Saucony Hurricane ISO 3 herre

Style:
Hurricane ISO 3 fra Saucony er mængdetræningsskoen med moderat stabilitet, som giver dig ultimativ komfort og maksimal støddæmpning! Derfor er løbeskoen et oplagt valg til løberen der søger en luksuriøs løbesko til mange k

Shop online med fri fragt & 365 dages retur.

Beskrivelse / Saucony Hurricane ISO 3 herre

Hurricane ISO 3 fra Saucony er mængdetræningsskoen med moderat stabilitet, som giver dig ultimativ komfort og maksimal støddæmpning! Derfor er løbeskoen et oplagt valg til løberen der søger en luksuriøs løbesko til mange kilometer.

 

ISO 3 har mere af Sauconys EVERUN støddæmpningsmateriale end den model den afløse ISO 2. EVERUN giver hele 83% tilbage i energi, hvor en traditionel EVA-mellemsål må nøjes med 75%. Den øgede støddæmpning giver en fantastisk løbsoplevelse og et skånsomt løb. EVERUN støddæmpningsmateriale er placeret lige under foden og den konstruktion giver en unik støddæmpning, som tilpasser sig foden hele vejen igennem løbsafviklingen.

 

Overdelen i ISOFIT smyger sig om din fod og sikrer en dynamisk pasform hele vejen igennem løbsafviklingen. TRI-FLEX ydersålen giver et enestående greb, bedre trykudjævning og et mere effektivt afsæt.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

 

Facts

  • Kollektion: Vinter/forår 2017
  • Vægt: 266 g
  • Hælspring: 8 mm
  • Overdel: ISOFIT overdelen smyger sig om foden for at giver en super komfort samtidig med, at fod og sko arbejder i harmoni med hinanden.
  • Mellemsål: EVERUN støddæmpning placeret lige under foden, giver energien 83% tilbage
  • Slidsål: TRI-FLEX giver solidt greb, bedre trykudjævning og effektivt afsæt