Info, ny åbningsdato: Grundet Covid-19 er den oprindelige åbningsdato rykket fra den 1. maj til fredag den 29. maj.

VI UDVIDER

29. MAJ ÅBNER VI NYT HOVEDKONTOR I HOLBÆK

Dag
Time
Minut
Second
Gruppe3

29. MAJ ÅBNER VI NYT HOVEDKONTOR I HOLBÆK

KSO KØBER EJENDOM I HOLBÆK & ÅBNER NYT HOVEDKONTOR

KSO KØBER EJENDOM I HOLBÆK & ÅBNER NYT HOVEDKONTOR

Dag
Time
Minut
Second

Når Kaiser Sport & Ortopædi 29. maj slår dørene op til et spritnyt hovedkontor bliver det også med åbningen af et nyt butik- og klinikestablishment.

Med Kaiser Sport & Ortopædi, i daglig tale KSO, kommer et nyt og spændende koncept til Holbæk. KSO er nemlig et tværfagligt hus, der rummer en unik sammensmeltning bestående af en klinik for ortopædiske indlæg, fysioterapi og osteopati mixet med en konceptbutik for løb, gang og indendørssport.

Lokalt islæt og samarbejde skal sikre nærvær og genkendelighed i lokalmiljøet.

Rosen 4, ud til Smedelundsgade i Holbæk midtby, kommer til at danne rammerne for KSOs fremtidige hovedkontor. På godt og vel 600 kvardratmeter indrettes et centralt varelager, administration, mødelokaler samt butik og klinik. Det er vigtig for KSO at skabe et lokalt forankret fundament. Derfor arbejdes der på at tilknytte lokale behandlere til at varetage en del af det klinik-univers, der siden stiftelsen i 1999 har været grundstenene i KSOs DNA. Ydermere er processen med at ansætte og uddanne en stab af lokale medarbejdere til butiksmiljøet allerede i gang.

Kaiser_logo_SAND_RGB

KAISER SPORT & ORTOPÆDI ÅBNER I HOLBÆK

29.05.20

Kaiser_logo_SAND_RGB

KAISER SPORT & ORTOPÆDI ÅBNER I HOLBÆK

29.05.20

bottomline4

OM ÅBNINGEN

ADM. DIREKTØR OG PARTNER JAN STEINICKE UDTALER


For Kaiser Sport og Ortopædi handler det ikke bare om at åbne nye afdelinger, men i ligeså høj grad at bidrage til det lokale handelsmiljø og sikre lokale kunder og klienter en nærværende, fagkompetent og autentisk oplevelse. Derfor er det altid vigtigt for os, at alliere os med lokale aktører, når vi ekspanderer vores virksomhed. Det er her, vi tror den største værdiskabelse ligger gemt - for os og for lokalmiljøet. I dette tilfælde er jeg - ydmygt fortalt - en af de lokale aktører. Jeg er opvokset på Orø og bor i Holbæk. Det er en drøm for mig, at kunne bidrage til det pulsernede handelsliv og det “sportsby-image”, Holbæk opbygger i disse år


bottomline4
KSO åbner i Holbæk

KAISER SPORT & ORTOPÆDIS VÆKSTDRØMME

HOLBÆK - ET STRATEGISK UDVALGT KARDINALPUNKT

KSO har også til huse i Brønshøj, Horsens og Slagelse. Med købet af ejendommen i Holbæk er denne lokation udset til at være fundamentet i den ambitiøse vækststrategi, KSO ruller ud de kommede år. Med en ambition om at åbne 10 KSO-huse inden udgangen af 2030, er købet af ejendommen i på Rosen 4 et naturligt step i arbejdet med at geare virksomheden til vækst. 

~ SE SNEAK PEEK AF BYGNINGEN HER ~

bottomline4

SNEAK PEEK PÅ VORES NYE EJENDOM

Indretning og designet af vores nye hovedkontor og KSO-hus i Holbæk er i fuld gang.

Indretningen tager udgangspunkt i vores kerneværdier nærvær, faglighed og passion. Derfor er det vigtig for os at skabe et autentisk miljø, der afspejler vores passion for en aktiv livsstil med udspring i løb og gang. KSO-huset indrettets med højt til loftet, et åbent lounge-område, et aflukket testlab med løbebånd, kliniklokaler og små båse til betjening af kunder. Vi forsøger at skabe et miljø der er åbent og inkluerende, men samtidig kan skabe de intime rammer hvor vi med 1:1 rådgivning, nærvær og faglig fordybelse kan skabe mindeværdige oplevelser for vores kunder og klienter.

Sneak peak på vores nye ejendom
bottomline4

MØD PARTNERNE I KAISER SPORT & ORTOPÆDI

Jan Steinicke

Jan Steinicke
Partner & Adm. direktør

Jannich Hammer Marker

Jannich Hammer Marker
Partner & driftsansvarlig

Hjarl Kallesøe

Hjarl Kallesøe
Partner & eventkoordinator

Thomas Christoffersen

Thomas Christoffersen
Partner & klinikchef

Kontakt

skillestreg_3

Vi svarer gerne på spørgsmål du har vedrørende åbningen af Kaiser Sport & Ortopædi i Holbæk. Udfyld blot kontaktformularen.

Presse, Jacob Gliese: gliese@kaisersport.dk

Marketing, Allan Dario: web@kaisersport.dk