KSO ANBEFALER

LØBESKO, TØJ, GEAR & MOTIONSLØB


World of Fusion

Vejret bliver hårdt nu. Opgrader din efterårs- og vintergarderobe med varme tights, lækre midlayers og funktionnelle jakker fra Fusion. Shop online med fri fragt og 365 dages retur.

SHOP HER

New Balance 860 V10 er landet

Skotype : Mængdetræning : Stabilitet

Med pålidelig støtte og voluminøs komfort matcher New Balance 860 V9 den kræsne løber, der vil have maksimal komfort, men som har brug for støttede elementer, der reducerer belastningen på knæ og hofter.

LÆS MERE

KSO x EREMITAGELØBET AW19

Funktionelle styles i form af midlayers, vindafvisende jakker, løbehandsker, huer og handsker i duset colorways, der matcher efterårets nuancer, udgør KSO x Eremitageløbets AW19 kollektionen. Kollektionen er produceret i tæt samarbejde med Craft Sportswear og er en hyldest til Dyrehavens konger, kronhjortene.

SHOP HER

Træt af løbesko der ikke passer i bredden?

Emne: løbesko i specialbredder.

Kender du at skoen svupper i hælen fordi din fod er smal? Eller må du ofte vælge løbesko et nummer for store for, at de ikke klemmer i bredden? Vi har New Balance løbesko i 3 forskellige bredder.

LÆS MERE

PUMA AW19

PUMA : AW19 : TIL DAME

Højtaljede sorte løbetights i lette og åndbare materialer udgør sammen med tætsiddende midlayers og sømløse t-shirt højdepunkterne i vores udvalg fra PUMAs Autumn / Winter kollektion.

SHOP HER

Kalder alle CEP-fans

CEP : Kompressionsstrømper : 80'er looket

Med gennemgribende kompression og en stilistisk iscenesættelse af 80'erne har CEP kombineret tysk kvalitet med en retrospektiv tilgang til design og fashion. Shop CEP 80's i KSO-butikkerne eller online

SHOP CEP

Garmin Fenix 6 er landet

GPS-ure : Global launch : Garmin Fenix 6

Med FENIX 6-serien forener GARMIN det fashionable med funktionelle - det hverdagsagtige med det eventyrlige. Ved brug af fremadstormende teknologi transformerer GARMIN avanceret løbedata indtil en magisk verden af brugervenlige funktioner, sjove features og masser af leg og høj puls.

UDFORSK HER

Kombiner din sport med modeinspieret træningstøj

Træningstøj : Urbane styles til kvinder

Only Play AW19-kollektionen byder på en symbiose af eye-catching retro-styles til mere afdæmpet bacis tights, t-shirts toppe og sports-bh-er. Med feminine udtryk og funktionelle materialer rammer Only Play en urban og afslappet stil. Priserne vil overraske dig.

SHOP NU

Bananen fra CEP

Knæstøtte : Kompression : Genoptræning

CEP Ortho Knee Sleeve er verdens eneste banastrikket knæstøtte. Strikkonstruktionen sikrer dig optimal støtte fra midten af låret og ned under knæet. Du vil hurtig mærke hvordan den hjælper, aflaster og støtter dig omkring knæet - perfekt til genoptræning efter en knæskade.

SHOP HER

WEB & MARKETING

Jobopsalg : E-commerce assistant

Vi søger en ny medarbejder til vores web- og marketingsafdeling. Der er tale om en nyoprettet deltidsstilling på vores hovedkontor i Brønshøj. Du vil blive en del af et etableret vinderteam i et tværfagligt hus med stor diversitet i fagområder og kolleger.

LÆS MERE

Saucony Triumph ISO 5

Skotype : Neutral : Mængdetræning

Triumph ISO 5 forener det bløde med det holdbare. Med en opdateret mellemsål, stærkere hælkappe og øget støddæmpning rækker modellen ud efter en bred skare af neutrale løbere, der søger komfort og langvarig stødabsorbering.

UDFORSK HER

Hoka One One Carbon X

Skotype : Neutral : Konkurrence

Carbon X løbeskoen fra HOKA sporter en carbonfiberplade i mellemsålen og mixer derved HOKAs anerkendte PROFLY X støddæmpning med et ufravigeligt brudstykke af ufiltreret og rå speed

UDFORSK

Run Happy Social 5K

Emne: Social run om Søerne, KBH

Deltag i årets social run. Vi starter med 5 km hyggeløb om Søerne i København og slutter med en lækker brunch på Hotel Kong Arthur. Vi krydrer dagen med lodtrækningspræmier, gaver og vouchers for en samlet værdi á DKK 60.000. Vi har 100 billetter til salg.

SE MERE

Benefits of Compression

Emne: Kompression fra CEP.

Se med når vores klinikchef, Thomas Christoffersen, gennemgår de 5 mest populære CEP-produkter i KSO-butikkerne og klinikkerne i en række youtubeklip. Knæbindet er et af de produkter vores klienter bruger hyppigt i genoptræningen.

SE MERE

Start dit E-løb hos Kaiser Sport & Ortopædi

Eremitageløbet 2019

Alle Eremitageløbere får DKK 300 i rabat på løbesko hos Kaiser Sport & Ortopædi. Både online og i KSO-butikkerne i Brønshøj, Slagelse og Horsens. Grib chancen og bliv klædt på til løbet med et par nye lækre løbesko.

LÆS MERE


KSO ANBEFALER

Følg med her på #KSOANBEAFALER og læs om sæsonens mest populære løbesko, must-have løbetøj, gear og lir. Vi anbefaler også en række motionsløb, som enhver passioneret løber må have på CV'et. Kort sagt følg med her på og hold dig 100% opdateret på hvad der sker i vores magiske og medrivende univers indenfor løb, sport, mode og bevægelse.