La Sportiva Ultra Raptor GTX herre

Style:
Ultra Raptor GTX fra La Sportiva er lidt smallere end Ultra Raptor, og så har den GoreTex membran. Den kan med fordel bruges som gå-sko men er som skabt til trail og off-road. Den er ideel til de lange træningspas og store udford

Shop online med fri fragt & 365 dages retur.

Beskrivelse / La Sportiva Ultra Raptor GTX herre

Ultra Raptor GTX fra La Sportiva er lidt smallere end Ultra Raptor, og så har den GoreTex membran. Den kan med fordel bruges som gå-sko men er som skabt til trail og off-road. Den er ideel til de lange træningspas og store udfordringer såsom ultramaraton. Trailskoen er perfekt til dem, der løber lidt landevej/grussti frem til skoven og så løber vider ud i terrænet. Det skyldes skoens gode støtte og absorbering.
 
Skoen støtter utrolig godt pga. det nye og innovative snøresystem, hvor små løkker er syet fast på overdelens inderdel og derefter forbundet til yderdelen, hvilket giver større fleksibilitet, når du snører. Pløsen på Ultra Raptor GTX er syet fast for at få en tættere pasform og øge stabiliteten.
 
Omkring hælen er der lagt TPU for at øge stabiliteten sideværts og give et godt greb om hælen. Slidsålen har Frixion XT, som beskytter tæerne, men også er med til at give et super greb i underlaget.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe
 
Facts

  • Kollektion: Efterår/vinter 2014-2015
  • Vægt pr. sko: 410 g
  • Hælspring: 12 mm
  • Mellemsålsmateriale: EVA
  • Div. egenskaber: Frixion XT slidsål, TPU i hælen