Keen Arroyo II herre

Style:
Arroyo II fra Keen kombinerer på en rigtig god måde de bedste funktioner fra vandresko og sandaler, man kan sige, at de har udviklet en ”sandalsko”. Derfor får du samme gode støtte, stabilitet og beskyttelse som du k

Shop online med fri fragt & 365 dages retur.

Beskrivelse / Keen Arroyo II herre

Arroyo II fra Keen kombinerer på en rigtig god måde de bedste funktioner fra vandresko og sandaler, man kan sige, at de har udviklet en ”sandalsko”. Derfor får du samme gode støtte, stabilitet og beskyttelse som du kender fra vandresko og massere luft og ventilation, som er kendetegnet for sandaler.
 
Skoen, der er lavet i læder med vandafvisende mesh, har god stødabsorbering gennem hele trædepuden samt en udtagelig mellemsål i EVA-materiale, der også giver ekstra stødabsorbering og komfort, idet den former sig efter foden.
 
Arroyo II har, som det er kendetegnet for Keen, en forstærket gummisnude og beskyttende tåboks, så du ikke støder tæerne ind i noget og småsten ikke finder vej ned i skoen.
 
Sålen har et 4 mm dybt mønster, der sikrer, at du står godt fast på alle typer underlag. Skoen er nem at komme ned i og ud af, og de elastiske snører med praktiske clips gør også snøringen lige til samtidig med at skoen sidder helt tæt.
 
Alt i alt en sko til vandreren, der på varme eller våde vandreture godt kan lide luft på tæerne men ikke vil gå på kompromis med sikkerhed, komfort og slidstyrke. Der er ovenikøbet brugt lugthæmmende Aegis Microbe Shield®, så du undgår sure tæer.

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe
 
Facts

  • Kollektion: Forår/sommer 2016
  • Vægt: 388 g
  • Egenskaber: Vandafvisende mesh, god stødabsorbering, udtagelig mellemsål i EVA, beskyttende tåboks, 4 mm dybt mønster i sålen, elastiske snører, tåler maskinvask