Kaiser Sport & Ortopædi

OSTEOPATI BRØNSHØJ

OSTEOPATI BRØNSHØJ

v. Kaiser Sport & Ortopædi og Michael Weber

osteapati-bronshoj-kaiser-sport-min

TRYG, FAGLIG & KOMPETENT BEHANDLING

Hos os kan du hurtigt booke en tid, også uden henvisning - med støtte fra Sygeforsikring Danmark.

Osteopati er en behandlingsform, hvor man ved hjælp af manuelle teknikker forsøger at genetablere normal ledbevægelighed og funktion af kroppen. Skader, der behandles med osteopati kan stamme fra en lang række faktorer såsom tidligere forstuvede fødder, fald og ulykker, operationsarvæv, fordøjelsesproblemer, uhensigtsmæssige kostvaner og stress.

KSO-STATEMENT-NO-02

Behandlingen i Kaiser Sport og Ortopædi består i at genskabe mistet bevægelighed for at normalisere den lokale blodgennemstrømning og nerveinformation, hvorefter kroppen stimuleres til at helbrede sig selv. Vi benytter sjældent apparater i behandlingen, det vigtigste arbejdsredskab er hænderne. Vi bruger teknikker som fx manipulation, mobilisering og mere specifikke behandlingsmetoder som muskel-, fascie- og cranielle teknikker.

Osteopati er for dig, der søger et helhedsorienteret behandlingsforløb, der tager højde for hele din krop - med udgangspunkt i din historie, dine forudsætninger og dine målstæninger for aktvitet og motion i hverdagen.

De fleste former for funktionelle smerteproblematikker kan afhjælpes via osteopati. Derfor behandler vi ikke kun løbere og sportsfolk, men også dagligdagsproblematikker og gener såsom hovedpine, nakkeproblemer, lændeprobleme, hovedpine, kæbeproblemer bidefunktionsproblemer, balanceproblemer, arvæv, bækken, whiplash, skulder og albue samt kranierelaterede dysfunktioner. Vi behandler også babyer og børn.

Hos Kaiser Sport & Ortopædi Brønshøj er det Osteopat D.O. M.R.O.DK Michael Weber Jørner, som varetager vores behandlingstilbud. Michael er uddannet fysiotterapeut 2006, osteopat DO i 2016 og autoriseret Osteopat i 2019. Da Michael både har en autorisation som osteopat og som fysioterapeut varetager Michael også fysioterpaeutiske behandlinger.

TYPISKE SKADER VI BEHANDLER MED OSTEOPATI

FÅ HJÆLP TIL VALG AF BEAHANDLING HER

Er du i tvivl om hvorvidt osteopati, er den rigtige behandlingsform for dig?

Udfyld blot vores skadesformular og lad vores sundhedsfaglige team kontakte dig med rådgivning om hvilke behandlingsmuligheder vi kan tilbyde dig. Det er selvfølglig helt uforpligtende. Det tager ca. 1-2 minutter at udfylde skadesformularen og vi kontakter dig snarest pr. telefon.

blog-behandling-skinnebensbetaendelse
blog-behandling-skinnebensbetaendelse-ortopaediske-indlaeg
blog-behandling-skinnebensbetaendelse1

Udfyld skadesformular herunder:

BOOKING

Telefon: Book tid til behandling: +45 38 28 69 89

Online:  Book tid til behandling her

Du kan ringe til os i hverdage mellem 09:00-15:00 på telefon +45 38 28 69 89 og bestille tid til osteopati i Brønshøj. Har du spørgsmål om behandling og booking kan du også udfylde kontaktformularen, så ringer vi dig op. Skriv gerne hvilket tidspunkt i hverdage mellem 09-15 vi kan ringe til dig på.

Ved afbud: Senest 24 timer før behandlingen. Ved senere afbud opkræves den fulde pris. Afbud kan efter kl. 15:00 indtales på vores telefonsvarer eller på mail: info@kaisersport.dk

PRISER

Første behandling á 60 min.: DKK 900
Efterfølgende behandlinger á 30 min.: DKK 450

TILSKUD FRA DANMARK

Osteopati hos Kaiser Sport & Ortopædi, Brønshøj, er tilskudsberettiget fra Sygeforskring Danmark.

HENVISNING

Alle vores behandlere arbejder uden for den offentlige sygesikring, og der ydes derfor ikke tilskud fra det offentlige til behandlingen. Derfor behøver du heller ikke en henvisning fra din læge.

KONTAKTFORMULAR

OSTEOPATI | EN BEHANDLINGSFORM

Osteopati er en manuel behandlingsform som tager udgangspunkt i en detaljeret viden om kroppens anatomi, fysiologi (kemiske processer i kroppen så som energiomsætning hormoner og kredsløbet (hjerte og lunger) , neurologi (nervesystemets funktioner) og embryologi (viden om fosterets udviklingsfaser). Osteopaten bruger i sin behandling primært manuelle teknikker herunder:  Mobiliseringer, manipulationer, MET-teknikker (Muscle Energy Techniques).Træning og øvelser indgår ligeledes i osteopatens arbejde med patienten.

 

Osteopati er først og fremmest en ramme / et dogme (framework) for hvordan alle osteopater tænker på det hele menneske. De fleste osteopater har forskellige metoder til at opnå positiv behandlingseffekt for den enkelte.

Men herunder kort om rammerne for osteopatisk tænkning og tankegang:

De osteopatiske grundtanker:

1. Kroppen er én helhed. Og skal undersøges og behandles som sådan

2. Intet væv fungerer bedre end den blodforsyning det får

3. Form og funktion er recibrokke i sammenhæng. Form følger funktion- og vice versa

4. Kroppen er selvhelende/selvkorrigerende- såfremt den har kapacitet hertil - Det er osteopatens fornemmeste opgave at understøtte denne iboende mekanisme hos hver enkelt

 

Kroppens 5 systemer

1. Bevægeapparatet (Muskler, sener, led, bindevæv)

2. Nervesystemet

3. De forsynende systemer (Hjerte, lunger m.m.)

4. Organ-systemet

5. Psykosociale system

 

I sit arbejde med at hjælpe patienten af med sine problemer bruges teknikker til at behandle dysfunktoner i alle 5 systemer meget ofte via manuelle teknikker/hands on. Og i sin simpleste form drejer det sig om at genskabe normal bevægelighed/funktion i kroppen så den kan hele sig selv.

Det er ofte hér at osteopati adskiller sig fra mere moderne fysioterapi, der i dag ofte er meget orienteret mod øvelses og træningsterapi.

 

Osteopatien stammer fra USA og forbindes med Andrew T Still(1828-1917) som grundlagde 1892 American School of Osteopathy (A.T. Still University)

_____

"Finding disease is easy but finding health is difficult. But none the less that´s the aim for the osteopath"

_____

 

Siden 1. Juli 2018 har oteopati haft en autorisation udstedt at Styrelsen for patient-sikkerhed. Således kan du som patient/kunde være sikker på, når din osteopat bærer titlen aut. Osteopat DO M.R.O.DK, lever vedkommendes uddannlesesniveau op til de at Styrelsen for patinetsikkerhed opstillede retningslinjer.