Genbestilling fodindlæg - fuld længde

Style:
genbestilling
1.600 kr.

Har du allerede ortopædiske fodindlæg i fuld længde fra Kaiser Sport & Ortopædi, der blot trænger til en udskiftning?

Så kan du genbestille et nyt par online. Vi producerer dine nye indlæg ud fra dine tidligere mål og dine journalopslysninger hos os. Det kræver, at du indtaster din fødselsdato nedenfor, samt at vi har en relativt ny måltagning (Normalt max 3 år gamle). Har du oplevet gener eller har du ændret aktivitetsmønster anbefaler vi, at du kontakter os ift. at booke en ny måltagning.

Normalt kan du forvente 1-2 ugers produktionstid.

 

Har du fodindlæg i 3/4 længde, og ønsker at genbestille dem? Det kan du gøre herSpecielt om tilskud: Du kan udelukkende få tilskud fra sygeforsikring Danmark, hvis du er til en fysioterapeutisk konsultation. Derfor er der ikke tilskud at hente på en online genbestilling.


Er du i tvivl om noget er du altid velkommen til at kontakte os på tlf 3828 6989

 

NYHED

Nu kan du genbestille dine ortopædiske indlæg online.

Tekniske specifikationer
 
kaiser-sport-indlaeg-kbh-horsens-slagelse

GENBESTIL NYE INDLÆG ONLINE

Vi har igennem længere tid oplevet en stor efterspørgelse på en online-genbestillingsservice af vores individuelt designet ortopædiske indlæg. Det vælger vi nu at efterkomme ved, at tilbyde genbestilling af indlæg her på kaisersport.dk.

ER DU GLAD FOR DINE NUVÆRENDE INDLÆG, MEN TRÆNGER DE TIL EN UDSKIFTNING?

Har du allerede et par speciallavet ortopædiske indlæg, som du er glad for? Fungerer de optimalt, men er blot begyndt at se slidte ud? Har du ikke haft fodrelaterede problematikker siden du fik dine nuværende indlæg, så kan en online-genbestilling være den optimale løsning for dig. Og samtidig spare dig for både tid og penge.

Ud fra din journal og sidste måltagning kan vi producere et par helt nye og friske indlæg, som vi sender med gratis forsendelse til en GLS-pakkeshop nær dig. 

SKIFT DINE INDLÆG UD HVERT ANDET ÅR FOR DEN BEDSTE EFFEKT

Er det 2-3 år siden du sidst fik nye indlæg og foretaget en måltagning på klinikken i en af vores KSO-huse? NU kan hurtigt og nemt genbestille et par nye indlæg, som tager udgangspunkt i din sidste personlige måltagning. 

Efter to års brug anbefaler vi, at du får bestilt et par nye indlæg. Det gør vi da fodindlægende grundet alm. slidtage langsomt mister deres form og styrke ift. støtte og styring af foden. Derfor bør der ikke gå mere end to år før, du påbegynder en overgangsperiode på 1-2 måneder hvor, du faser dine gamle indlæg ud i takt med du går dine nye til.