Velkommen til

Kaiser Sport & Ortopædi.

- et butiksmiljø med løbesko, løbetøj og funktionelt fodtøj til hverdag og eventyr. Under samme tag faciliterer vi også et klinikunivers for fysioterapi og ortopædiske indlæg. Vi er kendt for vores tværfaglige og nærværende rådgivning - og vi er besøgt af den typiske danske hverdagsmotionist, der handler lokalt eller shopper online.

Hvem er vi?

Velkommen til

Kaiser Sport & Ortopædi.

I vores KSOhuse møder du et butiksmiljø med løbesko, løbetøj og funktionelt fodtøj til hverdag og eventyr. Under samme tag faciliterer vi også et klinikunivers fysioterapi og ortopædiske indlæg. Vi er kendt for vores tværfaglige og nærværende rådgivning - og vi er besøgt af den typiske danske hverdagsmotionist, der handler lokalt eller shopper online

Hvor ønsker du at starte?

Klinik   Bestil tid til butik   Webshop   Blog

Topkategorier

LØBESKO

Shop nu

LØBETØJ

Shop nu

GARMIN-URE

Shop nu

ACCESSORIES

Shop nu

HAL06988
HAL03580_copy_2
HAL03580_copy_2

Ekstraordinært udvalg:

Er du træt af løbesko, der aldrig passer i bredden? Vi har løsningen.

Her er de typiske 8 skader vi behandler

Kaiser Sport & Ortopædi

 

Kaiser Sport & Ortopædi (KSO) er et tværfagligt hus, der sammensmelter et top professionelt klinik-univers for sundhedsfaglig behandling med et specialiseret butiksmiljø for løb, sport og gang.

 

Ortopædiske indlæg

Som en ufravigelig del af vores DNA er vores ortopædiske indlæg en signatur for vores virksomhed. Vores fysioterapeuter er eksperter i fremstillingen af dynamiske sko-indlæg, der passer til netop dine behov. Alle indlæg fremstilles på vores in-house kliniske værksted med stor ekspertise og passion.

 

Fysioterapi

Vores erfarne fysioterapeuter besidder en nærværende og professionel tilgang til at opnå det optimale resultat for dig. Når du møder os på klinikken kan du forvente, at vi forstår, at du er unik og har individuelle behov. Vi skræddersyer dit behandlingsforløb specifikt til dig, dine forudsætninger, ambitioner og mål.

 

Osteopati

Vores autoriseret osteopatiske behandling bygger på manuelle teknikker og søger ud fra en helhedsorienteret undersøgelse af dig, at genskabe mistet bevægelighed og stimulere kroppen til at helbrede sig selv.

 

Løbesko

I Kaiser Sport & Ortopædi finder du stort og nøje udvalg i løbesko. Vores sortiment i dame og herre løbesko, er fra mærker som bl.a. Brooks, New Balance, Saucony og Hoka One One er håndplukket ud fra biomekaniske aspekter i en sparringsprocess mellem vores sko-eksperter i butikkerne og vores sundhedsfaglige personale på klinikkerne. På den måde sikrer vi en høj faglig kvalitetssikring i vores alsidige sortiment af løbesko. Alt sammen i jagten på at præsenterer dig for markedets bedste udvalg af løbesko online og in-store.

 

Gåsko & vandresko

Som eksperter i sko og biomekanik sætter vi en ære i, at besidde stort og velovervejet udvalg i gåsko og vandresko. Via vores produktion af ortopædiske indlæg og vores behandling af fodskader på klinikken, har vi den fornødne know how til at sammensætte et godt sortiment af gåsko/vandresko og rådgivning heri.

 

Sportsbeklædning

Vores butiksmiljø i vores KSOhuse rummer et stort udvalg sportstøj, herunder primært løbetøj til dame og herre. På kaisersport.dk finder du ligeledes også et stort sortiment af løbetøj fra populære brands som Craft, Fusion, New Balance, Shock Absorber, Superdry, Saysky, CEP, Puma og mange flere.

Vi tilbyder behandlingsformer som ortopædiske indlæg, fysioterapi, osteopati, massage, fysioterapeutiske 3D-løbestilsanalyser og vi har tilknyttet kostvejledere og løbecoaches. Herunder kan du udforske vores behandlingstilbud og klinikunivers.