Saucony Triumph ISO 5 herre

Style:
2046241
0 kr.
Er du på udgik efter en neutral løbesko med maksimal støddæmpning. Søger du komfort og en blød pasform, der smyger sig til dine fødder så


Om Saucony Triumph ISO 5

Er du på udgik efter en neutral løbesko med maksimal støddæmpning. Søger du komfort og en blød pasform, der smyger sig til dine fødder, så er Saucony Triumph ISO 5 bestemt et nærmere kig værd. Scroll ned og udforsk skoen herunder:

Skoens pasform

• Normal i størrelsen

• Blød og elastisk

• Fast hælkappe

Dine fordele med denne sko

• EVERUN-mellemsål for optimal støddæmpning

• ISOFIT-overdel for ultimativ pasform

• FORMFIT for naturlig fodafvikling

• Tri-Flex Crystal ydersål for øget holdbarhed


Tekniske specifikationer
 
Udforsk Saucony Triumph ISO 5 til herre

Køb Saucony Triumph ISO 5 til dame på kaisersport.dk med fri fragt

Med øget elasticitet i skoens overdel rækker Triumph ISO 5 ud efter en bredere skare af løbere

Skoens overdelsmateriale er lavet i den anerkendte teknologi-serie ISOFIT. I vores test af skoen oplever vi, at elasticiteten i skoens overdel er øget således skoen tilpasser sig en større række af fødder. Der er minimalt med stafferinger i overdelen og det betyder, at løbere med knyster (hallux valgus) og en bred forfod opnår en bedre pasform.
 
Det skaber rummelige rammer for føddernes naturlige form og nedsætter samtidig risikoen for fødder der "sover" eller bliver ømme. Den øget komfort er med til skabe løbeglæde kilometer efter kilometer.

Ny teknologi giver dig mere støddæmpning, øget support og bedre affjedring

Med den nyskabende FORMFIT-teknologi bringer Saucony noget helt nyt til markedet. Med en ortopædisk inspireret tilgang til udformningen af mellemsålen arbejder Saucony med, at skabe en støttende og dynamisk support for den enkelte løber.

Vores første løbetests af Triumph-skoen viser, at skoen er smule mere stabil end forgængeren, Triumph 4, men stadig opfylder den neutrale løbers krav til støddæmpning og minimal korrektion. Den øget støtte kommer af FORMFIT-konstruktionen som aflader en stærkere vridningsstabilitet i skoen. Det giver bedre støtte og styring over midt- og forfod. Hælkappen er også blevet en smule mere fast og endnu blødere foret. Det bevirker at Triumph ISO 5 rækker ud til en bredere skare af neutrale løbere end sine forgængere.

FORMFIT-innovationen giver ydermere dine fødder mulighed for aktivt at arbejde med skoen og derved øge den naturlige støddæmpning og fodafvikling.


Bedre stødabsorbering og øget holdbarhed gør Triumph til den ultimative mængdetræningssko

I år tilføjede Saucony en 2 mm EVERUN-toppude, der ligger sig som et ekstra lag oven på den i eksisterende EVERRUN-mellemsål. Dette giver dig endnu mere stødabsorbering end i de seneste års version af skoene.
 
EVERRUN-mellemsålen sidder på toppen af en ny Tri-Flex Crystal Gummi ydersål. Tri-Flex Crystal er designet til at øge fleksibiliteten, tilpasningsevnen og holdbarheden af skoen igennem flere km.
  SHOP MERE SAUCONY