Garmin Vivoactive 4S, Gray/silver

Style:
010-02172-02
Tune ind på din krop, og stram kroppen op med vívoactive® 4 GPS smartwatch.

Det har det bredest tilgængelige udvalg af sundhedsovervågningsfunktioner, musikopbevaring og "animerede træningspas" på skærmen for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Gør alle dine aktiviteter sjovere ved at downloade dine foretrukne Spotify®, Amazon Music eller Deezer-spillelister direkte til dit ur. Læs mere...
DKK 2.399

GPS-smartwatch i mindre størrelse bygget til dig, der har en aktiv livsstil

  • Hold øje med dit helbred 24/7 med Pulse Ox1 og Body Battery energiovervågningsfunktioner og ved at spore din vejrtrækning, menstruationscyklus, stress, søvn, puls2, hydrering med mere
  • Du kan nemt downloade sange til dit ur, herunder spillelister fra din Spotify® eller Deezer konto, og oprette forbindelse til hovedtelefoner (sælges separat), så du kan lytte uden telefonen
  • Registrer alle måder at bevæge dig på, med mere end 20 forudindlæste apps til GPS og indendørssport såsom yoga, løb, svømning med mere
  • Få animerede træningsprogrammer, der er nemme at følge, direkte på din urskive, herunder styrke, cardio, yoga og pilates
  • Batterilevetid: op til 7 dage i smartwatch-tilstand; op til 5 timer i GPS- and musiktilstand

 

Registrer det hele

Når vi siger det bredeste udvalg af funktioner til heldagsovervågning af din sundhed, så mener vi det.

Body Battery energiovervågning måler din krops energiniveau, så du kan finde de bedste tidspunkter til aktivitet og hvile.

Pulse Ox sensor1 måler din iltmætning i blodet i løbet af dagen, og mens du sover, for at se, hvor godt din krop absorberer ilt.

Registrering af menstruationscyklus i Garmin Connect appen giver dig som kvinde, mulighed for at følge din cyklus, logge fysiske og følelsesmæssige symptomer og lære om træning og ernæring i hver fase af din cyklus. Få meddelelser og meget mere på dit ur ved at downloade Connect IQ™ appen.

Registrering af hydrering giver dig mulighed for at logge dit daglige vandindtag, så du kan opretholde væskebalancen.

Vejrtrækningsregistrering registrerer, hvordan du trækker vejret i løbet af dagen, mens du sover og under vejrtræknings- og yoga-aktiviteter.

Avanceret søvnovervågning deler din nat op i lette, dybe og REM-dybe stadier for at give dig et komplet billede af, hvordan du sover.

Stressregistrering kan fortælle, om du har en rolig, afbalanceret eller stressende dag. Påmindelser om afslapning vil endda bede dig om at foretage en kort vejrtrækningsaktivitet.

Håndledsbaseret puls2 måler hele tiden din puls og giver dig besked, hvis den forbliver høj, mens du hviler. Det hjælper også med at måle, hvor hårdt du arbejder under aktiviteter.

At a Glance

Lavet til daglig brug

Dette smartwatch er lavet til at kunne bæres døgnet rundt, lige fra udskiftelige remme til slidstærke Corning® Gorilla® Glass 3. Behold det på, når du hopper i vandet, da det er vandtæt op til 5 ATM. Det altid tændte Garmin Chroma Display, der kan aflæses i sollys, gør det nemt at se under alle lysforhold. Læg dertil batterilevetiden på op til 7 dage i smartwatch-tilstand og op til 5 timer i GPS-tilstand med musik, og du har et ur, som du aldrig vil have lyst til at tage af.

Animerede træningsprogrammer på håndleddet

Slut med at jagte videoer eller trænere til træningsdemonstrationer. Dette ur har nemme animerede cardio-, styrke-, yoga- og pilates-træningsprogrammer, som du kan se på urskiven. Vælg mellem forudindlæst animeret træning, eller download mere fra Garmin Connect.

Alle de aktiviteter, du elsker

Med mere end 20 forudindlæste GPS- og outdoor-aktivitetsprofiler - herunder gang, løb, cykling, svømning i pool, golf med mere - kan dette ur hjælpe dig med at registrere alle de måder, du bevæger dig på. Du kan endda oprette brugerdefinerede træningsprogrammer i Garmin Connect appen.

Tag en puster

Dette ur tilbyder en række strukturerede vejrtrækningsaktiviteter. Når du vil slappe af eller fokusere, kan du starte en vejrtrækningsaktivitet, og dette ur registrerer stress og vejrtrækning, så du får en bedre forståelse af, hvordan du trækker vejret.


Smart-notifikationer
Modtag e-mails, sms'er og advarsler direkte på uret, når det er parret med en kompatibel smartphone. Du kan endda svare på sms'er, hvis du har en Android telefon.

Musik
Du kan nemt downloade sange til dit ur, herunder spillelister fra din Spotify eller Deezer konto (abonnement kan være påkrævet). Opret forbindelse med trådløse hovedtelefoner (sælges separat), så du kan lytte uden telefonen.

Sikkerheds- og sporingsfunktioner
Mens uret og telefonen er parret, kan din position sendes til dine kontakter enten manuelt eller - under outdoor-aktiviteter - automatisk med indbygget hændelsesregistrering3, hvis det er nødvendigt.

Garmin Pay tjenesten
Kom nemt gennem betalingskøen med Garmin Pay kontaktløs betalingsløsning4. Se deltagende banker.

Connect IQ Store
Giv dit ur personlighed ved at downloade apps, widgets, urskiver med mere. Det er nemt og – endnu bedre – det er gratis.

Garmin Coach
Få en personlig løbetræner på håndleddet gratis, så du kan få hjælp til at træne op til din næste 5 km, 10 km eller halvmaraton.

Tekniske specifikationer
KønUnisex
MærkeGarmin
YouTube link
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Garmin Vivoactive 4S, Gray/silver
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.