Hoka One One Carbon X-SPE

Style:
H1110512-TWH
VELEGNET TIL: Konkurrence, tempotræning
LØBESTIL: Neutral
DROP:5 mm
VÆGT: 240 gram
STACK HEIGHT:35 mm

Endelig. Hoka One One Carbon X-SPE TK-pack er her nu! Ligesom dens forgænger, kombinerer denne race-day løbesko rå speed med den velkendte komfort, som Hoka One One er ambassadør for.

Læs mere...

OM SKOEN

Endelig. Hoka One One Carbon X-SPE TK-pack er her nu! Ligesom dens forgænger, kombinerer denne race-day løbesko rå speed med den velkendte komfort, som Hoka One One er ambassadør for. Løbeskoen er designet med et vægtoptimeret in-step, der gør at modellen nærmest trækkes på ligesom en strømpe. Carbon X-SPE forener carbonpladen og Profly-X støddæmpning - som vi kender fra de traditionelle Carbon X - med den nye Meta-Rocker-teknologi. Resultatet heraf overlader dig til en løbesko, der afleder en aggresiv fodafvikling, et øget energi-kick-back og et eksplosivt afsæt.

DINE FORDELE

Integreret carbonplade for responsivt afsæt

Syningsfri enkellags meshoverdel for letvægt komfort

X-profly skum for øget støddæmpning

Meta-Rocker mellemsål for aggresiv fodafvikling

PASFORM

Normal i størrelsen

Blød og elastisk

Fleksibel hælkappe

▶ Rummelig tå-boks

SPECIFIKATIONER

VELEGNET TIL: Konkurrence, tempotræning
LØBESTIL: Neutral
DROP:5 mm
VÆGT: 240 gram
STACK HEIGHT:35 mm

Tekniske specifikationer
Køn Unisex
Farve Guld
Mærke HOKA
Hældrop 5 mm

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.