JOBOPSLAG: ØKONOMI- OG REGNSKABSANSVARLIG

KAISER SPORT & ORTOPÆDI

OM STILLINGEN

Titel: Økonomi & regnskabsansvarlig

Arbejdstid: 37 timer pr. uge

Sted: Holbæk

Tiltrædelse: 1.03.21

Ansøgningsfrist: 15.01.21
Kaiser Sport og Ortopædi søger en erfaren medarbejder til at varetage økonomi- og regnskabsfunktionen for koncernens butikker og klinikker. Du vil arbejde sammen med regnskabsassisten og du vil blive ansvarlig for regnskabsfunktionen med reference til selskabets ejere. Vi forventer, at du har nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling og har interesse for løbende at udvikle forretningsgange og rapporteringssystemer. Kaiser Sport og Ortopædi ApS er i hastig vækst og omfatter p.t. et driftsselskab med pt. fem butikker/klinikker og et ejendomsselskab.
 
Dine arbejdsopgaver
Du bliver ansvarlig for bogføring, udarbejdelse af perioderegnskaber, budgetter, likviditetsstyring, opfølgning på forretningsområder og andre analyser til selskabets ledelse. Endvidere skal du forestå klargøring af regnskab til revisor og kontakt til offentlige myndigheder. Du bliver ligeledes ansvarlig for vedligeholdelse og betaling af debitorer og kreditorer, lønninger og refusioner.
 
Vi forestiller os
Du besidder en open-minded personlighed og et løsningsorienteret sind. Du er en ægte holdspiller og værdsætter det kollegiale fællesskab. Du er parat til at gå den ekstra meter for dine kollegaer. Kort sagt, du skal brænde for dit fag og for at levere det absolut bedste. Vi er ved at implementere nyt økonomi- og lagerstyringssystem (Navision Business Central 365). Erfaring med dette system er en fordel, men ingen betingelse for at bestride jobbet.
 
Vi tilbyder
- En stilling i et dynamisk team med fokus på nærvær og fællesskab
- En plads i et team, hvor engagement og dedikation fylder meget – vi gør det ordentligt.
- En fleksibel hverdag i et helt nyt kontormiljø 
- Løn efter aftale
 
Praktisk
Ansøgning, CV og eventuelle referencer sendes til: jan@kaisersport.dk
Frist for ansøgning er d. 15.01.21. Vi forventer afholdelse af samtaler løbende.
Kaiser Sport & Ortopædi ApS
Rosen 4 | 4300 Holbæk