Puma Speed 600 S Ignite herre

Style:
99993290
0 kr.

Speed 600 S Ignite fra PUMA er bygget til løberen, som hungrer efter en mængdetræningssko, som samtidig er let. Løbeskoens stabilitet opnås via ”stability zone”, som ligger på indersiden for at undg

Speed 600 S Ignite fra PUMA er bygget til løberen, som hungrer efter en mængdetræningssko, som samtidig er let. Løbeskoens stabilitet opnås via ”stability zone”, som ligger på indersiden for at undgå overpronation. Mellemsålen er lavet på EVA og Ignite skum, som sikrer en langtidsvarende støddæmpning og en god respons, når du sætter foden i jorden. I overdelen finder du EVERFIT+, der giver dig et perfekt sammenspil mellem hæl og midtfod uden at forstyrre fodens naturlige bevægebaner.

 

KSO-eksperterne vurderer: Denne mega cool løbesko fra PUMA er en af de der WOW-modeller, vi har på hylderne. Allerede ved første test i butikken var begejstringen stor, vi hørte ord som: God pasform, fantastisk afvikling, mere stabil end jeg troede og cool design. Vi har nu løbet en masse km på landevej i skoen, og den skuffer ikke. Her har PUMA lavet en i særklasse fed løbesko, hvor kombinationen af design, støddæmpning og moderat stabilitet går op i en højere enhed. KSO-eksperterne siger: ”Mange tak PUMA”.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

 

Facts

  • Kollektion: Efterår/vinter 2016-2017
  • Løbestil: Til løbere med pronation
  • Hælspring: 8 mm
  • Vægt: 284 g