KAISER SPORT & ORTOPÆDI HORSENS

VIS VEJ  |  BOOK TID TIL SKOKØB  |  KLINIK

 

 

AdresseKaiser Sport & Ortopædi
Havnealle 5
DK-8700 Horsens
Tlf. til butikken: (+45) 38 28 69 89

ÅbningstiderMandag - fredag: 10-18:00
Lørdag: 10-14
Søn- og Helligdage: Lukket (Søndag d. 22.12.19 åben 10-16)

 

Velkommen til Kaiser Sport & Ortopædi i Horsens

Kaiser Sport & Ortopædi bygger på visionen om, at skabe et autentisk miljø, hvor passionen for det skadefrie løb, sport og bevægelse brænder igennem. Vi huser en unik konstellation bestående af en konceptbutik for løb, gang og indoorsport samt et klinikunivers, hvor vi tilbyder fysioterapi og producerer individuelt fremstillede ortopædiske indlæg.

LÆS MERE

Det siger kunderne


 Runners High er blevet til Kaiser Sport & Ortopædi


 

Den 16. marts 2019 overgik Runners High I Horsens officielt til Kaiser Sport & Ortopædi. Heldigvis kan de mange trofaste Runners High kunder stadig opleve Karl Rasmussen og hans team på Havneallé 5. Karl Rasmussen er nemlig partner og butiksleder i Kaiser Sport & Ortopædi Horsens.Tid til nye løbesko? Book tid her.

 

 

Hos os har du mulighed for at booke tid til skokøb og vores dertilhørende gratis KAISER løbetest. På den måde kan du planlægge dit besøg hos os, når det passer dig bedst. Booking er ikke et krav, men vi anbefaler du booker, så du er sikker på at komme til med samme og undgå eventuel ventetid i travle perioder.

Med en KAISERløbetest er du sikret nærværende 1:1 rådgivning, biomekanisk analyse, 3D scanning af dine fødder, løbetest på bånd og videoanalyse. Læs meget mere om hvordan vi rådgiver rådgiver i køb af løbesko her eller ring for mere info på 38286989.

BOOK TID ONLINE

LÆS MERE

Fysioterapi & ortopædiske indlæg

 

Kaiser Sport & Ortopædi samarbejder med FysioDanmark Horsens og tilbyder traditionel fysioterapeutisk behandling. Ydermere producerer vi også ortopædiske indlæg til sportssko og hverdagssko. Herunder løbesko, golfsko, håndboldsko, fodboldstøvler vandre- og gåsko.

LÆS MERE

Kom til gratis fællestræning i Horsens

 

 

Løb med os hver onsdag kl. 18.15 fra KSO-huset på Havneallé 5 i Horsens. Her står vi klar med ca. en times gratis løbetræning hvor ALLE kan være med. Træningen er inspireret af Hechmann Running-filosofien. Filosofien kan tilpasses alle niveauer og afspejler på fineste vis den diversitet vores fællestræning byder på.

SE EVENT PÅ FACEBOOK

Behandling af nedsunken forfod I Horsens Kaiser Sport & Ortopædi

Læs med når fysioterapeut, Janick, gør dig klogere på nedsunken forfod

 

 

Indlæg af Janick | Fysioterapeut


Nedsunken forfod eller som jeg også i daglig tale kalder det - tagrender. Denne association kommer sig af, at en fod med nedsunken forfod typisk flader lidt ud nedover vristen - for så at have begyndende strittende tæer. Derfor ligner det små tagrender. Symptomerne ved nedsunken forfod beskrives ofte som brændende, stikkende og snurrende fornemmelser under foden.

Der er typisk 3 årsager til forfodsfald; genetik/alder, graviditet/vægt eller uhensigtsmæssigt fodtøj. Med specifikke fodøvelser samt aflastning kan du, i langt de fleste tilfælde, komme problematikken hurtig til livs.

Når man siger nedsunken forfod er aflastning et "buzzword" vi ikke kommer udenom. Og det er i selve aflastningen at vores ortopædiske indlæg kommer ind i billedet. Læs hvorfor og få 3 simple videoøvelser, der styrker dine fødder herunder.

Behandling af forfodsfald nedsunken forfod med ortopædiske indlæg i Horsens kaiser sport & ortopædi - fysiodanmark

Behandling af nedsunken forfod med styrkeøvelser og aktiv aflastning

 

 

Aktiv aflastning? Hvorfor? Ved nedsunken forfod forstås ofte, at forfodsbuen ikke er stærk nok. Det bevirker at foden falder sammen over vristen. Det resulterer i en overbelastning. Og de strittende tæer jeg beskrev tidligere. Resultatet heraf er, at foden ikke kan modstå den belastning der mødes i dagligdagen.

Har du nedsunken forfod er muskulaturen afkræftet. Derfor drejer det sig om at hjælpe den tilbage til sin naturlige funktion. Dette gøres ved at udforme ortopædiske indlæg, som kan genskabe noget af den dynamik foden har tabt og som ellers ville være tilstede ved normalt afsæt. På den måde undgår du en konstant overbelastning af tæernes grundled, som skaber smerte og irritation under forfoden.

Indlæg kan ikke gøre det alene. Med fordel kan der suppleres med hensigtmæssigt fodtøj og disse 3 simple fodøvelser. Øvelserne bruger vi selv i vores behandling af nedsunken forfod. Både proaktivt og i genoptræningsforløb.

UDFORSK VORES INDLÆG HER
ondt i forfoden - nedsunken forfod - behandling - horsens - symptomer forfodsfald - ortopædiske indlæg

ortopædiske indlæg - ondt i forfoden - nedsunken forfod - behandling - horsens - symptomer forfodsfald

nedsunken forfod - behandling - ondt i forfoden - horsens - symptomer forfodsfald - ortopædiske indlæg


 


Historien


 

Kaiser Sport & Ortopædi har siden 1999 specialiseret sig i biomekanik, skadesbehandling, fodtøj, sport og bevægelse. Virksomhedens koncept bygger på en unik sammensmeltning af et klinkunivers for fysioterapi, osteopati og produktion af ortopædiske indlæg og en traditionel specialbutik for løb, gang og indoor-sport. Med den unikke konstellation af "klinik og butik" sikrer Kaiser Sport & Ortopædi et højt tværfagligt niveau i alle grene af de services og ydelser, der tilbydes i huset.

 

Fokus på lokale relationer i Horsens


 

I foråret 2019 rykkede Kaiser Sport & Ortopædi ind i daværende Runners High lokaler på Havneallé 5 i Horsens. Dermed slog Kaiser Sport og Ortopædi dørene op til den første afdeling i Jylland. I bestræbelserne på at sikre nærvær og genkendlighed i lokalmiløjet blev det med tidligere Runners High-ejer, Karl Rasmussen, som partner og butikchef en lokal samarbejdspartner i FysioDanmark Horsens. Adm. direktør af Kaiser Sport & Ortopædi, Jan Steinicke, udtalte ved overtagelsen: "Det har været vigtigt for Kaiser Sport og Ortopædi, at etablere sig lokalt med et stærkt fagligt fundament. Med tidligere ejer af Runners High Horsens, Karl Rasmussen, som partner og butikschef og FysioDanmark Horsens ombord, så er Kaiser Sport og Ortopædi tilført ny energi og en solid grobund for, at føre Kaiser Sport og Ortopædis værdisæt og kultur videre".

POPULÆRT I WEBSHOPPEN LIGE NU