Kaiser Sport Lab

 

Kaiser Sport Lab - Powered by Qualisys

Qualisys er et 3D-analysesystem, som fanger alle bevægelserne i din krop, mens du løber på løbebåndet. Qualisys giver dig en fuld biomekanisk bevægelsesanalyse, samt indblik og vejledning, baseret på dine resultater. Det er teknik på højeste plan, men gjort helt simpelt for dig.

 

Qualisyssystemet er indtil nu udelukkende brugt på universiteter og i forskning rundt om i verden og derfor er vi hos Kaiser Sport og Ortopædi stolte af at være den første danske private virksomhed, som kan tilbyde en af verdens mest præcise analyser. Vi er udvalgt som skandinavisk referencecenter, hvor mange øjne hviler på os. 

 

Og vi er stolte over at være de første i Skandinavien, der kan tilbyde teknologien for klienter og løbere på alle niveauer.

Se alle vores typer af Qualisysanalyser.


Sådan fungerer systemet

Qualisys-systemet består af 9 infrarøde kameraer, som filmer dine bevægelser med 300 billeder pr. sekund og med en præcision på under 1mm. På grund af denne høje præcision anses systemet som en ”Golden Standard” indenfor bevægelsesanalyse. 

 

En normal videoanalyse består kun af et almindeligt 2D kamera, som ikke kan udregne led og knoglers nøjagtige bevægelser - Her er man ofte nødt til at anslå kroppens vinkler og bevægelser. Med en Qualisysanalyse er der ingen tvivl, da det er et af verdens mest præcise 3D-kamerasystemer!


Derfor bør du besøge Kaiser Sport Lab

”Vi tror på, at man skal anskue kroppen i 360 grader, for at kunne give den bedste vejledning og service til de løbere, som gerne vil være skadefri eller kunne performe bedre.

For 15 år siden var det avanceret, at blive filmet fra knæene og ned, eller bagfra, mens man løb på et løbebånd. I dag foretager man både i special- og almindelige sportsforretninger en sådan analyse. For 2 år siden, tog vi skridtet videre, og begyndte at filme fra tå til top, samt direkte over løberen oppefra.

 

Nu har vi taget et KÆMPE skridt videre, fordi vi tror på, at det er den vej teknologien udvikler sig. Vi er nu i stand til at give både nybegynderen og den erfarne løber den bedst mulige indsigt og løsning. På mange måder går vi fra at tro, til at vide noget om dine bevægelser”.  
 


Jan Steinicke. Direktør hos Kaiser Sport og Ortopædi

 

Vil du vide mere eller bestille en tid, så ring på tlf. 38 28 69 89.