Kaiser Sport & Ortopædi Horsens

Havneallé 5

DK-8700 Horsens

Tlf.: +45 38286989

Mail.: info@kaisersport.dk

Nyhedsbrev: Tilmeld her

Social: FacebookInstagram

  

FIND VEJ HER

Åbningstider | Butik

Mandag - fredag: 9.15-18

Lørdag: 09-16

Søn- og Helligdage: Lukket*

*Holder vi åbent på helligdage, vil det fremgå her.

 

BOOK TID TIL SKOKØB HER

LÆS OM VORES KAISERløbetest HER

Klinik & behandling

Mandag - fredag: Åbent efter aftale

Telefontid: 09:15 - 15:00

Telefon: +45 38286989

 

LÆS MERE HER

HISTORIEN

 

Kaiser Sport & Ortopædi Horsens er det tredje KSO-hus i KSO-familien - og blev det første hus vi åbnede i Jylland. Huset i Horsens bygger på et stærkt lokalt fundament og summer altid af liv, kaffe og gode historier.

Kaiser Sport & Ortopædi har siden 1999 specialiseret sig i biomekanik, skadesbehandling, fodtøj, sport og bevægelse. Vores koncept bygger på en unik sammensmeltning af et klinkunivers for fysioterapi, osteopati og produktion af ortopædiske indlæg og en traditionel specialbutik for løb, gang og indoor-sport. Med den unikke konstellation af "klinik og butik" sikrer vi, at du altid mødes af et højt tværfagligt niveau i alle grene af de services og ydelser vi tilbyder.

 

 

I foråret 2019 rykkede Kaiser Sport & Ortopædi ind i daværende Runners High lokaler på Havneallé 5 i Horsens. Dermed slog vi dørene op til vores første afdeling i Jylland. I bestræbelserne på at sikre nærvær og genkendlighed i lokalmiløjet blev det med tidligere Runners High-ejer, Karl Rasmussen, som partner og butikschef - og en lokal samarbejdspartner i FysioDanmark Horsens.

 

Adm. direktør i Kaiser Sport & Ortopædi, Jan Steinicke, udtalte ved overtagelsen: "Det har været vigtigt for Kaiser Sport og Ortopædi, at etablere sig lokalt med et stærkt fagligt fundament. Med tidligere ejer af Runners High Horsens, Karl Rasmussen, som partner og butikschef og FysioDanmark Horsens ombord, så er Kaiser Sport og Ortopædi tilført ny energi og en solid grobund for, at føre Kaiser Sport og Ortopædis værdisæt og kultur videre". 

FYSIOTERAPI & ORTOPÆDISKE INDLÆG

Kaiser Sport & Ortopædi samarbejder med FysioDanmark Horsens og tilbyder  fysioterapeutisk behandling. Ydermere producerer vi også ortopædiske indlæg til sportssko og hverdagssko.

FÆLLESLØB I HORSENS

Kom til gratis fællestræning i Horsens hver onsdag kl. 18.15

Løb med os hver onsdag kl. 18.15 fra KSO-huset på Havneallé 5 i Horsens. Her står vi klar med ca. en times gratis løbetræning hvor ALLE kan være med. Træningen er inspireret af Hechmann Running-filosofien. Filosofien kan tilpasses alle niveauer og afspejler på fineste vis den diversitet vores fællestræning byder på.

  

SE MERE PÅ FACEBOOK

LOOKBOOK

WEBSHOP

Shop online med fri fragt og 365 dages fuld returret.