KSObasecamp 

 Med et 5 km begynderprogram hjælper vi dig trygt og godt i gang med løb.

V. Morten Rajczik, personlig træner & Cand Scient Idræt & Sundhed

KSObasecamp

Med et 5 km begynderprogram hjælper vi dig trygt i gang med din løbetræning.

V. Morten Rajczik, personlig træner Cand Scient Idræt & Sundhed

KSO Teams

Din samarbejdspartner for håndlavede ortopædiske indlæg & funktionelt fodtøj.

Falighed på tværs af branchen

Koncept | KSObasecamp: KSObasecamp er Kaiser Sport & Ortopædis (KSO) onlinebaseret træningstilbud til dig, der gerne vil i gang med en struktureret løbetræning og vil løbe ca. 1-3 gange om ugen. 

Fokus på kontinuitet og sunde vaner. KSObasecamp fokuserer ikke på træningsintensitet, men derimod træningskontiunitet. Med et 12-ugers træningsforløb hjælper vi dig med at skabe en struktureret tilgang til løbetræning med fokus på, at undgå de typiske opstarts- og overbelastningsskader og blive klogere på træningsopbygning. Kort fortalt vil vi skabe et sundt fundament for dit fremtidige løberliv

Praktik

KSObasecamp tilbyder et grundigt træningsforløb fra 0-5 km på 12 uger. Træningsforløbet er målrettet nybegynderen eller dig, der skal i gang igen efter et skadesforløb. 

 

Læs mere om træningsforløbet her

 

Note: For at få det optimale ud af et KSObasecamp træningsforløb kræver det at du har et løbeur, der er koblet op til en TrainingPeaks app-konto som du får med i træningsforløbet. KSO hjælper dig med at oprette en TrainingPeaks App-konto.

  

Tilmeldning: Du kan tilmelde dig i dit nærmeste KSOhus.

Pris: DKK 500 

KSObasecamp

Pris: DKK 500

Varighed: 12 ugers onlineforløb

Formål: 5 km løb uden pauser og skader

KSObasecamp 0-5 km træningsforløbet består af personlig coaching og programplanlægning. Træningsforløbet er til dig, der gerne vil i gang med at løbe. Du skal i gang med motion og har ikke været aktiv i et stykke tid. Måske har du aldrig løbet før? Eller du har været ramt af skader? Måske er vægtab din største motivator? Uanset hvad, så ønsker du et træningsforløb, der kan motivere dig samtidig med det passer på dig - og fokuserer på dine indviduelle forudsætninger, behov og præferencer. 

 

Læs mere

Det får du med et KSObasecamp træningsforløb


 

Det får du: 

 

〉KSO opretter en gratis TrainingPeaks App-konto til dig

 

〉12 ugers individuelt tilpasset løbeprogram  

 

〉Personlig coaching, v. Morten Lundt Rajczik, Cand Scient Idræt og Sundhed

 

〉Ugentligt feedback baseret på træningsdata og dine træningsoplevelser

  

Det bliver du i stand til:

 

〉Opfylde din ambtion om at løbe 5 km med de bedste forudsætninger for at ungå skader

  

〉Du får en grundlæggende viden omkring træningsopbygning

12 ugers program & coaching. KSObasecamp-løbeprogrammet fokuserer på 12 ugers løbetræning, med 2-3 ugentlige træninger. Den primære målsætning med træningsforløbet er at gøre dig i stand til at løbe 5 km samtidig med, at du undgår løbeskader.

Den sekundære målsætning med træningsforløbet er at ruste dig til din fremtidige løbetræning. Via dialog og feedback sørger din personlige coach, Morten, for at gøre dig klogere på opbygning af løbetræning, så du fremover har en grundlæggende viden om hvordan du bygger din løbetræning op omkring bæredygtige principper så den bliver varieret, nuanceret og langtidsholdbar.

Sammen med Morten vil der udarbejdes et skræddersyet løbeprogram til dig. Programmet vil have fokus på kontiunitet og gradvis opbygning af kilometermængde og tempi.

På baggrund af dine træningsdata, via TrainingPeaks app'en vil Morten give dig individuel feedback hver mandag. Du vil også have mulighed for at sparre med Morten via App'en.