Mizuno Wave Inspire 12 herre

Style:
Vi oplever Wave Inspire 12 fra Mizuno som en jævn til moderat antipronationssko. Det unikke ved denne model er, at den yder god støtte samtidig med, at den føles let og eksplosiv. Inspire 12 er udstyret med Mizunos W

Shop online med fri fragt & 365 dages retur.

Beskrivelse / Mizuno Wave Inspire 12 herre

Vi oplever Wave Inspire 12 fra Mizuno som en jævn til moderat antipronationssko. Det unikke ved denne model er, at den yder god støtte samtidig med, at den føles let og eksplosiv.
 
Inspire 12 er udstyret med Mizunos Wave-teknologi og har fuld plade i mellemsålen, der giver ekstra stødabsorbering, stabilitet og effektiv fodafvikling. I mellemsålen er der desuden indlagt materiale, der giver en blød og behagelig landing og er med til at sænke pronationshastigheden.
 
Løbeskoens overdel har en pasform i Dynamotion Fit, hvilket gør, at den sidder tæt på din fod og giver god følelse af stabilitet. AIRmesh er utroligt åndbart og vi oplever pasformen som tæt og med en lav tåboks til de fleste fødder. 
 
Selve slidsålen er delt op af flere forskellige elementer, hvilket sikrer optimal fleksibilitet og toe off.

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

Facts

  • Kollektion: Forår/sommer 2016
  • Vægt: 310 g
  • Løbestil: Jævn til moderat antipronation
  • Hælspring: 12 mm
  • Overdel: Dynamotion Fit gør at skoen arbejder sammen med dit bevægelsesmønster, AIRmesh - gør at skoens overdel er ekstrem åndbar.
  • Mellemsål: U4ic X i mellemsålen har lavere densitetsniveau end fx U4ic og AP+, og giver blød og behagelig landing, Wave-teknologi, Double Fan Shapped Wave for ekstra stabilitet
  • Slidsål: Blown Rubber i forfoden giver en blød fornemmelse i afviklingen, stærkere slidgummi, X10, omkring hælområdet