Mizuno Wave Enigma 6 herre

Style:
Wave Enigma 6 fra Mizuno er en neutral mængdetræningssko - oplagt til dig, der foretrækker en høj grad af stødabsorbering. Enigma 6 er udstyret med Mizunos Wave-teknologi og har fuld plade i melle

Shop online med fri fragt & 365 dages retur.

Beskrivelse / Mizuno Wave Enigma 6 herre

Wave Enigma 6 fra Mizuno er en neutral mængdetræningssko - oplagt til dig, der foretrækker en høj grad af stødabsorbering.

 

Enigma 6 er udstyret med Mizunos Wave-teknologi og har fuld plade i mellemsålen, der giver ekstra stødabsorbering, stabilitet og effektiv fodafvikling. I mellemsålen er der desuden indlagt materiale, der giver en blød og behagelig landing og er med til at sænke pronationshastigheden.


Løbeskoens overdel har en pasform i Dynamotion Fit, hvilket gør, at den sidder tæt på din fod og giver god følelse af stabilitet.

 

KSO-eksperterne vurderer: I butikken oplever vi denne sko, som en stabil neutralsko med en pasform, som passer de fleste pga. den lidt elastiske fornemmelse, man får, når skoen kommer på foden. Vi har allerede nu haft flere kunder med tendens til supination, som er gået herfra med denne sko. Enigma 6 har en tendens til at guide foden i den rigtige retning, når der afvikles. En komplet neutralsko, som også kan benyttes af supinationsløbere.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

Facts

  • Kollektion: Efterår/vinter 2016-2017
  • Vægt: 337 g
  • Løbestil: Til den neutrale løber med hællanding
  • Hælspring: 12 mm