ONLINE FYSIOTERAPI

ONLINE FYSIOTERAPI

FÅ PROFESSIONEL BEHANDLING HJEMMEFRA MED EN ONLINE VIDEOKONSULTATION

FÅ PROFESSIONEL BEHANDLING HJEMMEFRA MED EN ONLINE VIDEOKONSULTATION

V. NICKOLAJ KAAE FRA KAISER SPORT & ORTOPÆDI

HVORFOR ONLINE VIDEOKONSULTATION?

Hej, mit navn er Nickolaj. Lad mig introducere dig til vores nye tilbud om online fysioterapi. En fysioterapeutisk online videokonsultation er til dig, der ønsker behandling hjemmefra. Vores vision er, at gøre vores sundhedsfaglige rådgivning og viden mere tilgængelig, og dermed hjælpe dig inden smerten har udviklet sig til et uudholdeligt stadie. Med en fysioterapeutisk videokonsultation vil jeg konsultere om din smerte eller skade og du vil få et personligt rehabiliteringsprogram skræddersyet til dig.

VÆLG DIN YDELSE HERUNDER

ONLINE SCREENING

175 kr for 15 min

ONLINE FØRSTEGANGSKONSULTATION

525 kr for 45-60 min

OPFØLGENDE ONLINE KONSULTATION

350 kr for 30-45 min

UDBYTTE AF EN ONLINE KONSULTATION

Dit udbytte af vores online konsultationer er i flere tilfælde det samme som var du til en fysisk behandling i et af vores KSO huse. Vi har dog ikke mulighed for at udføre manuel behandling, hvorfor vi i nogle tilfælde vil bede dig kombinere et online forløb med at møde op hos os.

Med en online videokonsultation har jeg fokus på at afdække dine smertemønstre og sammen med dig teste af, hvordan den kommer til udtryk ved udvalgte fysioterapeutiske tests. På baggrund af disse test planlægger vi et forløb med øvelser og træning, der skal hjælpe til at gøre dig smertefri.

Hos KSO tilbyder vi nu online konsultationer. Få vejledning som det passer dig bedst.
Hvad end det er fra sofaen, kontorstolen eller et helt tredje sted, kan vores dygtige fysioterapeuter hjælpe dig med at forebygge skader eller blive skadesfri og klar til sommersæsonens mange løb.

ONLINE SCREENING

Online screening – er du i tvivl om, hvad der er det rigtige for dig? – 175kr. for 15min

En online screening er det rigtige for dig, som ikke er helt sikker på, hvad du har behov for. Med denne screening drøfter vi din skadeshistorik for at finde ud af, om du kan have glæde af et online fysioterapeutisk behandlingsforløb. En screening handler udelukkende om at forstå din problematik, ikke om behandling.

Hvis du døjer med smerter i forbindelse med løb eller anden aktivitet, bør du vælge en online førstegangskonsultation frem for en screening, så vi kan komme dine smerter til livs hurtigst muligt.

ONLINE FØRSTEGANGSKONSULTATION

Jeg afdækker din problematik og planlægger et trænings- samt behandlingsforløb – 525kr. for 45-60min

En online førstegangskonsultation er det rigtige for dig, som kæmper med smerter ved løb eller anden aktivitet, og drømmer om at blive smertefri. Med en førstegangskonsultation afdækker vi dine konkrete smertemønstre, dvs. hvornår de opstår og hvor kraftige de er, samt lægger en plan for, hvordan du kommer smerterne til livs.

Jeg sparrer med dig ift. udsigterne i dit behandlingsforløb, der altid er baseret på evidens og mange års erfaring. I Kaiser Sport & Ortopædi stiller vi al vores viden til rådighed for dig om du er motionist eller eliteudøver, og hvis du har specifikke mål for din træning, vil vi i det omfang, der er muligt, hjælpe dig med at indfri din målsætning.

Førstegangskonsultation er altid inklusiv en e-mail-opfølgning, så jeg er 100% opdateret på om vi sammen har fået lagt den bedste plan for dig.

OPFØLGENDE ONLINE KONSULTATION

Jeg følger op på din smerte og udvikling i træningsøvelser samt justerer hvor relevant – 350kr. for 30-45min

For at følge din udvikling og sikre den rigtige progression i dit behandlingsforløb, kan du få løbende online konsultationer. Jeg er interesseret i at undersøge, hvordan træningen har virket for dig og din problematik, om der er behov for at tilpasse træning og øvelser eller om det er blevet tid til at sætte flere øvelser til eller fra.

Jeg afstemmer løbende med dig om der er behov for justeringer i det samlede behandlingsforløb og det samme gælder, hvis du har fået nye mål eller drømme for din træning. Vores behandlingsforløb er altid baseret på evidens, dialog og mange års erfaring. Vi stiller al vores viden til rådighed for dig om du er motionist eller eliteudøver.

SÅDAN FOREGÅR BOOKINGSYSTEMET

BOOKING A-Z

1

DU klikker ’book nu’ på denne side og du ledes ind på en skadesformular. Når denne er udfyldt ryger du videre til hjemmesiden Complimenta, som er vores online bookingsystem.

2

Har du været patient på klinikken i Kaiser Sport & Ortopædi og brugt online bookingen før, logger du blot på med dit login. Har du ikke brugt online bookingen før, opretter du blot en profil.

3

Når du er logget ind i Complimenta, så vælger du Vælg behandling her vælger du E-konsultation.

4

Længere nede på siden vælger du produktet E-konsultation v. en Førstegangskonsultation (60min, 525kr) eller Online Screening (15 min, 175kr) 

5

Herefter trykker du på Vælg behandlerog Nickolaj Kaae

6

Afslutningvis vælger du Vælg tid i kalender og vælger en tid, der passer dig.

HVAD SKER DER NÅR JEG HAR BOOKET EN TID?

Når du opretter en tid i den online booking kalender, vil du inden tidspunktet for onlinekonsultationen modtage en email med invitiationen til et videoopkald gennem Microsoft Teams (Systemet er krypteret, og fuldt godkendt ift. GDPR).

På tidspunktet for konsultationens start klikker du på linket i den modtagne email og der åbner en sig en ny fane i ens internetbrowser hvorfra videosamtale starter. Vi anbefaler at du bruger en form for et headset for den bedste lyd oplevelse.

Betalingen for konsultationen foregår via mobile pay, og konsultationerne er Danmark-berettiget.

×