Flere bredder

New Balance Fresh Foam 1080v8 herre

Style:
M1080BW8
0 kr.

Den sømløse overdel er irritations-fri, uden at gå på kompromis med den gode åndbarhed, som sikrer dine fødder det absolut bedste klima på vejene, når intensiten stiger og kilometerne bliver nedlagt på stribe. Løbeskoen ha

Den sømløse overdel er irritations-fri, uden at gå på kompromis med den gode åndbarhed, som sikrer dine fødder det absolut bedste klima på vejene, når intensiten stiger og kilometerne bliver nedlagt på stribe. Løbeskoen har et tæt fit, og dermed en skøn føling mellem fod og sko, som giver dig den lette og naturlige bevægelse - kort sagt bliver du ét med løbeskoen. 

 

Skoen fuldendes af den innovative og stødabsorberende Fresh Foam mellemsål, som bestemt fortjener en chance for at leve op til sin høje standard.
 
Fresh Foam materiale udgør støddæmpningen i skoen og vejer meget lidt samtidig med, at det er en utrolig effektiv form for støddæmpning. Dvs., at den dæmper stødet i landingen rigtig godt og hjælper foden til eksplosiv afvikling i forfoden.
 
Vi synes, at New Balance Freash Foam 1080v8 er et oplagt valg til den neutrale løber, der søger en mængdetræningssko med en unik støddæmpning, men som også yder en suveræn komfort og har en behagelig pasform.


Facts

  • Vægt: 314 g
  • 8 mm drop
  • Løbestil: Til hæl- og midtfodslandere