DKK 99 / MÅNED

_________

ABONNEMENT

PÅ ORTOPÆDISKE

INDLÆG

ABONNEMENT

PÅ ORTOPÆDISKE

INDLÆG

KUN

99,-

PR. MÅNED


INGEN RENTER ELLER

SKJULTE GEBYRER

KSOindlaeg

SPAR

412,-

PR. INDLÆG

GRATIS

HJEMMELEVERING

ABONNEMENT PÅ ORTOPÆDISKE FODINDLÆG

Før du kan tilmelde dig et abonnement, skal du have et par ortopædiske fra os i forvejen. Vores abonnnemtkoncept er simpelt, uden merokostninger og skræddersyet til, at spare dig for både tid og penge - alt sammen vel at mærke uden at gå på kompromis med kvalitet. Når du tilmelder dig vores abonnementsordning sparer du 412,- pr. indlæg - og du får dem leveret direkte på din leveringsadresse. Der er ingen skjulte renter eller gebyrer. Du skal blot gennemføre disse 5 simple steps, så er du i gang.STEP 1
STEP 1

Udfyld nedenstående formular for at opstarte abonnementet.STEP 2
STEP 2

Du modtager en mail fra vores abonnementssystem, hér skal du blot tilkoble et betalingskort til aftalen.STEP 3
STEP 3

Din tilmelding er registreret. Der hæves et fast beløb på DKK 99 pr. måned.STEP 4
STEP 4

Vi starter produktionen af dine indlæg. Disse bliver sendt hjem til dig inden for 14 dage.STEP 5
STEP 5

Efter 12 måneder fra opstart går vi i gang med at producere næste sæt indlæg.

TRYK HER FOR MERE INFO OM TILMELDING

UDFYLD FORMULAR OG START I DAG

Udfyld nedenstående formular for at opstarte abonnementet.

 

SPØRGSMÅL & SVAR

Herunder finder de typiske spørgsmål og svar omkring vores abonnement.Du er altid velkommen til at kontakte os på abonnement@kaisersport.dk hvis du har spørgsmål eller ændringer til dit abonnement.

Hvordan kommer jeg i gang med abonnement?

Hvad koster det?

Er der nogle gebyrer hos jer?

Hvad er fordelen ved at have abonnement på ortopædiske indlæg?

Hvad kræves der for at blive abonnement?

Kan jeg give et abonnement i gave?

Hvordan betaler jeg?

Kan jeg betale med gavekort eller tilgodeseddel?

Jeg har en rabatkode til kaisersport.dk, kan jeg betale med den?

Hvordan får jeg en kvittering på min betaling?

Hvor lang er bindingsperioden?

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Jeg har skiftet adresse, hvad gør jeg?

PRAKTISK INFO

 

Forudsætning for at indgå abonnement

For at du kan starte en abonnementsordning på ortopædiske indlæg hos Kaiser Sport & Ortopædi, skal du have et indlæg i forvejen.

 

Abonnementsbetingelser

Disse betingelser er kun gældende for dig, såfremt du er tilmeldt et abonnement hos Kaiser Sport & Ortopædi, hvadenten det er på et fysisk produkt eller ydelse. Abonnementsbetingelser er et supplement til vores øvrige handelsbetingelser, ved eventuelle uoverensstemmelser mellem disse to typer betingelser har abonnementsbetingelserne højest vægt.

 

Ændringer af betingelser for abonnement

Kaiser Sport & Ortopædi har ret at ændre Abonnementsbetingelserne. Er der tale om væsentlige ændringer vil dette blive varslet til ikrafttræden med mindst en måneds varsel. Ikke væsentlige ændringer og ændringer til din fordel, kan gennemføres uden varsel. Dne aktuelle udgave af Kaiser Sport & Ortopædis abonnementsbetingelser vil du altid kunne finde på kaisersport.dk. Du kan også altid kontakte os og bede om fremsendelse af betingelserne via e-mail.

 

Abonnementsforholdet

Starter du et abonnement hos os, kan du se på din ordrebekræftelse hvilke produkt(er) du har valgt og med hvilken frekvens du vil få nye leveringer. Vi sender dig de valgte varer løbende, med den frekvens du har valgt, indtil du enten ændrer eller opsiger abonnementsaftalen. 

Ændringer kan du foretage i selvbetjeningsportalen. Du har selv ansvaret for at opdatere din e-mail adresse på din profil, således at vi har en gyldig kontaktmulighed til dig. Vi forbeholder os ret til at afstå fra at handle med dig uden begrundelse.

 

Levering

Vi sender indlæggene til den nærmeste pakkeshop ud fra din indtastede adresse.

 

Betaling af abonnement

For at oprette et eller flere produkter på abonnement kræves betaling via betalingskort. Har du flere produkter på abonnement benyttes samme betalingskort til dem alle. Du kan til enhver tid ændre betalingskort på din konto hos os, du skal blot logge ind. Ved at starte abonnement hos os acceptere du samtidig at vi løbende trækker betaling for de aftalte abonnementsprodukter. Betalingen sker på samme måde som ved almindeligt online betalingskortkøb, hvor du selv indtaster dine betalingskortoplysninger. Du skal dog kun indtaste dine betalingsoplysninger første gang du opretter dig som abonnent. Vælger du at købe flere abonnementer efterfølgende, anvender vi det betalingskort, du brugte og gemte, da du oprettede et abonnement for første gang.  

Vi har ikke adgang til dine kortoplysninger. Betalinger sker via vores betalingspartner Bambora (PCI-certificeret). Kortoplysninger opbevares sikkert og krypteret hos vores betalingspartner.

Manglende betaling

Det er dit ansvar at sørge for at have en gældende betalingskort tilknyttet dit abonnement. Oplever vi problemer med at trække betalingen modtager du en påmindelse om ændring af betalingskort og såfremt du ikke opdaterer betalingsoplysningerne rettidigt er vi nødsaget til at annullere dit abonnement og således stoppe leveringerne. Du ændrer betalingskort i selvbetjeningsportalen efter login på din konto.

 

Opsigelse

Abonnement på produkter kan let og når som helst opsiges, dog vil en igangsværende betalingscyklus på 12 måneder først kunne afbrydes ved betaling af 12. rate - som ligeledes er sidste betaling for de indlæg du modtog i starten af perioden. Har du en kommende abonnementslevering indenfor de næste 3 dage, vil denne dog ikke kunne nå at annulleres, og din opsigelse træder således først i kræft efter denne leverance. 

 

Ændringer af dine oplysninger

Ønsker du at ændre i dit abonnement, herunder eksempelvis adresse, kontaktoplysninger eller leveringsfrekvens, så klares dette nemt ved at logge ind på din konto i selvbetjeningsportalen. Der må forventes op til 48 timers effektuering, før ændringer er fuldt registreret i hele vores abonnementssystem

 

Udgåede varer

Såfremt et eller flere af de produkter du abonnerer på måtte udgå vil vi kontakte dig for at tilbyde eventuelt alternativ. Det er dit frie valg at opsige abonnement, såfremt alternativet ikke er som du ønsker. 

 

Persondata vedr. abonnement

Når du opretter en aftale om abonnement hos os har vi brug for:

  • Navn

  • Adresse

  • Telefonnummer

  • E-mail adresse

  • Oplysninger om dine køb

  • Kortoplysninger - ikke direkte hos os, men hos betalingspartner Reepay.

 

Du kan læse mere omkring hvordan vi behandler persondata på www.kaisersport.dk/handelsbetingelser