Garmin Vivoactive 4, Black/Slate

Style:
010-02174-12

Stil ind på din krop, og kom i form med vívoactive® 4 GPS-smartwatch.

Den har det bredeste udvalg af funktioner til 24/7 wellnessovervågning, lagring af musik og animerede træninger på direkte på dit håndled, som kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Boost enhver aktivitet ved at downloade dine foretrukne Spotify® eller Deezer spillelister direkte til dit ur.

Læs mere...
DKK 2.699

Stil ind på din krop, og kom i form med vívoactive® 4 GPS-smartwatch.

Det har det bredeste udvalg af funktioner til 24/7 wellnessovervågning, eksempelvis registrering af vejrtrækning, Body Battery™ energiovervågning, Pulse Ox med mere.

Download din foretrukne Spotify® eller Deezer spilleliste direkte til dit ur, så du kan lytte uden telefon under din træning. Forny den måde, du bevæger dig på, med mere end 20 forudindlæste sports-apps, og få nemme animerede styrke-, kardio-, yoga- og Pilates-træninger direkte på dit håndled.

Hold dig på farten længere med en batterilevetid på op til 7 dage i smartwatch-tilstand og op til 5 timer med GPS og musik.

Du kan endda foretage en betaling fra dit håndled med en Garmin Pay™ kontaktløs betalingsløsning.

  • GPS-smartwatch bygget til dig, der har en aktiv livsstil
  • Hold øje med dit helbred 24/7 med Pulse Ox1 og Body Battery™ energiovervågningsfunktioner og ved at spore din vejrtrækning, menstruationscyklus, stress, søvn, puls2, hydrering med mere
  • Du kan nemt downloade sange til dit ur, herunder spillelister fra din Spotify® eller Deezer konto, og oprette forbindelse til hovedtelefoner (sælges separat), så du kan lytte uden telefonen
  • Registrer alle måder at bevæge dig på, med mere end 20 forudindlæste apps til GPS og indendørssport såsom yoga, løb, svømning med mere
  • Få animerede træningsprogrammer, der er nemme at følge, direkte på din urskive, herunder styrke, kardio, yoga og Pilates
  • Batterilevetid: Op til 7 dage i smartwatch-tilstand; op til 5 timer i GPS- and musiktilstand

Tekniske specifikationer
MærkeGarmin
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Garmin Vivoactive 4, Black/Slate
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.