La Sportiva Bushido herre

Style:
99991570
0 kr.

Bushido fra La Sportiva er en yderst komfortabel og super let trailsko, som står godt fast. Skoen er perfekt til næsten alt slags terræn, om det så er singletracks, skovbund eller grusstier. Den er designet til at give dig perfe

Bushido fra La Sportiva er en yderst komfortabel og super let trailsko, som står godt fast. Skoen er perfekt til næsten alt slags terræn, om det så er singletracks, skovbund eller grusstier. Den er designet til at give dig perfekt stabilitet i alle typer off-road terræn takket være "STB Control", som er nyt inden for trailsko.  
 
Overdelen har ingen pløs, og skoen minder om en sok, når du tager den på, men det betyder, at den får en perfekt pasform.  TPU på skoens sider giver øget stabilitet, og inddæmning af den midterste del af foden giver bevægelsesfrihed til dine tæer.
 
På Frixion XT mellemsålen har Bushido en mellemsål, hvor der er lagt en rock protector for at skåne foden mod rødder og skarpe sten og derved øges komforten og løbeoplevelsen i skoen. Overdelen er lavet i Rip Stop nylon for at øge slidstyrken, men der er stadig ikke gået på kompromis med åndbarheden.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe
 
Facts

  • Kollektion: Efterår/vinter 2014-2015
  • Vægt pr. sko: 280 g (str. 42)
  • Hælspring: 6 mm
  • Mellemsålsmateriale: EVA
  • Div. tekniske egenskaber: TPU, Frixion XT, rock protector