Garmin Venu Blue Granite/Silver

Style:
010-02173-02

Venu™ GPS-smartwatch har en klar, smuk skærm og en batterilevetid på op til 5 dage, så du kan bruge mere tid på de aktiviteter, du elsker.

Find tid og sted til alle aspekter af dit aktive liv med Venu™. Dette GPS-smartwatch har en klar, smuk skærm og en batterilevetid på op til 5 dage, så du kan bruge mere tid på de aktiviteter, du elsker. Hold øje med din krop ved at bruge det bredeste udvalg af funktioner til wellnessovervågning døgnet rundt.

Læs mere...
DKK 2.999

Hovedfunktioner:

  • GPS-smartwatch med en klar, smuk skærm designet til den aktive livsstil
  • AMOLED-skærm og op til 5 dages batterilevetid i smartwatch-tilstand; op til 6 timer i GPS-tilstand med musik
  • Det bredeste udvalg af funktioner til 24/7 wellnessovervågning
  • Download nemt musik til dit ur, så du kan lytte uden telefon
  • Mere end 20 forudindlæste aktivitetsprofiler til GPS- og indendørs træning

Animerede træninger, der er nemme at følge, direkte på håndleddet

 

'Venu™ GPS-smartwatch har en klar, smuk skærm og en batterilevetid på op til 5 dage, så du kan bruge mere tid på de aktiviteter, du elsker.

Find tid og sted til alle aspekter af dit aktive liv med Venu™. Dette GPS-smartwatch har en klar, smuk skærm og en batterilevetid på op til 5 dage, så du kan bruge mere tid på de aktiviteter, du elsker. Hold øje med din krop ved at bruge det bredeste udvalg af funktioner til wellnessovervågning døgnet rundt.

Find tid og sted til alle aspekter af dit aktive liv med Venu™. Dette GPS-smartwatch har en klar, smuk skærm og en batterilevetid på op til 5 dage, så du kan bruge mere tid på de aktiviteter, du elsker. Spild ikke din tid med at lede efter videoer til din foretrukne træning.

Få animeret styrke-, kardio-, yoga- og Pilates-træning direkte på håndleddet. Med det bredeste udvalg af funktioner til wellnessovervågning døgnet rundt – herunder vejrtrækningsregistrering, Body Battery™ energiovervågning, Pulse Ox med mere – kan Venu give dig det fulde billede af dit helbred.

Lad din telefon og din pung blive derhjemme, for dette ur giver dig mulighed for at downloade musik til afspilning uden telefon, og betale fra håndleddet med Garmin Pay™ kontaktløs betalingsløsning.

Tekniske specifikationer
MærkeGarmin
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Garmin Venu Blue Granite/Silver
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.