Garmin Forerunner 645 Music

Style:
010-01863-31

Forbedr din præstation med det nye Forerunner 645 GPS-løbeur.

Det inkluderer Garmin Pay™ Ready kontaktløs betalingsløsning, så du kan lade dine penge og kreditkort blive derhjemme.

Med Forerunner 645 Music får du derudover mulighed for at overføre op til 500 af dine sange

Læs mere...
DKK 3.349

Forbedr din præstation med det nye Forerunner 645 GPS-løbeur. Det inkluderer Garmin Pay™ Ready kontaktløs betalingsløsning, så du kan lade dine penge og kreditkort blive derhjemme.

Med Forerunner 645 Music får du derudover mulighed for at overføre op til 500 af dine sange. Finjuster din træning med håndledsbaseret pulsmåling og avanceret løbedynamik. Få adgang til yderligere funktioner til overvågning af ydeevne, der evaluerer din træning og restitution.

Du kan endda tilpasse dit ur ved at downloade gratis urskiver, apps og mere fra Connect IQ™, og være connected med det, der betyder noget med en række tilsluttede funktioner.

Så løb til din egen rytme, og lad indbygget GPS og GLONASS registrere nøjagtigt, hvor langt, hvor hurtigt og hvor du løber

  • Med avanceret løbedynamik såsom tid med jordkontakt pr. skridt, skridtlængde, vertikale forhold med mere
  • Evaluerer din nuværende træningsstatus for at indikere, om du under- eller overpræsterer med mere
  • Connectede funktioner omfatter Garmin Pay™ Ready, smart-notifikationer, automatiske uploads til Garmin Connect™ og
    LiveTrack
  • Tilpas med gratis urskiver, apps med mere fra Connect IQ™ Store
  • Garmin Elevate™ håndledsbaseret pulsteknologi giver 24/7 pulsmåling på håndleddet
  • Indbygget GPS og GLONASS registrerer hvor langt, hvor hurtigt og hvor du løber – ingen telefonforbindelse nødvendig
  • Stressovervågning hele døgnet og afslapningsbaseret vejrtrækningstimer for en bedre balance mellem stress og hvile.
  • Batterilevetid: Op til 7 dage i smartwatch-tilstand og 5 timer i GPS-tilstand med musik
Tekniske specifikationer
MærkeGarmin
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Garmin Forerunner 645 Music
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.