Klinik

KLINIK

Vi arbejder holistisk og bæredygtigt, uanset din skade eller lidelse; om du er atlet, motionist eller gangbesværet. Med vores behandlingsforløb kan vi gøre dig stærkere og lære dig at forblive sådan. Vi kombinerer den nyeste forskning, behandling, og ekspertise og tilpasser det til dine unikke behov og forudsætninger. Vi har en bred vifte af behandlingsformer. Læs mere


BEHANDLINGER


HVOR DER ER BEVÆGELSE - KAN VI GØRE EN FORSKEL
Fysioterapi

Vores erfarne fysioterapeuter besidder en professionel og proaktiv tilgang til at opnå det optimale resultat for dig. Vi forstår, at du er unik, har individuelle behov og vi skræddersyer vores behandling specifikt til dig.

Læs mere
Ortopædiske indlægssåler

Vi er specialister i at lave dynamiske indlægssåler, der passer til netop dine behov. Alle indlæg fremstilles på vores eget værksted med stor ekspertise – kombineret med de nyeste, elektroniske hjælpemidler.

Læs mere
Osteopati

Vores osteopatiske behandling bygger på manuelle teknikker og søger ud fra en helhedsorienteret undersøgelse af dig, at genskabe mistet bevægelighed og stimulere kroppen til at helbrede sig selv.

Læs mere

Det siger klienterne3D LØBESTILSANALYSE

En Qualisys 3D-Løbestilsanalyse er det ultimative must-have for alle løbere, på tværs af niveau, der vil minimere risikoen for skader, optimere sin løbestil for bedre resultater. Systemet består af 9 infrarøde kameraer, som filmer med 300 billeder pr. sekund med en præcision på 1 mm.


UDFORSK HER
HECHMANN ILTOPTAGELSESTEST

Med en Hechmann løbetest får du ligesom landets bedste løbere konkrete retningslinjer for, hvor hurtigt du skal løbe på dine intervaller og på dine almindelige løbeture for at forbedre din udholdenhed og kondition. Løbetesten afspejler din aktuelle form og giver dig et unikt indblik i dine styrker og svagheder som løber.


LÆS MERE
FYSIOTERAPEUTISK TRÆNING

Fysioterapeutisk træning tager udgangspunkt i at styrke de stabiliserende muskler under alle former for aktivitet – gang såvel som løb. I mange sportsgrene er det nødvendigt med supplerende træning, da sportsgrenen i selv sig ikke altid øger styrken i alle involverede de muskler.


LÆS MEREMØD VORES BEHANDLERE I KLINIKKEN
Thomas Christoffersen, Klinikchef og Fysioterapeut

Jeg har en bred, biomekanisk forståelse og viden inden for fodrelaterede lidelser og skader i bevægeapparatet på alle aktivitetsniveauer. Jeg fremstiller ortopædiske, dynamiske fodindlæg og ved meget om ortoser og bandager.


LÆS MERE
Camilla Pedersen, Fysioterapeut

Jeg arbejder både på klinikken, hvor jeg fremstiller dynamiske fodindlæg og i butikken, hvor jeg har mange års erfaring med vejledning omkring sko og tilbehør. I kraft af min uddannelse har jeg en bred viden inden for håndtering af diverse skader på bevægeapparatet, primært hvad angår fodrelaterede belastningsskader.


LÆS MERE
Mads Høyer, Fysioterapeut

Jeg brænder virkelig for at motivere vores kunder og få løbeglæden frem! Sammen med min erfaring som løbeinstruktør bruger jeg min ekspertise som fysioterapeut til at aflæse kundernes bevægelsesmønster og guide med de rigtige sko.


LÆS MERE
Michael Weber Jørner, Osteopat og Fysioterapeut

Jeg mener, jeg får de bedste behandlingsresultater ved at have en kritisk tilgang til alle mine behandlinger, hvor jeg opfatter kroppen som en helhed og ikke kun ser isoleret på, hvor smerten sidder.


LÆS MERE
Nickolaj Kaae, Fysioterapeut

Jeg har en stor nysgerrighed inden for kroppens opbygning og biomekanik, hvilket har ført mig til, hvor jeg er i dag. I klinikken arbejder jeg med fysioterapeutiske løbestilsanalyser og fysioterapeutisk træningsterapi.


LÆS MERE
Simon Nielsen, klinisk fysioterapeut

Kaiser Sport og Ortopædi er det perfekte sted for mig. Jeg får nemlig lov til at fordybe mig i alle de kunder, som træder ind af døren. Jeg finder altid den bedste løsning, og går aldrig på kompromis.


LÆS MERE
Pernille Hansen, Massør

Jeg blev uddannet sportsmassør i 2011 og har derudover taget kurser i Body SDS-massageteknikker, triggerpunktterapi, ansigtszoneterapi og akupressur til afspænding af muskler.


LÆS MERE
Mathias, Massør

Mathias er vores nyeste massøg og vi glæder os til at fortælle mere om hvad Mathias kan.


LÆS MERE


VORES DNA - DINE BENEFITS

Kaiser Sport og Ortopædi er mere end bare en konceptbutik for løb og mere end bare en klinik for sportsskader. Hos os møder du den unikke konstellation bestående af konceptbutik og klinik under samme tag.

Det afspejles i måden vores hus er opbygget på. Sammensætningen af teknologisk udstyr og fag- og sundhedspersonale sikrer, at vi er branchens førende inden for bevægelsesanalyse og behandling.

Når du træder ind ad døren hos os, mødes du af vores dedikerede fagpersonale, specialiserede fysioterapeuter, osteopater, massører og tilknyttede og løbecoaches 

 

STÆRK SAMMENSÆTNING AF MODERNE TEKNOLOGI OG MENNESKLIGE KERNEKOMPETENCER SIKRER DIG DEN OPTIMALE RÅDGIVNING OG BEHANDLING

Med vores teknologiske setup, kombineret med den diversitet og faglige ekspertise vores medarbejderstab repræsenterer, har vi sammensat Danmarks førende team af rådgivere og behandlere. Alt sammen for at sikre, at du kan bevæge dig frit, uden skader bliver en hindring for dit aktive liv med sport og bevægelse. 

 

VI MØDER DIG I ØJENHØJDE OG HAR FOKUS PÅ NÆRVÆR OG DINE INDIVIDUELLE BEHOV

Hos os mødes du altid i øjenhøjde. Vi lytter til din historie og vi taler i et sprog du forstår. Vi giver os tid, for vi forstår det kræver tid, indsigt og forståelse at løse dine udfordringer på optimal vis.

Med andre ord; det er dig, der er i centrum og det er dine behov, den sportsskade, lidelse eller skavank, der nedsætter din livsglæde og fulde bevægelighed, vi har øje for.

 

FOR AT SIKRE DIG DEN BEDSTE RÅDGIVNING I LØBESKO OG BEHANDLING AF SKADER HAR VI GRUNDLIGGENDE FOKUS PÅ 3 TING

 

Når vi skal frem sagens kerne handler det om ikke at overse noget. Derfor har vi altid ment, at mennesket skal ses som en helhed og alle de udefrakommende faktorer skal inddrages. Det gør vi ved at fokusere på tre byggesten:

 

Hvordan du er bygget?

Hvordan du bevæger dig?

Hvad du bevæger dig i?

 

Vores hovedinteresse er, at skabe et sundt bevægeapparat hos dig. Vi har en bred viden og stor erfaring omkring kroppens bevægelser og belastningsmønstre. Vi elsker at nørde om alt der handler om at bevæge sig, alt sammen for, at vi kan skabe de bedste fysiologiske og biomekaniske rammer for dig.

 

KLINIK OG BUTIK UNDER SAMME TAG

I Kaiser Sport og Ortopædi står et yderst veluddannet sundhedsfagligt personale side om side med det dygtigste fagpersonale indenfor specialbranchen i løbe- og sportsbutikker.

To verdner mødes med hver deres ekspertise samt erfaring og er smeltet sammen til en enhed der skaber et yderst stærkt tværfagligt team.

 

I BUTIKKEN

I butikken er vores personale konstant under uddannelse i fodtøjets indflydelse på vores krops bevægelser og omvendt. De har tilgang til nyeste teknologi og besidder en stor erfaring til at afdække, hvad der sker i kroppen under bevægelse.

Dette har indflydelse på rådgivning i alle typer sko, alt fra løbesko og indendørssko til dagligdagens gå-sko og sandaler er vi eksperter i. Vi går meget op i den personlige kontakt. Derfor gennemgår alle besøgende kunder et kort grundigt personligt interview med det personale de møder. Her afklares den individuelle kundes udfordring og der bliver lagt en plan for, hvordan problemet skal løses.

 

PÅ KLINIKKEN

På klinikken bruger vi den nyeste viden, behandlings- og undersøgelsesteknik og teknologi til at afdække, hvad der sker i din krop under bevægelse.

Vi har adgang til højteknologisk udstyr og software, produkter og eget værksted. På vores værksted fremstiller vi Kaiser Sport & Ortopædis meget anerkendte individuelt tilpassede ortopædiske fodindlæg, der kan afhjælpe en bred vifte af fodrelaterede skader, samt andre problematikker i kroppen.

Vores sundhedsfaglige personale uddanner sig konstant for at være de dygtigste på deres felt og for at forstå og analysere kroppens bevægelser, samt behandle alle skadesproblematikker i bevægeapparatet.

Når du møder os på klinikken, vil du opleve, at vi er meget funktionsorienterede og indlevende. Vi vægter nærvær og empatisk forståelse højt. Vi ønsker at hjælpe og behandle dig, således at du kan blive i din aktivitet uden at smertelige belastninger i bevægeapparatet bliver en hindring. Dette er uanset dit aktivitetsniveau, alder og køn.

Vi vægter den professionelle sportsudøvers skader lige så højt, som den ældre med gang- og balanceproblemer i sin dagligdag, eller barnet med motoriske udfordringer.

Thomas Christoffersen, klinikchef

Filtre
Filtrér efter
Mærke
 1. ASO 1 vare
 2. Kaiser Sport & Ortopædi 1 vare
 3. Push Sports 1 vare
 4. Ultimate Performance 2 varer
Størrelse
Pris

6 varer

pr side
Stigende orden
 1. ASO EVO Ankelbandage
  DKK 649
 2. PUSH CARE knæbandage
  DKK 450
 3. Kaiser Såler unisex
  DKK 450

6 varer

pr side
Stigende orden