Forstå konceptet på 10 sekunder

Afspil nu

Forstå konceptet på 10 sekunder

Afspil nu

KSOrerunning

Indlevér dine brugte løbesko i dit lokale KSOhus og lad dem sprede glæde på ny.

Gælder kun for medlemmer. Bliv medlem her

Med KSOrerunning bliver du helten i vores indsamling af brugte løbesko. Vi rengører, klargører og sender dine sko ud i verdenen til områder, hvor de på ny kan sprede glæde og gode minder. Læs mere om regler og vilkår herunder.

KSOrerunning

Sådan fungerer KSOrerunning.

KSOrerunning

Medbring blot dine brugte løbesko, i dit lokale KSOhus, når du trænger til nye. Når du indleverer dine løbesko, kvitterer vi med, at give dig DKK 300 i rabat på et par nye løbesko fra vores sortiment.

Når du indleverer dine brugte løbesko giver vi dig 300,- i rabat på et par nye fra vores sortiment. Det gælder sortimentet i det pågældende KSOhus, hvor du indleverer dine brugte sko. Rabatten skal indløses samme dag, som du returnerer dine brugte løbesko. Indleverer du ét par brugte sko, får du rabatten på ét par nye. Indleverer du flere par brugte sko, får du rabatten seperat pr. sko du køber. Og såfremt deles. Dvs. du kan fx. ikke få 600,- i rabat på ét par sko ved at indlevere to par brugte. Denne rabat kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten kan ikke ubetales kontant, som gavekort eller som et tilgodebevis. De brugte sko du indleverer skal være købt i Kaiser Sport & Ortopædi og du skal være medlem af KSOrerunning. Det er gratis at blive medlem.

Tilmeld dig her. 

KSOrerunning

Sådan rådgiver vi dig

Tryk play

SÅDAN

RÅDGIVER

VI DIG I VALG

AF NYE

LØBESKO

Kom spontant forbi dit lokale KSOhus eller book en tid online og planlæg dit besøg hos os, når det passer dig bedst.

KSO-reerunning-logo-line

Bag om KSOrerunning

En spontan idé på en længe ønsket vision og et ordspil blev til KSOrerunning.

Med KSOrerunning har vi skabt et uafhængigt koncept, hvor vi med indsamlingen af brugte løbesko, der er i stand til at blive genbrugt, kan støtte forskellige NGO'er med sko, der kan genbruges i de dele af verdenen, hvor de skaber størst glæde.

Vi opbevarer, rengører og klargører skoene til et "nyt liv".

Det er i virkeligheden ret simpelt, men vores erfaring har lært os, at det kræver dedikation, tid og ressourcer at skabe et generisk og kontinuerligt flow i dette vigtige arbejde.

Vi har i mange år ønsket at gøre mere med idéen om, at indsamle brugte løbesko og donere dem til NGO'er, der kan omsætte skoene til reel værdi i verdens brændpunkter. Nu har vi sat handling bag tankerne og skabt konceptet KSOrerunning, som du og vi kan holde hinanden op på.

Fremover vil vi aktivt arbejde på, at udvikle KSOrerunning og gøre indsamlingen af brugte løbesko til én af vores mærkesager.

Da vi udviklede konceptet tænkte vi meget i recycling, men kom i tvivl om hvorvidt det at genbruge løbesko rent faktisk er recycling i ordets bedste forstand. Herudaf opstod ordspillet omkring "re-cycling" som hurtigt blev til "re-running".  Det gav mening - for det er jo det vi ønsker, at skoene ikke ender i "småt brændbart," men på et par nye fødder.

Vi ved godt vi ikke redder hele verdenen, men inde på vores banehalvdel, kan vi måske gøre en lille forskel - vi håber du vil være med.

/ KSOrerunning

VI TROR PÅ, 

ALTING LØSER SIG

I BEVÆGELSE.

Vores statement VI TROR PÅ, ALTING LØSER SIG I BEVÆGELSE er et gennemgående tankesæt i vores organisation. Om det handler om den skadet løber, der kæmper for at komme tilbage eller om en nær relation til en samarbejdspartner, så tror vi grundlæggende på, at så længe vi sammen bevæger os fremdad, i dialogen, i behandlingen, i processen, i realationen, så løser tingene sig.

Med KSOrerunning tror vi også på bevægelsens kraft. Kan vi sende dine brugte løbesko i bevægelse et nyt sted i verdenen, så kan vi måske bidrage til fremdrift og glæde. Den lille midtercentrerede pil i vores logo symboliserer denne tro på "bevægelsen".

L_BESKO-byt