Garmin Forerunner 935 tri-bundle

Style:
010-01746-06

Hvem har brug for præcise data som løbedynamik, cykledynamik og svømmedata, håndledsbaseret pulsmåling, træningsstatus, FTP og VO2‐max?

En dedikeret atlet som dig, som er klar til at forbedre resultatet fra i går.

Dette premium GPS‐løbe‐ og ‐triatlonur hjælper dig med at finjustere din træning og restitution for at blive en bedre atlet.

Læs mere...
DKK 4.999

Hvem har brug for præcise data som løbedynamik, cykledynamik og svømmedata, håndledsbaseret pulsmåling, træningsstatus, FTP og VO2‐max?

En dedikeret atlet som dig, som er klar til at forbedre resultatet fra i går.

Dette premium GPS‐løbe‐ og ‐triatlonur hjælper dig med at finjustere din træning og restitution for at blive en bedre atlet.

Som konkurrencemenneske kan du ændre ethvert løb eller cykeltur til en virtuel konkurrence ved hjælp af Strava Live Segments.

Hvis udseendet betyder noget, så kan du hurtigt skifte rem med de udskiftelige remme, til en ny sport eller stil.

Forerunner 935 har også Smart Notifications, automatisk upload og er Connect IQ™ kompatibel til gratis urskiver og apps.Forerunner 935 premium GPS‐løbe‐ og triatlonur
• Tilbyder avancerede løbe‐ og multisportfunktioner i et komfortabelt ur du kan have på hele dagen, og det vejer kun 49 g.
• Batterilevetid: op til 2 uger i ur‐tilstand, op til 24 timer i GPS‐tilstand eller op til 50 timer i UltraTrac™‐tilstand.
• Måler pulsen2 på håndledet så du kan løbe uden begrænsninger på løbsdagen.
• Giver dig avancerede dynamik‐data1 for løb, cykling og svømning, inklusiv tid med jordkontakt pr. skridt, skridtlængde, vertikalt ratio med
mere.
• Ændrer ethvert løb eller enhver cykeltur til en virtuel konkurrence ved hjælp af Strava Live Segments
• Evaluerer din træningsstatus for at oplyse dig om du undertræne eller overtræner, og tilbyder yderligere performance‐
overvågningsfunktioner.
• Connectede funktioner3 inkluderer Smart Notifications, automatisk upload til Garmin Connect™ app, LiveTracking, GroupTracking med mere
• Med TrainingPeaks app’en sendes din træning direkte til dit ur, og lader dig se direkte feedback og efter aktiviteten kan du se detaljerede
analyser på hjemmesiden.
• Personliggør dit ur med gratis urskiver, apps og mere fra Connect IQ™ app’en.
• Inkluderer aktivitetsprofiler for løb, cykling, svømning og mere; har indbygget trykhøjdemåler og kompas for real‐time højdemåling og
retningsændringer

Tekniske specifikationer
MærkeGarmin
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Garmin Forerunner 935 tri-bundle
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.