Brooks Transcend 3 herre

Style:
Transcend 3 fra Brooks er løbeskoen til dig, der elsker luksus. Transcend 3 er Brooks' topmodel til antipronationsløbere og en sko med utrolig stor komfort. Den er konstrueret til løbere, der har brug for korrektion af deres pronati

Shop online med fri fragt & 365 dages retur.

Beskrivelse / Brooks Transcend 3 herre

Transcend 3 fra Brooks er løbeskoen til dig, der elsker luksus. Transcend 3 er Brooks' topmodel til antipronationsløbere og en sko med utrolig stor komfort. Den er konstrueret til løbere, der har brug for korrektion af deres pronationsbevægelse dog uden, at den er udstyret med en kile, og derfor kan den også benyttes af neutralløbere. Vi oplever i butikken, at skoen yder en fantastisk støtte til løberen, der har behov for lidt ekstra støtte – den kan til nogle løbere virke mere stabil end selv den mest stabile antipronationssko.
 
Transcend 3 har indlagt et system, der hedder Guide Rails, som er en helt ny måde at tænke antipronation på. Guide Rails guider din fod i stedet for at stoppe den i pronationsbevægelsen, og dermed får du en mere naturlig og behagelig bevægelse. Guide Rails regulerer kun det, som den enkelte løber har behov for.
 
Ydersålen har Ideal Pressure Zones, som giver en fordeling af trykket henover hele sålens flade. Dermed får du som løber en rar fornemmelse af blød landing og et flydende løb. Sålen er bygget op omkring SUPER DNA og giver en endnu større støddæmpning end BioMoGo DNA og tilpasser sig løberens vægt.
 
Overdelen er med den nye, lækre laserskårede mesh overdel, som gør, at det føles rigtigt rart at stikke foden i skoen. Der er ingen syninger, der generer, og skoen tilpasser sig fodens form.

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

Facts
  • Kollektion: Forår/sommer 2016
  • Vægt: 309 g
  • Løbestil: Til hællanderen med neutral løbestil
  • Pasform: D (normal)
  • Hælspring: 8 mm
  • Overdel: “Saddle Construction” giver god pasform og hold på overdelen
  • Mellemsål: S-257 Cushsole er en holdbar og energieffektiv mellemsål, som giver endnu mere støddæmpning og fleksibilitet. Guide Rails giver mere stabilitet. Omni Grooves er en opdeling af ydersålens struktur, som giver et ekstra blødt og fleksibelt rul i forfoden. Super DNA har 25% mere støddæmpning i mellemsålen end BioMoGo – det giver en fantastisk energioverførsel og støtte. Crash Pad opdelt i små felter under hele sålen.
  • Slidsål: HPR Plus - skridsikkert og holdbart materiale, blødt blown rubber giver en blød fornemmelse i afviklingen