Genbestilling fodindlæg - 3/4 længde (til hverdagsbrug)

Style:
genbestilling-globo

Har du allerede ortopædiske fodindlæg fra Kaiser Sport & Ortopædi, der blot trænger til en udskiftning?

Så kan du genbestille et nyt par online. Vi producerer dine nye indlæg ud fra dine tidligere mål og dine journalopslysninger hos os. Det kræver, at du indtaster din fødselsdato nedenfor, samt at vi har en relativt ny måltagning (Normalt max 3 år gamle). Har du oplevet gener eller har du ændret aktivitetsmønster anbefaler vi, at du kontakter os ift. at booke en ny måltagning.

Normalt kan du forvente 1-2 ugers produktionstid.

 

Har du fodindlæg i fuld længde, og ønsker at genbestille dem? Det kan du gøre herSpecielt om tilskud: Du kan udelukkende få tilskud fra sygeforsikring Danmark, hvis du er til en fysioterapeutisk konsultation. Derfor er der ikke tilskud at hente på en online genbestilling.


Er du i tvivl om noget er du altid velkommen til at kontakte os på tlf 3828 6989

 

 

Læs mere...
DKK 1.100
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Genbestilling fodindlæg - 3/4 længde (til hverdagsbrug)
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.