Kaiser Top Layer Sål unisex (Grå)

Style:
7801010
Du kan med fordel skifte producenternes egne indlægssåler ud med denne top layer sål. Sålen har ikke en stabiliserende effekt, men den vil øge komforten i dit løb. Læs mere...
DKK 199

Du kan med fordel skifte producenternes egne indlægssåler ud med denne top layer sål. Sålen har ikke en stabiliserende effekt, men den vil øge komforten i dit løb.

 

En sål hvor hårdheden er lidt blødere end i den blå. Typisk til løbere der har en lavere vægt.
 
Top layer sålen er konstrueret med en hælskål, som samler din fods hælpude, så du udnytter kroppens egen støddæmpning bedre. Den har en mild svangstøtte, som guider din fods afvikling. Herudover er den fastere end traditionelle indlægssåler og vil dermed ikke blive trampet flad på kort tid - den mere faste sål gør også, at du får bedre kontakt til skoen og dermed et mere eksplosivt afsæt.

Størrelsesguide:
3 = 35½
4 = 36¾
5 = 38
6 = 39¼
7 = 40½
8 = 41¾
9 = 43
10 = 44¼
11 = 45½
12 = 46¾
13 = 48¼

Tekniske specifikationer
KønUnisex
MærkeKaiser Sport & Ortopædi
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kaiser Top Layer Sål unisex (Grå)
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.