Mizuno Wave Stealth 5 herre

Style:
X1GA1800-47
0 kr.

Wave Stealth 5 fra Mizuno har en overdel i AIRmesh og i forfoden er Dynamotion Flex Groove tilføjet under sålen, hvilket er en række af riller der sørger for at Mizuno Wave Stealth 5 er fleksibel på de helt rigtige steder, n�

Wave Stealth 5 fra Mizuno har en overdel i AIRmesh og i forfoden er Dynamotion Flex Groove tilføjet under sålen, hvilket er en række af riller der sørger for at Mizuno Wave Stealth 5 er fleksibel på de helt rigtige steder, når man skal skifte retning og sætte af. Kombineret med SR Touch, som giver ekstra stødabsorbering er man sikker på at kunne skifte retning hurtigt og uden at belaste kroppen unødvendigt. Med Wave-teknologien i skoen fremmes støtten og et smooth ride og stødabsorberingen øges.

 

KSO-eksperterne vurderer: I butikken er Stealth en klassiker. Det er skoen, som sikrer maksimal stabilitet, og som afhjælper varme på bedste vis. Vi ser mange håndboldspillere tilvælge denne sko, og vi har igennem test set, at den står godt imod, når der skubbes og mases på en håndboldbane. Vi er begejstrede i butikken og glæder os til at vurdere, om den også passer til dine fødder.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

Facts

  • Vægt: 290 g
  • Fremstillet til: Håndbold