Kaiser Sport & Ortopædi Slagelse

Bredegade 14

DK-4200 Slagelse

Tlf.: +45 38286989

Mail.: info@kaisersport.dk

Nyhedsbrev: Tilmeld her

Social: FacebookInstagram

  

FIND VEJ HER

Åbningstider | Butik

Mandag - fredag: 9.15-18

Lørdag: 09-16

Søn- og helligdage: Lukket*

* Holder vi åbent på helligdage vil det fremgå her  

 

BOOK TID TIL SKOKØB HER

LÆS OM VORES KAISERløbetest HER

Klinik & behandling

Mandag - fredag: Åbent efter aftale

Telefontid: 09-15

Telefon: +45 38286989

 

LÆS MERE HER

NÆRVÆR

FAGLIGHED

PASSION

SIDEN 1999

HISTORIEN

Kaiser Sport & Ortopædi Slagelse blev det andet KSO-hus i KSO-familien. Der skulle gå hele 19 år fra det første hus i Brønshøj åbende til dørene blev slået op i Slagelse, i 2018. Huset i Slagelse bygger på lokale relationer og en afslappet stemning i et flot indrettet butik- og klinikestablishment.

KSO-huset i Slagelse er født ud af den gode relation til den lokale løbecoach Claus Hechmann fra Hechmann Running. KSO overtog i 2018 lokalerne på Bredegade 14 og i dag finder du både et Hechmann Testcenter og Kaiser Sport & Ortopædis unikke konstellation af butik og klinik på adressen.

 

Kaiser Sport & Ortopædi Slagelse rummer både et Hechmann Testcenter, en klinik for fysioterapi, orotpædiske indlæg og i forået 2020 blev Min Osteopat en del KSO-huset i Slagelse.

Kaiser Sport & Ortopædi har siden 1999 specialiseret sig i biomekanik, skadesbehandling, fodtøj, sport og bevægelse. KSO-konceptet er forankret i en unik sammensmeltning af et klinkunivers for fysioterapi, osteopati og produktion af ortopædiske indlæg og en traditionel specialbutik for løb, gang og indoor-sport. Med den unikke konstellation af "klinik og butik" sikrer vi et højt tværfagligt niveau i alle grene af de services og ydelser, vi tilbyder.

 

Vi har teamet op med Min Osteopat og kan endelig efterkomme den store efterspørgelse på osteopati vi har mødt på vestsjælland. Min Osteopat vil fremover være en fast del af KSO-huset i Slagelse og have adresse på Bredegade 14.

I foråret 2020 indgik vi et stolt samarbejde med Min Osteopat. Det betyder at Min Osteopat nu varetager vores tilbud om ostepatisk behandling i Slagelse. Min Osteopat formår at skabe et topprofessionelt univers for sundhedsfaglig behandling og samtidig skabe hyggelige, nærværende og trygge rammer. 

Du kan booke tid til osteopatisk behandling i Slagelse på telefon: +45 60616168. 

 

FYSIOTERAPI, OSTEOPATI & ORTOPÆDISKE INDLÆG

Kaiser Sport & Ortopædi Slagelse samarbejder med Min Osteopat og tilbyder osteopatisk behandling, fysioterapi og vi producerer ortopædiske indlæg til sportssko og hverdagssko.

FYSIOTERAPI, OSTEOPATI & ORTOPÆDISKE INDLÆG

Kaiser Sport & Ortopædi Slagelse samarbejder med Min Osteopat og tilbyder osteopatisk behandling, fysioterapi og vi producerer ortopædiske indlæg til sportssko og hverdagssko.

FÆLLESLØB I SLAGELSE MED HECHMANN RUNNING

Kom til fællestræning med Hechmann Running I Slagelse hver tirsdag og torsdag kl. 17.30

Løb med Hechmann Running hver tirsdag og torsdag fra KSO-huset i Slagelse. Træningen er tilrettelagt for medlemmer af Hechmann Running, men du er meget velkommen til at løbe med som gæst.

Tirsdag: Tirsdagsintervaller er for dig, der har lyst til at få sved på panden i fællesskab med andre løbere fra Hechmann Running. Trænerne, Claus Hechmann, Mette Riis og Martin Sejling står for den ugentlige træning, og de fører dig sikkert igennem opvarmning og intervaller i dine egne træningszoner.

Torsdag: Torsdagstempo - Mangler du nogle at løbe dit torsdagstempopas med, har du muligheden i Slagelse, hvor Claus Hechmann, Mette Riis og Martin Sejling guider dig sikkert igennem træningen med opvarmning, tekniktræning og tempoblokke!

  

SE MERE PÅ FACEBOOK

LOOKBOOK

WEBSHOP

Shop online med fri fragt og 365 dages fuld returret.