HVAD GIVER DU LØBEREN, DER HAR ALT? ET GAVEKORT TIL KAISER SPORT & ORTOPÆDI

HVAD GIVER DU LØBEREN, DER HAR ALT?  ET GAVEKORT TIL KAISER SPORT & ORTOPÆDI

POPULÆRT LIGE NU

KSO-STATEMENT-MOVEMENT
KSO-STATEMENT-CIATAT

Livet er for kort til at være skadet. Udfyld vores skadeformular herunder og kom i gang med dit behandlingsforløb. Det er helt uforpligtende at udfylde formaruleren og det tag kun 1 minut.

KONTAKT OS

Lad os hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores butik eller klinik. Bestil et telefonopkald, skriv til os eller udfyld en vores formularer så du kan komme godt i gang. 

RING MIG OP 
- Udfyld felterne nedenfor og vi ringer dig op

SEND EN BESKED 
- Udfyld felterne nedenfor og vi vender tilbage

UDFYLD SKADE-
FORMULAR
 
- Udfyld felterne nedenfor og vi vender tilbage

UDFYLD B2B-
FORMULAR
 
- Udfyld felterne nedenfor og vi vender tilbage

KONTAKT OS

Vi kan hjælpe dig, hvis du har spørgmål til vores butik eller klinik. Bliv ringet op, skriv til os eller udfyld en vores formularer så du kan komme godt i gang. 

RING MIG OP 
- Udfyld felterne nedenfor og vi ringer dig op

SEND EN BESKED 
- Udfyld felterne nedenfor og vi vender tilbage

UDFYLD SKADE-
FORMULAR 
- Udfyld felterne nedenfor og vi vender tilbage

UDFYLD B2B-
FORMULAR 
- Udfyld felterne nedenfor og vi vender tilbage

KAISER SPORT & ORTOPÆDI

Kaiser Sport & Ortopædi (KSO) er et hus, der rummer en klinik for fysioterapi, ortopædiske indlæg og osteopati. Det der gør KSO unik er sammensmeltningen mellem klinik-universt for sundhedsfaglig behandling og vores butiksmiljø for løbesko, gåsko, indendørssportssko og sportstøj. Denne tværfaglige konstellation har, siden stiftelsen i 1999, gjort Kaiser Sport & Ortopædi til landets førende institution, når det gælder sportsudstyr, behandling af sportsskader og fodrelateret lidelser og problematikker.

Ortopædiske indlæg

Som en ufravigelig del af vores DNA er vores ortopædiske indlæg en signatur for vores virksomhed. Vores fysioterapeuter er eksperter i fremstillingen af dynamiske sko-indlæg, der passer til netop dine behov. Alle indlæg fremstilles på vores in-house kliniske værksted med stor ekspertise og passion.

Fysioterapi

Vores erfarne fysioterapeuter besidder en nærværende og professionel tilgang til at opnå det optimale resultat for dig. Når du møder os på klinikken kan du forvente, at vi forstår, at du er unik og har individuelle behov. Vi skræddersyer dit behandlingsforløb specifikt til dig, dine forudsætninger, ambitioner og mål.

Osteopati

Vores autoriseret osteopatiske behandling bygger på manuelle teknikker og søger ud fra en helhedsorienteret undersøgelse af dig, at genskabe mistet bevægelighed og stimulere kroppen til at helbrede sig selv.

Løbesko

I Kaiser Sport & Ortopædi finder du stort og nøje udvalg i løbesko. Vores sortiment i dame og herre løbesko, fra mærker som bl.a. Brooks, New Balance, Saucony og Hoka One One er håndplukket ud fra biomekaniske aspekter i en sparringsprocess mellem vores sko-eksperter i butikkerne og vores sundhedsfaglige personale på klinikkerne. På den måde sikrer vi en høj faglig kvalitetssikring i vores alsidige sortiment af løbesko. Alt sammen i jagten på at præsenterer dig for markedets bedste udvalg af løbesko online og in-store.

Gåsko & vandresko

Som eksperter i sko og biomekanik sætter vi en ære i, at besidde stort og velovervejet udvalg i gåsko og vandresko. Via vores produktion af ortopædiske indlæg og vores behandling af fodskader på klinikken, har vi den fornødne know how til, at sammensætte et godt sortiment af gåsko/vandresko og rådgive i heri.

Sportsbeklædning

Vores butiksmiløet i vores KSO-huse rummer et stort udvalg sportstøj, herunder primært løbetøj til dame og herre. På kaisersport.dk finder du ligeledes også et stort sortiment af løbetøj fra populære brands som Craft, Fusion, New Balance, Shock Absorber, Superdry, Saysky, Gore, CEP, Puma og mange flere.