Klinik

Vores tilgang til sundhedsfaglig behandlingVi arbejder holistisk og bæredygtigt, uanset din skade eller lidelse; om du er atlet, motionist eller gangbesværet. Med vores behandlingsforløb kan vi gøre dig stærkere og lære dig at forblive sådan. Vi kombinerer den nyeste forskning og behandling med 20 års erfaring og ekspertise i biomekanik - og tilpasser det til dine forudsætninger og unikke behov.

SE BEHANDLINGSTILBUD


Det siger klienternePOPULÆRE BLOGINDLÆGKONTAKT & BOOKING

Vi ringer dig meget gerne op, hvis du har spørgsmål til en af vores ydelser på klinikken. Fx om fodindlæg eller forskellige behandlingstyper. Vi hjælper gerne med at booke tid, så du kan komme godt i gang.

Skriv til os direkte på mail. info@kaisersport.dk

Ring til os Tlf 38 28 69 89 (Hverdage 9-15)


KLINIK : KAISER SPORT & ORTOPÆDIKaiser Sport og Ortopædi er mere end bare en konceptbutik for løb og mere end bare en klinik for sportsskader. Hos os møder du den unikke konstellation bestående af konceptbutik og klinik under samme tag.

Det afspejles i måden vores hus er opbygget på. Sammensætningen af teknologisk udstyr og fag- og sundhedspersonale sikrer, at vi er branchens førende inden for bevægelsesanalyse og behandling.

Når du træder ind ad døren hos os, mødes du af vores dedikerede fagpersonale, specialiserede fysioterapeuter, osteopater, massørerog tilknyttede og løbecoaches. 

 

ORTOPÆDISKE INDLÆG

Vi er specialister i at lave dynamiske indlægssåler, der passer til netop dine behov. Alle indlæg fremstilles på vores eget værksted med stor ekspertise – kombineret med de nyeste, elektroniske hjælpemidler.

FYSIOTERAPI

Vores erfarne fysioterapeuter besidder en professionel og proaktiv tilgang til at opnå det optimale resultat for dig. Vi forstår, at du er unik, har individuelle behov og vi skræddersyer behandlingen specifikt til dig.

OSTEOPATI

Vores osteopatiske behandling bygger på manuelle teknikker og søger ud fra en helhedsorienteret undersøgelse af dig, at genskabe mistet bevægelighed og stimulere kroppen til at helbrede sig selv.

QUALISYS - 3D LØBESTILSANALYSE

En Qualisys 3D-Løbestilsanalyse er det ultimative must-have for alle løbere, på tværs af niveau, der vil minimere risikoen for skader, optimere sin løbestil for bedre resultater. Systemet består af 9 infrarøde kameraer, som filmer med 300 billeder pr. sekund med en præcision på 1 mm.