KOM TIL 20-ÅRS FØDSELSDAG, RABATFEST & SOCIAL RUN

BUTIKKER  |  WEBSHOP
Vi fejrer 20 år med 25% rabat på alt i butikkerne og online*.

For 20 år siden blev Kaiser Sport & Ortopædi grundlagt i Brønshøj. I dag har vi også til huse i Horsens og Slagelse. Fra torsdag til søndag står vi klar med nærværende rådgivning, faglig ekspertise og en passion for det skadesfrie løb. Grib chancen og kom forbi til en kop kaffe, Mikkeller Racing Beer, KAISERløbetest og få samtidig 25% rabat på ALT* i butikkerne.

BOOK TID TIL SKOKØB
GÅ TIL WEBSHOP


BRØNSHØJ | HORSENS | SLAGELSEOMBYGNINGEN I BRØNSHØJ ER FÆRDIG


De første 50, der booker tid til en KAISERløbetest, i Brønshøj, får en goodiebag.

Oplev vores "nye" hus i Brønshøj. I løbet af de sidste par uger har vi gennemgået en total renovering af butikken og klikken i Brønshøj. Det har vi for at skabe bedre rammer for, at give dig en unik og behagelig oplevelse, når du besøger os. Vi fejrer det ved at give de første 50, der booker tid i Brønshøj på torsdag, fredag, lørdag eller søndag en lækker goodiebag med til en værdi á DKK 300.

LÆS MERE OM OMBYGNINGEN HER

Social Run N' Walk. De første 200, der dukker op får en gratis T-shirt fra Craft.

Hvor: Kaiser Sport & Ortopædi Brønshøj


Kom til social run n' walk på torsdag kl. 16.00 .V inddeler os i to hold. Et hold der løber i hyggetempo og et hold der går. Vi løber og går for det sociale samværs skyld og tilpasser tempi, så ALLE kan være med. Der er en lækker gratis Craft T-shirt til de første 200, der møder op. Efter løbet byder vi på vand og Mikkeller Racing Beer i vores lounge. Der vil denne dag være åben til kl. 20.00 og 25% på ALT i butikken*. Det kræver ikke tilmeldning at deltage i løbet, men tilmeld dig gerne på vores Facebook-begivenhed.

SE FACEBOOK-BEGIVENHED


POPULÆRT I WEBSHOPPEN LIGE NU


360-graders ombygning af KSO-huset i Brønshøj

I forbindelse med vores 20-års fødselsdag har vi brugt de sidste uger på, at give vores hus i Brønshøj en 360 graders ombygning. Samtidig har vi overtaget lejemålet ved siden af og udvider vores kvadrameter markant. Butikken og klinikken på Frederiksundsvej har derved gennemgået en gennemgribende make-over. Vi har med sparring fra dygtige designere og byggeeksperter fået etableret et helt nyt ‘univers’. Herunder kan du få et sneak peek af fra ombygningen. Det nye hus står klar til indvielse d. 31.10.19.Fokus i felten.

Vi har de sidste år investeret massivt i vores virksomhed. Vi har styrket organisationen og udvidet med KSO-huse i Slagelse og Horsens. På onlinedelen landede vi sidste år et helt nyt hjemmesidekoncept og tidligere i år præsenterede vi et helt nyt logo. Vi har siden arbejdet på, at reformere vores visuelle udtryk og styrke vores kernefortælling.

Med disse satsninger tør vi godt sige, at det er vores drøm at gøre Kaiser Sport & Ortopædi til mere end "blot" en virksomhed. Vi vil gøre Kaiser Sport & Ortopædi til et brand - og vil knokle for den drøm hver dag!

Tilbage til moderskibet.

De sidste års oprustning af KSO-flåden; på "broen" og i Slagelse, Horsens og kaisersport.dk har kostet lidt på moderskibets materielle tilstand. Vi tør godt sige, at Brønshøj er sakket agterud, når det kommer til spacemanagement, men nu er turen kommet. Wow - hvor vi glæder os til at vise dig vores take på et autentisk univers, hvor passionen for det skadesfrie løb og bevægelse brænder igennem. Vel at mærke på tværs af butiksindretning og kliniketablishement.

Stilen i Brønshøj: Version 2.0.

Det ‘SPACE’ vi har ønsket at skabe i det 'nye' KSO-hus på Frederiksundsvej har hentet sin inspiration i vores kerneværdier; nærvær, faglighed og passion. Derfor er huset indrettet med båse hvor vi kan yde vores 1:1-rådgivning og derved give vore gæster det nærvær vi vægter så højt.

Vi har specialdesignet to tech-baserede rum med løbebånd og analyseeffekter. Her udfører vi den praktiske del af vores KAISERløbetest. Vi har indrettet en hyggelig lounge hvor vi kan byde vore gæster på vand, kaffe og Mikkkeller-øl. Overfor loungen er husets hjerte placeret. Her finder du receptionen hvor, Pia, der netop har haft 10-års jubilæum, tager imod dig med smil og gode vibes.

Herefter møder du vores klinikrum, kliniske værksted hvor vi producerer vores ortopædiske fodindlæg og vores 3D-lab hvor vi med analyseudstyr fra Qualisys udfører vores fysioterapeutiske 3D-løbestilsanalyser.

Vi synes denne ombygning markerer vores 20-års fødselsdag på fin vis og ser lidt denne investering som en gave til vores medarbejdere, kunder og klienter. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs ALT om vores 20-års fødelsesdag og hvordan vi fejre den hér.POPULÆRT I WEBSHOPPEN
GÅ TIL WEBSHOP NU

* Gælder ikke klinikydelser, gavekort og elektronik. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.