Når Kaiser Sport og Ortopædi Horsens åbner, bliver det med en udvidelse af det eksisterende samarbejde med Hechmann Running og et helt nyt samarbejde

Kaiser Sport og Ortopædi Horsens teamer op med FysioDanmark Horsens og Hechmann Running

Kaiser Sport og Ortopædi åbner ny butik og klinik i Horsens


Når Kaiser Sport og Ortopædi åbner i Horsens er det ikke bare en traditionel specialbutik for løb, der kommer til byen. Med en unik kombination af butik og fysioterapeutisk klinik har Kaiser Sport og Ortopædi igennem 20 år specialiseret sig i rådgivning af fodtøj, produktion af individuelt designet ortopædiske indlæg og skadesbehandling.


KSO Horsens

 

Ombygningen på Havnealle 5, hvor Runners High har haft til huse, er i fuld gang. Tidligere indehaver af Runners High, Karl Rasmussen, bliver partner og butikschef i Kaiser Sport og Ortopædi Horsens.

 

LÆS MERE HER


 


 


Hechmann Running

 

I Horsens bliver Hechmann Running en integrereret del af huset. Ligesom i afdelingerne i Brønshøj og Slagelse. På den måde kan Kaiser Sport og Ortopædi også tilbyde motionister og eliteatleter i Horsens og omegn Hechmanns anerkendte iltoptagelsestest og træningstilbud.

 

LÆS MERE HER


 


 


FysioDanmark Horsens

 

FysioDanmark Horsens bliver en del af det sundhedsfaglige team, der skal varetage det fysioterapeutiske aspekt af vores kompetencer som; skadesbehandling, forebyggende træning og produktion af ortopædiske indlæg.


LÆS MERE HER 


 


Lokalt samarbejde skal sikre nærvær og genkendelighed
 

Når Kaiser Sport og Ortopædi slår dørene op til den første afdeling i Jylland, bliver det med en helt ny samarbejdspartner i FysioDanmark Horsens. Det har været vigtigt for Kaiser Sport og Ortopædi, at etablere sig lokalt med et stærkt fagligt fundament. Med lokale forretningsdrivende Karl Rasmussen, som partner og butikschef og FysioDanmark Horsens - er Kaiser Sport og Ortopædi tilført ny energi og en solid grobund for, at føre Kaiser Sport og Ortopædis værdisæt og kultur videre.


 

"

For Kaiser Sport og Ortopædi handler det ikke bare om at åbne nye afdelinger, men i ligeså høj grad, at bidrage til det lokale handelsmiljø og sikre kunder og klienter en nærværende, fagkompetent og autentisk oplevelse. Derfor har det været vigtigt for os, at alliere os med lokale aktører og på den måde skabe et stærkt lokalt fundament. Det er her vi tror den største værdiskabelse ligger gemt - for os og for Horsens

 
- Adm. direktør og partner, Jan Steinicke 


Nyt samarbejde med FysioDanmarks Horsens 

 


Det er et helt nyt og spændende samarbejde, der indgåes mellem Kaiser Sport og Ortopædi Horsens og FysioDanmark Horsens, når den første afdeling i Jylland åbnes lørdag d 16.03.19. Det bliver triatlet og fysioterapeut Mads Larsen og idrætsfysioterapeut Janick Birkehøj fra FysioDanmark Horsens, der i samspil med klinikchef i Kaiser Sport og Ortopædi, Thomas Christoffersen, skal varetage, opbygge og drive klinikfunktionen i Kaiser Sport og Ortopædi Horsens. 


 

"

Vi i FysioDanmark Horsens ser frem til samarbejdet med Kaiser Sport og Ortopædi. Vi glæder os til, at understøtte det navn og den kvalitet som Kaiser Sport og Ortopædi står for, med vores faglige ekspertise. Kaiser Sport og Ortopædis værdisæt er helt i tråd med vores, hvorfor vi glæder os til at tilbyde et unikt produkt til vores borgere i Horsens og omegn. 

 
- FysioDanmark Horsens, Janick Birkehøj
Tidsbooking er åben

Tidsbooking er åben, og du kan nu booke en gratis tid til skokøb på åbningsdagen i Horsens. Denne dag vil du også få 20% rabat på sko og tøj.

Book tid her