GripGrab Running Thermo unisex

Style:
Running Thermo fra GripGrap er en løbehandske med vindtæt overside med luffe, som kan trækkes ud fra den indbyggede lomme efter behov. Der er materiale på fingrene, som gør det muligt at betjene løbeur, iPod eller mobil uden at t

Shop online med fri fragt & 365 dages retur.

Beskrivelse / GripGrab Running Thermo unisex

Running Thermo fra GripGrap er en løbehandske med vindtæt overside med luffe, som kan trækkes ud fra den indbyggede lomme efter behov. Der er materiale på fingrene, som gør det muligt at betjene løbeur, iPod eller mobil uden at tage handsken af.
 
Her er løbehandsken, der holder fingrene dejligt varme, når temperaturen ryger under frysepunktet, - desuden ideel ved pludselig ændring i terræn eller vejr, der gør vilkårene mere ekstreme.
 
Størrelsesguide
Mål omkreds og længde af din største hånd og brug målene til at finde den rette størrelse i tabellen på billedet. Generelt skal du bruge det mål som anviser den største størrelse. Hvis du ikke har et målebånd, kan du bruge en snor, som du efterfølgende måler med en lineal eller tommestok.
 
Facts
  • Kollektion: Efterår/vinter 2015-16
  • Div. egenskaber: Vindtæt cover, yderst isolerende materiale, silikonegreb, reflekterende grafik, touch screen kompatibel, sweat wiper
  • Materiale: 60% polyester, 30% nylon, 10% elastan