Keen Arroyo II dame

Style:
99990446

Arroyo II fra Keen kombinerer på en rigtig god måde de bedste funktioner fra vandresko og sandaler, man kan sige, at de har udviklet en ”sandalsko”. Derfor får du samme gode støtte, stabilitet og beskyttelse som du k Læs mere...

Arroyo II fra Keen kombinerer på en rigtig god måde de bedste funktioner fra vandresko og sandaler, man kan sige, at de har udviklet en ”sandalsko”. Derfor får du samme gode støtte, stabilitet og beskyttelse som du kender fra vandresko og massere luft og ventilation, som er kendetegnet for sandaler.
 
Skoen, der er lavet i læder med vandafvisende mesh, har god stødabsorbering gennem hele trædepuden samt en udtagelig mellemsål i EVA-materiale, der også giver ekstra stødabsorbering og komfort, idet den former sig efter foden.
 
Arroyo II har, som det er kendetegnet for Keen, en forstærket gummisnude og beskyttende tåboks, så du ikke støder tæerne ind i noget og småsten ikke finder vej ned i skoen.
 
Sålen har et 4 mm dybt mønster, der sikrer, at du står godt fast på alle typer underlag. Skoen er nem at komme ned i og ud af, og de elastiske snører med praktiske clips gør også snøringen lige til samtidig med at skoen sidder helt tæt.
 
Alt i alt en sko til vandreren, der på varme eller våde vandreture godt kan lide luft på tæerne men ikke vil gå på kompromis med sikkerhed, komfort og slidstyrke. Der er ovenikøbet brugt lugthæmmende Aegis Microbe Shield®, så du undgår sure tæer.


Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

 
Facts

  • Kollektion: Forår/sommer 2016
  • Vægt: 332 g 
  • Egenskaber: Vandafvisende mesh, god stødabsorbering, udtagelig mellemsål i EVA, beskyttende tåboks, 4 mm dybt mønster i sålen, elastiske snører, tåler maskinvask
Tekniske specifikationer
KønDame
MærkeKeen
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Keen Arroyo II dame
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.