-77%

Ashmei Softshell Running Small Vest herre

Style:
Ashmei67/S
Tilbudspris 300 kr.
Normalpris 1.299 kr.

På Ashmeis Ultimate Softshell Running Vest er for- og bagside er lavet af softshell, der er 100 % vindtæt, vandtæt og åndbart. I siden er der brugt merino stretch, da den her ikke behøver at være vindtæt. Varen er kun på lager i størrelse Small.

På Ashmeis Ultimate Softshell Running Vest er for- og bagside er lavet af softshell, der er 100 % vindtæt, vandtæt og åndbart. I siden er der brugt merino stretch, da den her ikke behøver at være vindtæt. Men ulden holder dig tør og opretholder din kropstemperatur. Herudover giver stretch’en en tættere og mere behagelig pasform.
 
Vestens vandtætte lynlås lynes en smule skævt, så den ikke generer din hage og hals, den er desuden foret med fleece. ”Bite Grip" på lynlåsen gør det muligt at lyne ned med én hånd.
 
Der er to små lommer i vesten til fx din iPod, telefon, nøgler eller lign, og en indvendig silikonekant for neden sikrer, at vesten ikke kryber op. Der er reflekser omkring lynlåsen.
 
Facts
  • Egenskaber: Meget åndbar, vind- og vandafvisende front og ryg, merinould i siderne sikrer den rette kropstemperatur, komfort og åndbarhed, reflekser, lynlås, to lommer
  • Materiale foran og bagpå: Softshell, 100 % polyester
  • Materiale i siderne: Merino, 39% merinould, 45 % nylon, 16 % elastan
  • Vægt: 240 g herre