KlinikBEHANDLINGSTILBUD HOS KAISER SPORT & ORTOPÆDI

Fysioterapi  |  Indlæg til sko  |  Osteopati


VORES TILGANG TIL SUNDHEDSFAGLIG BEHANDLING

Vi arbejder holistisk og bæredygtigt, uanset din skade eller lidelse; om du er atlet, motionist eller gangbesværet. Med vores behandlingsforløb kan vi gøre dig stærkere og lære dig at forblive sådan. Vi kombinerer den nyeste forskning og behandling med 20 års erfaring og ekspertise i biomekanik - og tilpasser det til dine forudsætninger og unikke behov.

SE BEHANDLINGSTILBUDVORES BEHANDLINGSTILBUDDet siger klienterneFYSIOTERAPI

Vores erfarne fysioterapeuter besidder en professionel og proaktiv tilgang til at opnå det optimale resultat for dig. Vi forstår, at du er unik, har individuelle behov og vi skræddersyer behandlingen specifikt til dig.


ORTOPÆDISKE INDLÆG

Vi er specialister i at lave dynamiske indlægssåler, der passer til netop dine behov. Alle indlæg fremstilles på vores eget værksted med stor ekspertise – kombineret med de nyeste, elektroniske hjælpemidler.

LÆS MEREOSTEOPATI

Vores osteopatiske behandling bygger på manuelle teknikker og søger ud fra en helhedsorienteret undersøgelse af dig, at genskabe mistet bevægelighed og stimulere kroppen til at helbrede sig selv.

LÆS MERE

QUALISYS - 3D LØBESTILSANALYSE

En Qualisys 3D-Løbestilsanalyse er det ultimative must-have for alle løbere, på tværs af niveau, der vil minimere risikoen for skader, optimere sin løbestil for bedre resultater. Systemet består af 9 infrarøde kameraer, som filmer med 300 billeder pr. sekund med en præcision på 1 mm.

LÆS MERE


VORES DNA - DINE BENEFITS

Kaiser Sport og Ortopædi er mere end bare en konceptbutik for løb og mere end bare en klinik for sportsskader. Hos os møder du den unikke konstellation bestående af konceptbutik og klinik under samme tag.

Det afspejles i måden vores hus er opbygget på. Sammensætningen af teknologisk udstyr og fag- og sundhedspersonale sikrer, at vi er branchens førende inden for bevægelsesanalyse og behandling.

Når du træder ind ad døren hos os, mødes du af vores dedikerede fagpersonale, specialiserede fysioterapeuter, osteopater, massører og tilknyttede og løbecoaches 

 

STÆRK SAMMENSÆTNING AF MODERNE TEKNOLOGI OG MENNESKLIGE KERNEKOMPETENCER SIKRER DIG DEN OPTIMALE RÅDGIVNING OG BEHANDLING

Med vores teknologiske setup, kombineret med den diversitet og faglige ekspertise vores medarbejderstab repræsenterer, har vi sammensat Danmarks førende team af rådgivere og behandlere. Alt sammen for at sikre, at du kan bevæge dig frit, uden skader bliver en hindring for dit aktive liv med sport og bevægelse. 

 

VI MØDER DIG I ØJENHØJDE OG HAR FOKUS PÅ NÆRVÆR OG DINE INDIVIDUELLE BEHOV

Hos os mødes du altid i øjenhøjde. Vi lytter til din historie og vi taler i et sprog du forstår. Vi giver os tid, for vi forstår det kræver tid, indsigt og forståelse at løse dine udfordringer på optimal vis.

Med andre ord; det er dig, der er i centrum og det er dine behov, den sportsskade, lidelse eller skavank, der nedsætter din livsglæde og fulde bevægelighed, vi har øje for.

 

FOR AT SIKRE DIG DEN BEDSTE RÅDGIVNING I LØBESKO OG BEHANDLING AF SKADER HAR VI GRUNDLIGGENDE FOKUS PÅ 3 TING

Når vi skal frem sagens kerne handler det om ikke at overse noget. Derfor har vi altid ment, at mennesket skal ses som en helhed og alle de udefrakommende faktorer skal inddrages. Det gør vi ved at fokusere på tre byggesten:

 

Hvordan du er bygget?

Hvordan du bevæger dig?

Hvad du bevæger dig i?

 

Vores hovedinteresse er, at skabe et sundt bevægeapparat hos dig. Vi har en bred viden og stor erfaring omkring kroppens bevægelser og belastningsmønstre. Vi elsker at nørde om alt der handler om at bevæge sig, alt sammen for, at vi kan skabe de bedste fysiologiske og biomekaniske rammer for dig.

 

KLINIK OG BUTIK UNDER SAMME TAG

I Kaiser Sport og Ortopædi står et yderst veluddannet sundhedsfagligt personale side om side med det dygtigste fagpersonale indenfor specialbranchen i løbe- og sportsbutikker.

To verdner mødes med hver deres ekspertise samt erfaring og er smeltet sammen til en enhed der skaber et yderst stærkt tværfagligt team.

 

I BUTIKKEN

I butikken er vores personale konstant under uddannelse i fodtøjets indflydelse på vores krops bevægelser og omvendt. De har tilgang til nyeste teknologi og besidder en stor erfaring til at afdække, hvad der sker i kroppen under bevægelse.

Dette har indflydelse på rådgivning i alle typer sko, alt fra løbesko og indendørssko til dagligdagens gå-sko og sandaler er vi eksperter i. Vi går meget op i den personlige kontakt. Derfor gennemgår alle besøgende kunder et kort grundigt personligt interview med det personale de møder. Her afklares den individuelle kundes udfordring og der bliver lagt en plan for, hvordan problemet skal løses.

 

PÅ KLINIKKEN

På klinikken bruger vi den nyeste viden, behandlings- og undersøgelsesteknik og teknologi til at afdække, hvad der sker i din krop under bevægelse.

Vi har adgang til højteknologisk udstyr og software, produkter og eget værksted. På vores værksted fremstiller vi Kaiser Sport & Ortopædis meget anerkendte individuelt tilpassede ortopædiske fodindlæg, der kan afhjælpe en bred vifte af fodrelaterede skader, samt andre problematikker i kroppen.

Vores sundhedsfaglige personale uddanner sig konstant for at være de dygtigste på deres felt og for at forstå og analysere kroppens bevægelser, samt behandle alle skadesproblematikker i bevægeapparatet.

Når du møder os på klinikken, vil du opleve, at vi er meget funktionsorienterede og indlevende. Vi vægter nærvær og empatisk forståelse højt. Vi ønsker at hjælpe og behandle dig, således at du kan blive i din aktivitet uden at smertelige belastninger i bevægeapparatet bliver en hindring. Dette er uanset dit aktivitetsniveau, alder og køn.Vi vægter den professionelle sportsudøvers skader lige så højt, som den ældre med gang- og balanceproblemer i sin dagligdag, eller barnet med motoriske udfordringer.

Thomas Christoffersen, klinikchef