstid hjælper dig med at maksimere fordelen ved din indsats ved at forudsige, hvornår du vil være klar til den næste svære udfordring. Du kan endda se din samlede træningsbelastning, som måler din træning de seneste 7 dage og sammenligner den med dit optimale forminterval og din træningshistorik.

Advanced Performance Analytics

Flere måder at træne på

Du løber, så træn smartere med de værktøjer, der er tilgængelige fra vores Garmin Connect online træningsunivers. Opret dine egne brugerdefinerede træninger, eller download gratis træninger, der synkroniseres direkte til dit ur. Eller hvis du har et bestemt mål for dine næste 5 km, kan du tjekke Garmin Coach. Indeholder vejledning fra eksperttrænere og gratis træningsplaner, der tilpasser sig dig og dine mål, så du er sikker på at nå mållinjen. Som en del af din træningsplan kan du endda få hjælp med at forudsige din løbstid. Hvad så, når du vil have lidt variation? Forerunner 245 Music indeholder også aktivitetsprofiler for cykling, svømning i pool, roning indendørs og endda brug af step- eller trappemaskine.

More Ways to Work Out

More Ways to Work Out

Analyser din løbeform

Forerunner 245 Music GPS-smartwatch indeholder også de værktøjer, du har brug for til at forbedre din løbeform. Uret måler vigtige løbeparametre2 som eksempelvis kadence, skridtlængde, tid og balance i kontakt med jorden, vertikale udsving og vertikalt forhold. Disse målinger er nøglen til at forstå din form, så du kan gøre dit bedste på enhver løbetur og til ethvert løb. Forerunner 245 Music kan begynde at registrere disse målinger med tilføjelse af en kompatibel brystrem eller den kompakte Running Dynamics Pod, som kan clipses fast i linningen.

Analyze Your Running Form

Flere tilpasningsmåder

Se vores Connect IQ Store, hvor du kan tilføje personlige tilpasninger til Forerunner 245 Music ved at downloade apps, widgets, urskiver og meget mere. udfordre dig selv med Strava Relative Effort appen og endda bruge AccuWeather MinuteCast appen til at finde ud af, hvornår det begynder at regne.

Bevar forbindelsen under løbeturen

Forerunner 245 Music gør det nemt at løbe uden at skulle efterlade vigtige smart-funktioner derhjemme. Når enheden er parret med din kompatible smartphone, er du i stand til at modtage sms’er og se notifikationer fra de sociale medier, læse e-mails og meget mere på dit håndled. Nye sikkerheds- og sporingsfunktioner gør det nemt at dele din position med udvalgte kontakter, hvis du har brug for hjælp – manuelt eller automatisk med indbygget registrering af hændelser, hvis det er nødvendigt. Så snør dine sko, og tag af sted med lidt ekstra ro i sindet.

Stay Connected on the Run

Del og konkurrer

Synkroniseringen af dine aktiviteter med Garmin Connect er til mere end bare lagring af dine data. Garmin Connect er et velfungerende online træningsunivers, hvor folk kan få kontakt til hinanden og konkurrere ved at deltage i udfordringer, opfordre hinanden til succes og endda dele deres triumfer via sociale medier. Garmin Connect er gratis og tilgængeligt på internettet eller på din smartphone.

Wellness og avanceret søvnovervågning

Forerunner 245 Music smartwatch har værktøjer, der hjælper med at holde styr på dit generelle velbefindende og på den søvn4, du får om natten. Disse værktøjer giver afgørende indsigt, som du kan bruge til at maksimere din træning. Det er eksempelvis vores første løbeur, der indeholder en Pulse Ox-sensor5. Denne håndledsbaserede sensor vurderer din krops iltmætningsniveau i blodet, som kan hjælpe med at måle, hvordan din krop absorberer ilt – især mens du sover. For at give dig en idé om, hvordan du sover, registrerer Forerunner 245 Music din søvns lette, dybe og REM stadie samt dine bevægelser hele natten. Den har også heldags stressovervågning til registrering af dit velbefindende i løbet af dagen. Hvis stressniveauet begynder at stige, skal du bruge den afstressende vejrtrækningstimer et par minutter med vejledt vejrtrækning, som kan hjælpe dig med at berolige din krop og psyke. For at hjælpe dig med at optimere din krops energi bruger Body Battery energiovervågningens indsamlede data til at måle dine energireserver på ethvert tidspunkt, så du kan planlægge din dag for at optimere dine tider for aktivitet og hvile.

Wellness and Advanced Sleep Monitoring

Bluetooth-navnet og de dertilhørende logoer er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug deraf af Garmin foregår under licens. SPOTIFY og Spotify logoet er nogle af de registrerede varemærker tilhørende Spotify AB.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Garmin Forerunner 245 Music - White/Black
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering. 

GPS-smartwatch til løb med musik og avancerede træningsfunktioner

 • Synkroniser med musikstreamingtjenester som Spotify® og Deezer, så du nemt kan gemme og afspille dine yndlingssange direkte fra dit ur
 • Evaluerer din træningsstatus for at angive, om du vil have fordel af endnu en træning i denne uge, eller om du overtræner og har brug for en hviledag. Indeholder yderligere præstationsovervågning
 • Få gratis, justerbare træningsplaner fra Garmin Coach, eller opret dine egne brugerdefinerede træninger på Garmin Connect online træningsunivers
 • Indeholder avanceret løbedynamik2 inklusive tid med jordkontakt, skridtlængde, vertikale forhold og meget mere
 • Sikkerheds- og sporingssfunktioner3, som eksempelvis indbygget registrering af hændelse, gør det nemt at dele din position
 • Kan brugertilpasses med gratis urskiver, apps med mere fra vores Connect IQ Store
 • Batterilevetid: Op til 7 dage i smartwatch-tilstand; op til 6 timer i GPS/musik-tilstand

Du løber, Forerunner 245 Music tænker. Det lærer dig også at kende, kilometer efter kilometer og sang efter sang. Dette GPS-smartwatch har plads til dine yndlingssange, så du kan blive ved med at bevæge dig til musikken uden at skulle tage din telefon med. Din statistik registreres også, dine tal behandles, og du får alt at vide om din præstation, din løbeform, din træningshistorik og dine mål. Alt, hvad du skal fokusere på, er at placere den ene fod foran den anden.

Lad musikken spille

Hvis du ikke kan løbe uden den helt perfekte playliste, kan du ikke løbe uden Forerunner 245 Music. Synkroniser dine omhyggeligt sammensatte playlister fra udvalgte musikstreamingtjenester1 – eksempelvis Deezer og Spotify – til dit ur for en lytteoplevelse uden reklamer. Du kan nemt gemme op til 500 sange på dit ur. Det er nemt at overføre musik fra din computer og derefter sætte det i kø til din foretrukne playliste, så du nemt kan lytte til den igennem Bluetooth®hovedtelefoner.

Let the Music Play

Avancerede præstationsanalyser

Hvilken mængde af træning er den rigtige for dig? Forerunner 245 Music tilbyder personlig trænings- og restitutionsanbefaling til smartere træningsbeslutninger, så du kan forberede dig til dit næste løb. Uret holder styr på din VO2-max og forstår, hvordan varme og højde påvirker din præstation. Jo højere VO2-max, jo mere kan du forvente at præstere, hvilket er præcis, hvad der vises af målingerne af præstationstilstand . Træningsstatus evaluerer din seneste træningshistorik og præstationsindikatorer, som giver dig besked om, hvorvidt du træner produktivt, optimalt, eller om du overanstrenger dig. Se, hvordan din træning påvirker udviklingen af udholdenhed, hastighed og styrke med aerob og anaerob træningseffekt feedback. Restitutionstid hjælper dig med at maksimere fordelen ved din indsats ved at forudsige, hvornår du vil være klar til den næste svære udfordring. Du kan endda se din samlede træningsbelastning, som måler din træning de seneste 7 dage og sammenligner den med dit optimale forminterval og din træningshistorik.

Advanced Performance Analytics

Flere måder at træne på

Du løber, så træn smartere med de værktøjer, der er tilgængelige fra vores Garmin Connect online træningsunivers. Opret dine egne brugerdefinerede træninger, eller download gratis træninger, der synkroniseres direkte til dit ur. Eller hvis du har et bestemt mål for dine næste 5 km, kan du tjekke Garmin Coach. Indeholder vejledning fra eksperttrænere og gratis træningsplaner, der tilpasser sig dig og dine mål, så du er sikker på at nå mållinjen. Som en del af din træningsplan kan du endda få hjælp med at forudsige din løbstid. Hvad så, når du vil have lidt variation? Forerunner 245 Music indeholder også aktivitetsprofiler for cykling, svømning i pool, roning indendørs og endda brug af step- eller trappemaskine.

More Ways to Work Out

More Ways to Work Out

Analyser din løbeform

Forerunner 245 Music GPS-smartwatch indeholder også de værktøjer, du har brug for til at forbedre din løbeform. Uret måler vigtige løbeparametre2 som eksempelvis kadence, skridtlængde, tid og balance i kontakt med jorden, vertikale udsving og vertikalt forhold. Disse målinger er nøglen til at forstå din form, så du kan gøre dit bedste på enhver løbetur og til ethvert løb. Forerunner 245 Music kan begynde at registrere disse målinger med tilføjelse af en kompatibel brystrem eller den kompakte Running Dynamics Pod, som kan clipses fast i linningen.

Analyze Your Running Form

Flere tilpasningsmåder

Se vores Connect IQ Store, hvor du kan tilføje personlige tilpasninger til Forerunner 245 Music ved at downloade apps, widgets, urskiver og meget mere. udfordre dig selv med Strava Relative Effort appen og endda bruge AccuWeather MinuteCast appen til at finde ud af, hvornår det begynder at regne.

Bevar forbindelsen under løbeturen

Forerunner 245 Music gør det nemt at løbe uden at skulle efterlade vigtige smart-funktioner derhjemme. Når enheden er parret med din kompatible smartphone, er du i stand til at modtage sms’er og se notifikationer fra de sociale medier, læse e-mails og meget mere på dit håndled. Nye sikkerheds- og sporingsfunktioner gør det nemt at dele din position med udvalgte kontakter, hvis du har brug for hjælp – manuelt eller automatisk med indbygget registrering af hændelser, hvis det er nødvendigt. Så snør dine sko, og tag af sted med lidt ekstra ro i sindet.

Stay Connected on the Run

Del og konkurrer

Synkroniseringen af dine aktiviteter med Garmin Connect er til mere end bare lagring af dine data. Garmin Connect er et velfungerende online træningsunivers, hvor folk kan få kontakt til hinanden og konkurrere ved at deltage i udfordringer, opfordre hinanden til succes og endda dele deres triumfer via sociale medier. Garmin Connect er gratis og tilgængeligt på internettet eller på din smartphone.

Wellness og avanceret søvnovervågning

Forerunner 245 Music smartwatch har værktøjer, der hjælper med at holde styr på dit generelle velbefindende og på den søvn4, du får om natten. Disse værktøjer giver afgørende indsigt, som du kan bruge til at maksimere din træning. Det er eksempelvis vores første løbeur, der indeholder en Pulse Ox-sensor5. Denne håndledsbaserede sensor vurderer din krops iltmætningsniveau i blodet, som kan hjælpe med at måle, hvordan din krop absorberer ilt – især mens du sover. For at give dig en idé om, hvordan du sover, registrerer Forerunner 245 Music din søvns lette, dybe og REM stadie samt dine bevægelser hele natten. Den har også heldags stressovervågning til registrering af dit velbefindende i løbet af dagen. Hvis stressniveauet begynder at stige, skal du bruge den afstressende vejrtrækningstimer et par minutter med vejledt vejrtrækning, som kan hjælpe dig med at berolige din krop og psyke. For at hjælpe dig med at optimere din krops energi bruger Body Battery energiovervågningens indsamlede data til at måle dine energireserver på ethvert tidspunkt, så du kan planlægge din dag for at optimere dine tider for aktivitet og hvile.

Wellness and Advanced Sleep Monitoring

Bluetooth-navnet og de dertilhørende logoer er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug deraf af Garmin foregår under licens. SPOTIFY og Spotify logoet er nogle af de registrerede varemærker tilhørende Spotify AB.