Garmin Forerunner 945 Bundle Blue

Style:
010-02063-11
DKK 6.299
Vi har selvfølgelig Garmin Forerunner 945 Bundle-Blue i vores sortiment. Har du specifikke ønsker til størrelser, der ikke vises er du velkommen til at kontakte os, så undersøger vi muligheden for at bestille hjem.
Tekniske specifikationer
 

Førsteklasses GPS-smartwatch til løb og triatlon med musik

  • Synkroniser musik fra udvalgte førsteklasses streamingtjenester1, eller gem op til 1.000 sange på dit ur, og opret forbindelse til Bluetooth® hovedtelefoner (sælges separat), så du kan lytte uden telefon
  • Funktioner til præstationsovervågning omfatter VO2-max og træningsstatus med justeringer for varme, status for højdeakklimatisering, træningsbelastningsfokus, restitutionstid og aerob og anaerob træningseffekt
  • Den kontaktløse betalingsløsning Garmin Pay2 giver dig mulighed for nemt at foretage betalinger med dit ur, så du kan lade kontanter og kort blive hjemme
  • Indbyggede kort i fuld farve guider dig på din løbetur, så du ikke farer vild under træningen
  • Sikkerheds- og sporingsfunktioner omfatter registrering af hændelser (under udvalgte aktiviteter) og hjælp; begge sender din position i realtid til nødkontakter3
  • Batterilevetid: Op til 2 uger i smartwatch-tilstand, 10 timer i GPS-tilstand med musik eller op til 60 timer i UltraTrac tilstand

Forerunner 945 GPS-smartwatch, som er designet til de drevne, de dedikerede, eliten. Vi har lavet dette ur til dig: Den tidlige morgenløber og den udholdende triatlet. Mens du jagter din næste sejr, skal du sørge for, at du har det rette værktøj til opgaven.

Tag din musik med på farten

Tag din yndlingsmusik med dig på løbeturen. Synkroniser dine omhyggeligt sammensatte playlister fra udvalgte musikstreamingtjenester1 – eksempelvis Deezer og Spotify® – for en lytteoplevelse uden reklamer. Du kan gemme op til 1.000 sange direkte på dit ur og overføre musik fra dit eget computerbibliotek. Sæt derefter din foretrukne afspilningsliste i kø, så du nemt kan lytte via hovedtelefoner med Bluetooth teknologi.

Tag din musik med på farten

Maksimer ydeevnen

Forerunner 945 overvåger din præstation og tilbyder endda personlig indsigt, så du kan træne smartere og ikke hårdere. Smartwatch registrerer din VO2-max og justerer værdien baseret på varme og højde. Træningsstatus evaluerer din seneste træningshistorik og præstationsindikatorer, som giver dig besked om, hvorvidt du træner produktivt, topper, eller om du overanstrenger dig. Se, hvordan din træning påvirker udviklingen af udholdenhed, hastighed og styrke med aerob og anaerob træningseffekt feedback. Restitutionstid hjælper dig med at maksimere fordelen ved din indsats ved at forudsige, hvornår du vil være klar til den næste svære udfordring. Du kan endda se din samlede træningsbelastning, som måler din træning i de seneste 7 dage og sammenligner den med dit optimale fitnessinterval og din træningshistorik. Og – som noget nyt på Forerunner 945 – sorterer funktionen træningsbelastningsfokus din seneste træningshistorik i forskellige kategorier baseret på aktivitetsstruktur og intensitet.

Maksimer din ydeevne

En nemmere måde at betale på

Forerunner 945 GPS smartwatch-funktionen Garmin Paygiver dig mulighed for at betale for køb med uret. Brug den alle steder, hvor du kan holde dit kort op mod terminalen for at betale. Nu kan du lade din pung blive hjemme uden at gå glip af en caffe latte efter løbeturen. Bare tryk på skærmen.

En nemmere måde at betale på

Kortet på håndleddet

Uanset om du løber rundt i byens gader eller kører på tæt trafikerede stier, kan Forerunner 945 med indbygget kortlægning hjælpe dig med at blive på rette spor. Kort i fuldfarve leveres med kortdata, der er optimeret til hurtig navigation og sporing. Enheden har også Trendline ruteføring ud fra popularitet, som bruger milliarder af kilometer af Garmin Connect data til at hjælpe dig med at finde og følge de bedste stier og veje.

Kortet på håndleddet

Bevar forbindelsen og sikkerheden

Med Forerunner 945 kan du drage ud på en træningstur uden at miste forbindelsen. Når enheden er parret med din kompatible smartphone, er du i stand til at modtage sms’er og se opdateringer på de sociale medier, læse e-mails og meget mere på dit håndled. Sikkerheds- og sporingsfunktioner gør det nemt at dele din position med udvalgte kontakter, hvis du har brug for hjælp – manuelt eller automatisk med indbygget registrering af hændelser.

Bevar forbindelsen og sikkerheden

Spor mere end nogensinde før

For et letvægtsur at være vil du blive overrasket over, hvor meget Forerunner 945 kan spore. Det har multinetværk-satellitmodtagelse (GPS, GLONASS og Galileo), så det kan spore i mere udfordrende omgivelser end GPS alene. Håndledsbaseret pulsovervågning4 og en håndledsbaseret Pulse Ox sensor5måler dit iltmætningsniveau i blodet til understøttelse af avanceret søvnovervågning og højdeakklimatisering.

Spor mere end nogensinde før

Træningsture og træningsplaner

Uanset om du træner til et maraton eller noget endnu længere, kan du lave dine egne brugerdefinerede træningsprogrammer eller downloade gratis træninger, der synkroniseres direkte til dit ur. Forerunner 945 understøtter også Garmin Coach Adaptive Training Plans funktionen. Disse planer indeholder vejledning fra eksperttrænere og gratis træningsplaner, der kan tilpasses dig og dine mål. Så er du sikker på at nå over målstregen. Som en del af din træningsplan kan du endda få hjælp med at forudsige din løbstid.

Træningsture og træningsplaner

Analyser din løbeform

Forerunner 945 har også de værktøjer, du har brug for til at forbedre din løbeform. Uret måler vigtige løbedata som eksempelvis kadence, skridtlængde, tid med jordkontakt og balance, vertikale udsving og vertikalt forhold. Disse målinger er nøglen til at forstå din form, så du kan gøre dit bedste på enhver løbetur og til ethvert løb. Dit Forerunner 945 kan begynde at registrere disse målinger ved tilføjelse af en kompatibel brystrem eller den kompakte Running Dynamics Pod, , som kan clipses fast i linningen.

Analyser din løbeform

Løb, sprint, svømning, cykling, triatlon

Skift nemt mellem forskellige sportsgrene takket være de indbyggede aktivitetsprofiler for løb (indendørs/udendørs), cykling (indendørs/udendørs), svømning (pool/åbent vand), langrendsskiløb, roning, trailløb og meget mere. Forerunner 945 har endda en automatisk multisportsfunktion, der giver dig mulighed for at skifte sport med et enkelt tryk på en knap til kombinationstræning og duatlon-/triatlon-løb.

Løb, sprint, svømning, cykling, triatlon

Et par ekstrafunktioner

Forerunner 945 er også et enestående smartwatch til alt, der foregår mellem løb og træningssessioner. Aktivitetstracking hele dagen holder styr på dine skridt og kalorier og giver endda avanceret søvnovervågning. For uendelige personlige muligheder er Forerunner 945 kompatibel med Connect IQ Store, hvor du kan downloade gratis apps, widgets og datafelter. Se nærmere på Running Power appen, som giver dig mulighed for at se din løbeeffekt i realtid – såvel som efter din løbetur.

Forerunner 945

Registrering af menstruationscyklus

Få en bedre forståelse af din krop ved at bruge Garmin Connect funktionen til registrering af menstruationscyklus. Brug den til at kende din cyklus, logge fysiske og følelsesmæssige symptomer og registrere personlige noter. Du får også uddannelse i træning og ernæring i hver fase af din aktuelle cyklus. Med Connect IQ™ appenfår du cyklusopdateringer leveret direkte på håndleddet – herunder påmindelser, cyklusdetaljer og symptomer, der er logget for dagen.