-40%

La Sportiva Helios 2.0 herre

Style:
99993098

Helios 2.0 fra La Sportiva er en yderst behagelig løbesko designet til korte afstande i off-road spor. Trailskoen er en lettere sko, som er perfekt til de dage, hvor du vil ud i terrænet og mærke dig selv og skoven. Meget velegne Læs mere...

DKK 689
Regular Price DKK 1.149

Helios 2.0 fra La Sportiva er en yderst behagelig løbesko designet til korte afstande i off-road spor. Trailskoen er en lettere sko, som er perfekt til de dage, hvor du vil ud i terrænet og mærke dig selv og skoven. Meget velegnet til de hurtigere ture, men du kan også bruge den som en recovery sko mellem dine træningspas.

 

Mellemsålen er fremstillet i EVA, og slidsålen er konstrueret til at kunne klare ujævnt underlag med sten, trærødder m.m.

 

Helios 2.0 har en ”slip-on” pasform, der smyger sig om foden som en sok men uden at begrænse den. Det gør det muligt at smutte i skoen uden at skulle snøre den helt op hver gang. åndbarheden er ekstremt god, hvilket skyldes, at overdelen er lavet i mesh, - det gør den velegnet til de varme dage.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

 

Facts

  • Kollektion: Forår/sommer 2016
  • Vægt: 237 g
  • Hælspring: 4 mm
  • Pasform: Medium/bred
  • Overdel: åndbart mesh hvor fugt kan fordampe igennem.
  • Mellemsål: MorphoDynamic™ Injection Molded EVA, Endurance platform EVA-indlæg 
  • Slidsål: Skoen har den kendte FriXion® slidsål for at stå bedre fast og give et godt greb på glat underlag
Tekniske specifikationer
Køn Herre
Farve No
Mærke La Sportiva
Hældrop No
Bredde (sko) No
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:La Sportiva Helios 2.0 herre
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilker Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.