Handelsbetingelser

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra Kaiser Sport og Ortopædis webshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Kaiser Sport og Ortopædi ApS.

Firmaoplysninger
Kaiser Sport og Ortopædi ApS
Frederikssundsvej 143
2700 Brønshøj
CVR-nr. 31048230
Tlf. 38 28 69 89
Fax 38 28 69 88
info@kaisersport.dk
www.kaisersport.dk

Alle spørgsmål vedr. webshoppen bedes rettes til web@kaisersport.dk eller tlf. 38 28 69 89.

Priser og betaling
I webshoppen på www.kaisersport.dk har du mulighed for at betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB samt American Express. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen sendes. Alle priser i webshoppen er inkl. moms, men ekskl. fragt. Der tages forbehold for prisændringer, fejl og udsolgte varer. Vi har ingen form for ekspeditionsgebyr.

Sikkerhed ved brug af kreditkort
Som betalingsgateway bruger vi Wannafind, der kører via SSL (Secure Socket Layer). SSL sørger for at kryptere dine kortoplysninger, så uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilker Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark 


Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 365 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet.

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.

Du kan købe en returlabel her for 39,- hvis du ikke har billigere alternativ selv

Specielt vedr. gavekort
Vores gavekort er gyldige i 3 år og forsynes med udløbsdato dateret fra den dato, vi sender ordren af sted. Der er 14 dages fortrydelsesret på gavekortet.

Reklamation
Kaiser Sport og Ortopædi ApS yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamation omfatter fabrikations- og materialefejl, som du konstaterer ved normal brug af varen. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte, opstået som følge af forkert brug eller dårlig vedligeholdelse.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til Kaiser Sport og Ortopædi ApS inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres med henblik på reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

For varer med begrænset holdbarhed er din reklamationstid begrænset af den holdbarhedsperiode, der er noteret på varen.

Hvis du vil klage
Hvis du vil klage over dit køb, skal du kontakte web@kaisersport.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning via www.forbrug.dkDu kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Opbevaring af informationer
Når du har handlet i vores webshop, har vi ifølge regnskabsloven pligt til at opbevare informationer om dit køb i 5 år, hvorefter de slettes. Vi videregiver ikke informationer til 3. part, så de data, du opgiver, når du handler i vores webshop, er fortrolige. Hvis du vælger at gemme dine informationer i forbindelse med køb, kan du altid logge ind og se, hvad vi har registreret om dig, - dvs. dine kontaktoplysninger og tidligere køb.

Gem din faktura
Når du modtager dine varer, modtager du også en faktura for dit køb hos Kaiser Sport og Ortopædi ApS. Denne faktura skal du gemme, som du normalt ville gemme en kvittering fra en butik, da den er dokumentation for, at du har købt varerne hos os.